8

Калоян

преди 2 години

Никога не съм обичал чалга, но Цветелина май е една от 2-3 певици в тази музика, които не са ми паднали в очите с просташко поведение.Вместо Гуна Иванова, можеше да поканят за рецитал Нелина.Тя е друга много-добра изпълнителка в тези среди.Не е важно, дали са актуални сред подрастващите, а да имат нещо след себе си, което да са оставили.

7

Анонимен

преди 2 години

Е хубу де, как може да си кръстиш детето Гуна?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

6

Ара

преди 2 години

Ганъо си иска народното и тва е. Мен тия народните ритми адски ме дразнят, да не говорим за чалгисаните от ПАЙНЕР-Недостижим връх и олицетворение на родната простотия

5

Анонимен

преди 2 години

До Дедо Пенс. Подсетиме за онези понички които ги продаваха по онова недо.осено време които имаха пълнеж от пухкав бял крем и поръсени с пудра захар. Такива понички никога няма да видиме по магазините. Старите майстори които ги правеха си отидоха от този свят а младите незнаят как да ги правят. А поничката на Цветелина също е сладка. Поръсена с пудра захар.

4

уфяя

преди 2 години

Тая Гуна с тоя монотонен дразнещ глас докога ще я пробутват? Измислена певица, цяла кариера изкара от нищото. И внучките си уреди да "пеят".

3

Анонимен

преди 2 години

Евала на Цветелина. Няма силикони няма миликони. Остарява Красиво. И гласа и още го има. Да започне да пее народни песни и да зареже пайнера. Ще стане милионерка само от един албум с народни песни. 2 милиона пенсионери които обичат народната музика ще и изкупят албума.

2

Славуца

преди 2 години

Тая съм я *** в един офис на мтел

1

Анонимен

преди 2 години

Като взех да чета заглавието си помислих че ще са министри на Славуца