87

Дано

преди 2 години

Дано света се пробуди,преди тези *** ще посегнат на децата ни и да въведат задължителни ваксини и за тях!!

86

Германец

преди 2 години

"но сега съм обнадеждена" -- Да не ти развалям настроението, но говорим за 5000 антиваксъри, ака лоу айкю индивиди, в двумилионен град. Малко сте и все по-малко ставате, което е добре :)

85

Анонимен

преди 2 години

Е крайно време беше да скочат. Отчаях се. Мислех че по-големи коне с капаци от немците няма, но сега съм обнадеждена! Само така.

84

Ванката

преди 2 години

Абе ваксъри, как не ви светна лампичката до сега, че не ковид е проблема. Отнемат ни свободите, постепенно, но сигурно. Идва диктатура! Как може да сте толкова прости! И с две ваксини пак ще носите намордници, и пак ще се заразявате на есен, щото това не е нормална ваксина. И трета доза ще ви праснат. Нали уж сте предпазени? Всеки месец ваксина, като Уиндоус ъпдейти. *** кухия народ! Ние антиваксърите просто имаме инстинкт за самосъхранение, а вие сте като зомбита. Това е разликата между нас.

83

Анонимен

преди 2 години

Последно? 500 или 5 000? В Париж миналата седмица бяха 2 милиона. Мтого повече са събудените хора вече.

82

Анонимен

преди 2 години

на следващите протести да се въоръжат.

81

Анонимен

преди 2 години

До Ваксър, абе, , като ги говориш така , само ти си вярваш . Къде си ходил, че си нямал проблеми - до тоалетната ти на двора ли? Никой не те спира никъде, като имаш отрицателен тест, единствени само Канада, за сега не пускат нито ваксинирани, нито неваксинирани. Аман от невежи , като теб.

80

Ваксър

преди 2 години

Бях антиваксър, но като пукна булята от Ковид, станах ваксър и сега пет пари не давам. Пътувам където си искам безпроблемно, а делото по спасяване на антиваксърите е дело на самите тях. Моргите и крематориумите трябва да заработват. Иначе - фалират.

79

От Берлин

преди 2 години

Да, сега бяхме доста по-малко.... Но ги разигравахме 7 часа да ни гонят... За непрокопсаниците тук:- Голям кеф за вас е, когато полицай бият възрастни хора, невинни и живеещи в страх от бъдещето си...!? Това бяха най-нормалните хора, които съм срещал... Бог с всички невинни хора!!!

78

Шаши

преди 2 години

Меркел, дойде на власт, като световно неизвестно ако. Ще си отиде, като световно известно ако

77

Анонимен

преди 2 години

Само така, всички марксисти в ареста, без колебание.

76

Инджекционофф

преди 2 години

Чансълър Меркел е германка и няма начин някъде в гените й да не е останала следа от времето на мустакатият австриец, за да не знае как да се справи с безумната тълпа.

75

Няма

преди 2 години

Нужда ,от протести и насилствено ваксиниране. Много фирми лишават от офисни присъствие неваксинираноте си служители и ин намаляват заплатите с 30%, в хранителната промишленост уволняват не ваксинирани поради изискванията на здравното министерство, хората се отказват от неваксинираноте си лични лекар и се пренасочват към ваксинирани такива, в някои държави се въвежда изискване отказалите ваксина да си плащат лечението от ковид . Мизерията е силен мотиватор .

74

уау

преди 2 години

Излязли 5000 ... то горе долу половин Берлин ... я да видят в кой хотел могат да ги настанят промитите антиваксъри

73

Шаши

преди 2 години

Вече е време, да ни раздадат каски. Ясно е че ще се млатим. С каски на демонстрация е по-спокойно.

72

Анонимен

преди 2 години

Незабавна ваксинация на сто процента от ушевите булгаристански рушветчийстващи непрокопсаници. Мотат се денонощно и могат да се заразят, за тяхно добро е.

71

бой по кратуните

преди 2 години

Правилно, само бой по кратуните на анти ваксърите. По принцип трябва и по-строги мерки, тези са опасни и трябва да се интернират в трудови лагери

70

ЖиЗинПин е Любов

преди 2 години

както Генерал Секретар на Партията Лидера Мао е Казал - Трябва да ОбезГлавиш Един Демократ за да Озъптиш Хиляди! Просто е!!

69

Анонимен

преди 2 години

Да стрелят на месо полицаите, какво ги жалят!

68

Попай

преди 2 години

След третата всксина няма да има нужда от водни оръдия, зомбиваксърите ще отвърнат на удара