403

Тангра

преди 2 години

Искамв промяна *** не искаме някой неопетнен до момента искаме познато лице.Е нали протестирахме против статуквото?Много добре било служебното правителство ми то е пълно с бивши ченгета и администратори от кариерата нали така се казва.Трябва да се рискува в крайна сметка парламента решава

402

Тангра

преди 2 години

Колкото и да ревете Бойко ще се върне на власт колкото и Костов.Е да не забравяме зад ДБ тъмното влияние чие е. На съмнителния Прокопиев който на детски години беше собственик на Коалин с големите кредити от банката гнила ябълка. Сега започна да потрива ръце за зелената сделка че е пряко заинтервсуван че даже иска да прехвърли от санирането към соларите. Колко пари източиха ???И Костов , и като се уплашиха да не сложат някой независим за премиер и почнаха декларациите.

401

Bлк

преди 2 години

Нарцистични чалгари. Кошмар за България. Явно, това са хората на Доган.

400

Анонимен

преди 2 години

Ами нестоите във властта, за да докажете че искрено го казвате. Иначе и тази теза е лъжа като всичко около вас.

399

Иван

преди 2 години

Не само във властта, марш и от държавата. Вече доказахте,че имате връзки в чужбина,все ще се намери някое нарче и за Вас. А останете ли??? ще сте срам за децата си,големи подигравки ще понесат горките в училище. А роднините Ви вече се изчервяват като Бузлуджанске конгрес.

398

Анонимен

преди 2 години

Злобата и реваншизма, въведени официонално от Радев ще ни унищожи! Всъщност кариеристът Радев чисто и просто желае президентска република, подкрепян от кадри на БСП и НДСВ, Мая общата и други нереализирани, но готови на всичко антибългари!

397

Анонимен

преди 2 години

Няма и как да стоите! Вие сте пътници

396

Анонимен

преди 2 години

Не е необходимо нищо да се прави.Дайте власта на Б.Б. и ГЕРБ и след 20 години Българите ще са под 2 милиона,а останалите 3 милиона Роми и Турци.Тогава ДПС ще са на власт,но не задкулисно.Тогсва вече можеби ще се оправим.Българив след 40 години ще има под 1 милион България и ще има референдум за смяна на името.

395

Vip

преди 2 години

И какво стана сега Уж нямаха да имат нищо общо със "старите" парти, а то какво едната ще гласува за - БСП, а другата - ГЕРБ ще излезе от залата за да може гласовете на БСП и ИТН да са достатъчни.... Явно БСП и ГЕРБ осъзнават най-добре, че България се нуждае от правителство без значение кои са... Това е държавническото мислене..

394

томи

преди 2 години

Каква ЦЯЛА политическа ОТГОВОРНОСТ ще носите бе мисири?! Имате едва едва половината нужни депутати, и то само защото сте мишоци. Крихте се преди изборите, крихте и сега до последно. това вече замяса на еднодневка - един път да стъпин, да седнем, пък после и да изчезнем не е проблем. Добре че рани ви разбра народа що за стойа стем дпс слагачи, таен проект на ДС, ДПС. Хайде пак на избори да видим вашият СУВЕРЕН разбрал ли ви е правилно???? Отлив на гласове, гарантирано миссири ехидни и арогантни..

393

Анонимен

преди 2 години

Както е тръгнало, скоро ще отидем на предсрочни избори и младите невежи ще си спомнят с чувство на срам времето, когато на 3 пъти разиграваха хората, та да коронясат своя цар Славвуца I фон Учиндолски.

392

Анонимен

преди 2 години

Нагли и подли учиндолски комплексари! В сравнение с тях гербаджиите са цвете - те са "само" неграмотни и крадливи. Тази напаст ни я докараха 25-40 годишните глynaци на страната , чиито глави не увряха и след два избори. Да си вземат наглите невежи от 7/8 и да ходят да берат малини във ВБр и Германия! След този хаос нищо чудно БГ да стане монархия начело с НВ Славуца I Учиндолски.

391

Наблюдател

преди 2 години

Пътуващият цирк на Славуца се превърна в диванна трагедия в три части.

390

Анонимен

преди 2 години

Защо лъгаха толкова хора, щом още преди три години?! били решили да сложат Пл. Ник.Шнорхелов за премиер? Какъв морал е това???! Съвсем се оплетоха. От друга страна. Същият брой хора ,които са гласували за ИтН , са гласували за ГЕРБ. Как си представят диалога с тях. Явно тези хора не ги харесват . Не ги харесват и избирателите на Бсп, на Дпс, както и на непредставените в Парламента партии. Откъде им идва самочувствието на итН?

389

Анонимен

преди 2 години

Да видим кои министри от първото " правителство"оставят.Последния кандидат премиер оцеля,ще видим?Има смущаващи министри,като една парашутистка от амер. здравни застрахователни компании,е с дипломи,де,много"важно"спусната да приватизира Здр.каса, вече са готови.Тази млада г- жа да си ходи откъдето е дошла.Частните компании също източват,а на нашия хал само мошенгии липсват.Държавата дотира вноските на деца,пенсионери,студенти и др,а частните ще са като добровол. пенс.осиг.едно нищо за хората.

388

Анонимен

преди 2 години

Ами"работете за държавата,ако сте наясно,но ако други ви управляват няма да е за тази държава.Кандидат премиери,първите 3- *** бяха катастрофа.Ники Василев се "вживял"чак заформил фалшивата книга "Модерна България" а вътре вони от корпоративни интереси.Напр.приватизация на НЗОК е от какъв зор,да стане АД за да печелят частни компания от вноските.Концесия на магистралите,това пък защо,да гълтат пари концесионери и хвърлят малко пари за пътища,че и приватизация на ББР,е срам нямате ли?

387

Рамзан Кадиров

преди 2 години

Славуца Трифонова скоро ще налапа шнорхела на бат Бойко, хи-хи-хи...

386

Mr. Computer

преди 2 години

Не трябва да се работи, когато една държава го е закъсала жестоко. Няма смисъл. Първо е нужно да се разкрият причините, после да се намери начин да се отстранят, след това да се посочи правилния начин на работа, а чак тогава да се запретнат ръкавите. Иначе всичко отива за онези, които не работят, а само вземат за себе си.

385

Шарл Мишел

преди 2 години

Като гледах Славито да дава интервю на Тошко и ми домиля за истинската журналистика, примерно Цветанка Ризова взима интервю от Бойко.

384

хъ

преди 2 години

Калеко Алеко може да разговаря само с БСП и НДСВ. Точка.