151

Да бе

преди 2 години

До Анонимен 166 щото израелците, дето са почти на 100% ваксинирани, въобще не ги тресе "вълната"!?! На кого да вярваме - на този стъкмистик или на фактите?

150

Да бе

преди 2 години

До Анонименщото израелците, дето са почти на 100% ваксинирани, въобще не ги тресе "вълната"!?! На кого да вярваме - на този стъкмистик или на фактите?

149

До анонимен 172

преди 2 години

Витанов може да ходи и гол по улицата. Него всички го знаят и там ти е проблема. Завиждаш и те пере злобата, че той е известен, а ти не си. Прави нещата , както ги прави той и ще станеш известен. Но, не можеш, затова съскаш от дивана. И толкоз. Един жалък животец. Ден след ден, след ден.

148

Витанов

преди 2 години

ви каза: теорийките, с които се мъчите да оправдаете поведението си, ще изтекат за четвърти път в тоалетната. Като мине вълната, ще ги извадите оттам, ще ги увиете в целофан да не миришат и пак ще почнете да ги приказвате. При такъв деби..лизъм у част от народа, на Витанов му е лесно да прави прогнози. Главният сценарий е ясен - племето на кратунковците танцува пред огъня и пее -ВироЗ няма, долу Витанов.

147

процедурно питане

преди 2 години

българските власти защо се продават за рубли и допускат неваксинирани и заразени руснаци да пребивават в България.Да вземат пример от Германия и Гърция.На есен пак ще пламне България и кой ще е виновен

146

Чичо Манчо

преди 2 години

Кога проф. Витанов ще публикува първата си научна публикация по темата коронавирус?

145

Анонимен

преди 2 години

Всички сме обречени, защото никой не избягал от смъртта. Но вие искате да ни унищожите преждевременно. Няма да стане вашата, лакоми фашисти!!!

144

Анонимен

преди 2 години

Идват тежки времена за неваксинираните, ще ги тресе яко вълната. Въпрос на време е!

143

който остане,остане

преди 2 години

Идват тежки времена за ваксинираните,ще ги тресе яко вълната.Въпрос на време е!

142

Анонимен

преди 2 години

Мангъров ще се преквалифицира като поп. Ще пее опелото на повервалите му. Много работа го чака.

141

Анонимен

преди 2 години

Само им вище печалбите на борсите и одите после се ваксинирайте ако имате и грам мозък. Витанката е много добре запознат и за това ви инжектира най гадният вирус страхът за да се надрисконтите от шубе а той напълно легално да се НАЗОБИ с кинти от акций честити да са ви и ваксини тъпоъгълници.

140

внимание

преди 2 години

внимавайте Мангъров каза ваксинираните да 2 години ще имат страшни последствия, а човека е вирусолог от 40 години и не се продава за пари вече втора година !!!

139

Анонимен

преди 2 години

Умните се ваксинираха, а красивите, кога?

138

До 139

преди 2 години

Не е в алергиите проблемът. Едва ли познаваш по-алергичен човек от мен. Ако започна да изброявам, свят ще ти се завие. Заради работата ми трябваше да се ваксинирам, пих противоалергично няколко дни и нямах никакви симптоми освен за половин ден мускулна болка в ръката. И при двете дози без никаква реакция. Не агитирам никой да се ваксинира, но да забелязвате, че откакто има коронавирус терористичните атаки драстично намаляха? Вирусът е създаден с цел контрол, заедно с него и ваксините.

137

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Теорема 2(Витанов)Когато седна на маса в кръчма и изпия половинка стъкле кайсиева ракия винаги или изпивам шишето до дъно или си го слагам в чантата и го нося у дома, където да го довърша, но никога не оставям нито капка за заведението.

136

Анонимен

преди 2 години

Ваксърите първобитни

135

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите са примитивни хора.

134

Анонимен

преди 2 години

Нашенецът продължава да си се омотава в калчищата. ДБ не са му виновни.

133

Анонимен

преди 2 години

Витанов на теб отдавна ти се вие страшен свят не знам каква ваксина трябва да ти се бие но определено имаш нужда.

132

БАН

преди 2 години

"...40 градуса алкохол не е равен на 40 градуса на въздуха.." цитат от дисертацията за професорска степен на математик Витанов.