64

Шнорхел без гащи

преди 2 години

Браво бе Славуц! И аз харесвам повече плавника!

63

Анонимен

преди 2 години

Фейсбук още ли не са блокирали Трифонов като антиваксър?

62

Анонимен

преди 2 години

Изглежда Иван Костов е бил прав на времето, гонейки го чак до подземните гаражи. Виждате ли какво изпълзя от там и ни дойде на главите?

61

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 61С неговите камъни по неговата глава, наистина Нема такава държава Славчо, явно да се криеш ти е хоби :)))

60

Анонимен

преди 2 години

Всички телевизии го изгониха. За това се прави уж, че изисква усилия. Но след като не може да ходи, а върви с басmун може и да е вярно. ИЕска се много усилия да се влачиш по стълбите. Ами купи си инвалидна количка, че тарикат! Не е срамно да си инвалид. Срамно е да си лъжец. Излъга тоя народ и ще ти го върнат с рестото.

59

Анонимен

преди 2 години

Благодарение на СлаФчо догодина ГЕРБ отново ще управлява България.

58

учиндолкси галош

преди 2 години

Вижте му премиера (тук следва бурен оглушителен смях в залата) - па си правете изводите за ""астронавтите"" му дето ще ги праща в Космоса.

57

аз

преди 2 години

В това ти е проблемът.Показваш се 20 год. по телевизията без да ни питаш дали те искаме.На всичкото отгоре много си повярва,че и тръгна държавата да оправяш.Тепърва ще плащаш за глупостите си.

56

АнонимеН

преди 2 години

ГЕРБ ПОВЕЧЕ ВЛАСТ НЯМА ДА ВИДИ, НО ЗАТВОР ОПРЕДЕЛЕНО!

55

Анонимен

преди 2 години

Този ни загуби една година от живота. Кой ще ни го върне сега?

54

Анонимен

преди 2 години

Г-н Трифонов, колко струва менте докторантурата на Пламен Николов ? Как може, бе Има Такива Нещастници? Защо фалшифицираш докторска стене и научна титла на един амбулантен търговец на шнорхели и плувки? Триджипко Бибитков, много сте нагли.

53

АнонимеН

преди 2 години

СЛАВИ Е ЖИВ И ГЛЕДА МНОГО ЗЛОБНО!!! БРАВО СЛАВИ ДА СИ ЖИВ И ПО-ЗДРАВ УСПЕХ!

52

Краси

преди 2 години

До Анонимен59Каквито са избирателите на Чалгаря,такъв премиер предлага!

51

Анонимен

преди 2 години

Абе по-добре Джипка ТиВи, че при тях водещия е прям, говори открито със околните... за разлика от чалга платената кабеларка, където помощник водещите два дни си пишат и заучават сценария преди да се покажат пред зрителите, а главния плешив водещ говори от екрана на друга социална медия. Е наистина нЕма такавЪ дЪржавЪ

50

Пешо секирата!!!

преди 2 години

Идва,идва края на песента!Това нещо на видеоклипа вече не може да става и да стои самостоятелно,бре!Неумолимата МС вече е елиминирала долните му израстъци и пълзи към гнъсното му татуирано туловище!До края на 2022г. ще стигне до бръсната му черепна кутия!МС е нелечима и неумолима!Повече НИКОГА няма да го видите изправен!

49

Анонимен

преди 2 години

До inedАз знам че е мишок Славчо, извесна личност е, но не очаквах да е толкова *** :))) Да номинира Малкия Ники, както и да се вее в Космоса.....явно дрогата си казва думата :))

48

Анонимен

преди 2 години

Прав си, Дългуч! Това си беше бягство от отговорност и принципи! Напълни гащите и попита всеки, какво да правиш, даже онези, за които се кле, че няма да поглеждаш! Къде отиде "Подкрепяй, ако искаш!"? Измамник Такъв Нема като теб!

47

аа1830

преди 2 години

Слави, още повече може ли да се разчекнеш....?

46

aa1830

преди 2 години

Преди имахме Севда-ТВ от джипката, сега Тошко-ТВ от дивана.... Разликата - една година загубено време, два пъти избори и евентуално трети и още по-голяма неяснота за бъдещето.

45

По-бързо се омитайте

преди 2 години

По всичко личи, че тия няма да изкарат дълго и на пролет ни предстоят поредния избори. Те ще са по вина на един единствен човек - Слави Трифонов. Надмина и Борисов с болните си амбиции да "строи" държава по собствен мироглед. Жалък, гнусен, лицемерен и нагъл. Това са те Тошковци, Мошковци, Славуци, Станевци.