20

Анонимен

преди 2 години

Не само теб, и нас ни притеснява.

19

Анонимен

преди 2 години

Да не мислите, че ще търпим тези простациичалгари да ни управляват нас, цивилизованите хора? Не плащайте никакви данъци на тазиизмет.

18

Анонимен

преди 2 години

Точно вие разлюспихте СДС на разни ДСБ-та, ДбТ-та, БГ-та и прочие Българийки, за всеки случай се курдисахте в *** НПО-та заради софрата, после ни се тръшнахти на главата като уж Реформаторски блок, където ти беше дори малко нещо министър. И какво "реформирахте"? дори съдебната риформа я търкаляхте половин година, НИЩО не направихте - само в Отел Кадри си оставихте ръцете и през 2019 г. ПРОТЕСТИРАХТЕ срещу СОБСТВЕНАТА СИ "рИформа"! СРАМ, некадърност и наглост!

17

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 14Ами щом е нормално да става с кастинг за риалити шоу, нека и парламентът така да се избира. А комисията по кастинга кой я легитимира?

16

aa1830

преди 2 години

Христо Иванов с неговата много принципна и последователна позиция без всякаква конкретика (освен за гл. прокурор и Росенец) и която позиция винаги се нуждае от изключително важни разяснения, но която никой не разбира. Да си изясни за себе си нещата първо, после да почне да говори ясно, а не ксто някой мазен адвокат и после да ходи на преговори. Факта че ще подкрепя в куп с БСП партията на Трифонов, съчетан с кариерата му като министър на ББ говори достатъчно за "демократичните" му принципи.

15

Асан

преди 2 години

Ти откъде са появи бе сороски грантаджия

14

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Прочетете последните публикации на журналиста Григор Лилов за докторантурата на кандидат...премиера.Бумеранга пуснат от Тошко Ямболски в Парламента срещу финансовия министър на сл.кабинет,се връща с пълна сила върху...неговата глава и тази на Славун.Засмукаха яко въздух тези политичеки дилетанти,защото екстраполираха шоу...чалгата(на която са...спецове) върху политиката.

13

Анонимен

преди 2 години

ИТН не трябва да си правят безкрайни експерименти,защото ще отвратят хората и само ще загубят.Пък и правят услуга на ББ.Това ли искат?

12

Анонимен

преди 2 години

Ще има още да се притесняваме.От един , та на друг, че на трети,4-и, 5-ти ....Експериментитите са на гърбината народна.

11

Анонимен

преди 2 години

Е какво му е притеснителното, явил се на кастинг и Слави го избрал за премиер.

10

Златена

преди 2 години

Г-н Иванов, само Вие в коалиция с Шоуто на Слави можете да вкарате задължителната Ковид имунизация, така пивотална и важна за България! Подкрепяме Ви и успех!

9

Анонимен

преди 2 години

Мен пък ме притеснява тоя гре3дей: до ония ден не го бях чувал, а всеки път като се появи върти някакви драми и интриги. То първо щеше да се жертва ритуално за доброто на нацията, после почна някакви позивни да праща на ББ, после почна да се заиграва с ДПС, сега се опитва да клати на к0ча... да не казвам кое. Айде да си ходи и да не ни занимава повече. Поредния паляч0 - смеска между Костоф и Мартин Димитров.

8

ПроСоТо

преди 2 години

Е какво неясно има?...Звъннал телефона,Чалгаря вдигнал..Отсреща глас:-"Ало,Славчо,чух че си търсиш премиерин..Пращам ти едно наше момче,философче,и да се изкаже може,и да може-може...Виж там по-бързо да го уредиш,че часовника тиктака!"...И готово!.."Те ти булка..премиерин"..

7

Додо

преди 2 години

Този ant-eater от мравуняка на Сорос е най-голямата гнойна пъпка в политиката на целия преход и банкерската демокрация. Срам за родителите си!

6

Анонимен

преди 2 години

Само това да беше, щеше да е добре. Абсолютно посмешище.

5

neprotestira6t

преди 2 години

И мене ми е обидно, като сутрин пусна телевизора, да ми изскачаш по всеки канал...

4

до всички тролове

преди 2 години

по долу я погледнете себе бв роби нещастни

3

Истината

преди 2 години

Мен всички ме претиснявате как се появихте.До един.

2

Аврам

преди 2 години

Бягай да си играеш, мишок. Видяхме те и теб каква си ***.

1

А ТИ КАК СЕ ПОЯВИ?

преди 2 години

КОМУНИСТИЧЕСКО ОТРОЧЕ.....