59

Анонимен

преди 2 години

До 66"Талибаните и САЩ заедно победиха комунизма. " - пич, ти си доказателство за неграмотността на некадърното атлантическо троляне.

58

Анонимен

преди 2 години

Талибаните и САЩ заедно победиха комунизма. Нека бившите социалистически страни да страдат от комунизма и социализма. Афганистан не страда от социализма. САЩ го спасиха от социализма и развитието. Нашите доларатлантици нека видят Афганистан и да го сравнят с бившите съветски републики..........................Доларатлантиците рекламират фашизъм, ислямизъм, дясна диктатура.

57

Хахаха

преди 2 години

Янките били похарчили 2 трилиона долара в Афганистан ..... Какво ги бърка ? Имат гори ... имат печатница ... печатат долари на поразия . Кой ще ги спре ? Долара отдавна не е обвързан със злато или банкови активи .

56

ДолниКраваре

преди 2 години

Една персийска мъдрост гласи,че там,където краварин(СеРеУ-то;ФАЩ) изпонасере, с нищо не се бърше,нито се пере.

55

Анонимен

преди 2 години

А българските талибани какво правят в същото време?

54

spoko!

преди 2 години

Крепостните дадоха оръжия на ислямистките талибани и на есен като се изтеглят американците, ислямистите ще превземат отново властта в Афганистан, но ще я задържат за кратко, защото щом изгори Кремъл, ще изгорят и талибаните...

53

Анонимен

преди 2 години

Афганистан можеше да бъде като Казахстан и другите съветски републики. САЩ попречиха на бъдещето на Афганистан.

52

Анонимен

преди 2 години

Талибаните са като СДС - Двадесет години стигат - времето е наше. Времето е наше.

51

Анонимен

преди 2 години

До SS/52Навремето янките официално снабдяваха муджахидините с оръжие и техника. Допреди няколко години Русия не снабдяваше талибаните с оръжие.

50

защо

преди 2 години

Нормално. След пролетта идва лято.

49

Талибаните

преди 2 години

Нищо лично, ама ако няма войни САЩ и Русия не значат нищо. Тогава и демокрацията сама по себе си ще лъсне в истинската си светлина. А тя не се оказа нищо кой знае какво. Шепа наркомани живеят на гърба на няколко програмирани идеалиста.

48

Анонимен

преди 2 години

Рашките ореваха орталъка заради американците в Афганистан, ама сега хич не им е весело. Всички средноазиатски бивши соц републики са бедни и с некачествено управление, идеална среда за ислямизъм.

47

Само товарищ Путин

преди 2 години

Може да им свие перките, ако иска...

46

Сат Н

преди 2 години

Талибаните ще подпалят Таджикистан и Синджян-уйгурската област на Китай. Преди 20 години САЩ влязиха в Афганистан, за да не влезе Путин. Путин беше млад и енергичен, руснаците бяха все още сила. Сега Путин се спихна, заедно с амбициите на Просия.

45

SS

преди 2 години

Някога Сащ подържаха муджехидините и им даваха оръжие през Пакистан за да воюват срещу СССР. После дойдоха студентите(талибаните) от талиб -студент ! Сащ и техните съюзници в това число и *** бяха в Афганистан да търсят на майка си п.....та ! Сега Русия зарежда талибаните с оръжие и те ще дойдат пак на власт.Остават милиардите безмислено похарчени пари за престоя в Афганистан и стотици безмислени жертви.Но в големият бизнес наречен война е така !

44

вятър и промяна

преди 2 години

А абдалите превзеха половин България чрез манипулативни избори.

43

Анонимен

преди 2 години

Талибаните ще изкоренят пак маковите полета. Значи скоро САЩ ще се намесят заради афганистанския народ и демокрацията.

42

От бореца

преди 2 години

Афганистан - поредния лунапарк за пообряяя язани мозъци и буби.!.

41

До 23

преди 2 години

То в българския език няма 40 български думи.

40

Анонимен

преди 2 години

А, и Меркел ще приеме още два, три милиона бежанци.