32

преди 16 години

Юруков и Костов въоръжават феновете.За денят Хикс след неуспешен вот на недоверие.Героичният епос марка 1997.Не успеят ли в парламента си правят едно превратче и идват пак на власт.Вариант 1923.

31

Разбиращ

преди 16 години

Преди ..... комунистическото мвр ни пращаше в затвора или в Белене без съд и присъда само по подозрение..... или за това че говорехме вицове и знаеше абсолютно всичко за нас ..... Днес видите ли горкото министерство нищо не знаело за тези арсенали.... Ами изобщо не е вярно ..... --- МВР знае всичко за всики ... и днес. Изводът ми е че съществуващата организирана престъпност която е по улиците и в съда и съответните въоръжения са дело и са под охрана и отбрана от това министерство . Същата работа беше и до 1989г. същото е и сега .... не се чудете !! Разлика няма ! Подобрение няма !

30

дед

преди 16 години

Тия от МВР смятат целия български народ за баламурници!Това разкритие е прах в очите на хоряата.При сегашния скандал трябва нещо да се показва за замазване на очите.И само една криминална книга да си прочел,можеш да кажеш на МВР-то какво да прави с намерения арсенал ако са си го знаели преди да го намерят.*** с тези изцепки цирка става пълен!До скоро имахголямо уважение към тово ведомство но сега се питам щом като ръководителите са такива какво остава с останалите?Министера щял да пише доклад за 18 год. назад не господа - другари да се върне от9-ти септември.Тогава беше заложено това гнезсо на змий от хора ,които казваха ,че затвора бил "Университет" за тях.Ние помним още много други неща.Не сме забравили. !

29

jmi4ko

преди 16 години

купиха банка без пари .....еее ко искате са морските градове са техни ее и не само морските

28

jmi4ko

преди 16 години

еееее бяха 3 *** *** останаха 2 са те делят;)

27

Жоро Фитила

преди 16 години

Хммм...Ориз в цевта...Китайската мафия е замесена! Хи-хи-хи! Гледам,Кунчев пак са го пуснали за празниците! И пак е зле! Номер 22 не е много прав,оръжейната смазка иска чистене,а ориза се изсипва и шмайзера е готов за бой.Ченгетата за пореден път доказват,че са кръгли нули! Нямаше ли да е по-добре да поставят скрито наблюдение и да заловят собственника на тайника? А сега:ръчички,пълни "с човешки екскременти." А това ме хвърли в размисъл:"самоделна бомба със специфично изпълнение, характерно за САЩ"!!! Що е то?

26

преди 16 години

е нали сега трябва да се отчете дейност де, да се каже че Глъвътъ "работи", който си е платил, ама по-малко от другите и изгаря, тарифите на МВР се вдигнаха.....

25

преди 16 години

човешки екскременти-изследвайте ги и ще стигнете до собственика им!!

24

преди 16 години

Грешка,поправям се,не се казва обикновени бандити а бизнесмени,правят бизнес хората а какъв?!?

23

Di

преди 16 години

Лъжеш се... замъка на *** е на Фичоза :)

22

преди 16 години

със същия успех могат да сложат и твърда оръжейна смазка

21

HuKu7o

преди 16 години

za d ane se ovlaajnqva i da ne rajdqsva ...

20

преди 16 години

A za6to se slaga oriz v cevta?

19

HuKu7o

преди 16 години

blaxaxa 6to ne spomen1t 4e to4no v taq mestnost e zam1k1t na nai golqmata mafiq v balgariq ....

18

преди 16 години

ако не се льжа наблизо е замака на *** :)

17

DevilishSoul

преди 16 години

Варна ... Професионализъм във всяко отношение - какво очаквате:)

16

Raven

преди 16 години

интересничкоможе и да са обикновенни бандити ,но са доста добре обучени обикновенни бандити.не всеки обикновен бандит знае защо се слага ориз в цевта и развалена риба и човешки до експлозиви....

15

DevilishSoul

преди 16 години

Гувнета и пушкала... Пушкала и гувнета... На пушкалата гувнетата... Пушкалата на гувнетата...Censurred Edition

14

dkf

преди 16 години

Само 4 Калашника, голяма работа! То българина вече какво може да го стресне....

13

DevilishSoul

преди 16 години

и пушкала... Пушкала и ... На пушкалата... Пушкалата на ...