50

ПЕНКО

преди 2 години

ИЗТОЧНИЯТ "КОВИД КСЕРКС" - ПОЛУЧИ " РИТНИКА " И ДУМИТЕ : " ДИ СИС БЪЛГЕРИЯ " !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

49

Анонимен

преди 2 години

Все наши хора.Като в миналото.Явно носталгията пак ги връща у нас.Няма лошо,де,само да не ни запалят чергата с новия щам на ковида,че тогава ще видим зор.

48

Истината

преди 2 години

Да видим скоро ръст на заболелите от ковид значи така ли?

47

няма вече Русия!

преди 2 години

Има Украйна за нас!

46

всичко е реклама!

преди 2 години

ОТЛИЧЕН-слаб2

45

Анонимен

преди 2 години

И защо да ходя в Гърция - 40-градусова жега, освен плажове и море имат само гол камънак. А в и около Варна си е супер - златни пясъци, прохлада (в София когато е 35, а Пловдив 37 във Варна беше 32!), бриз, а по-навътре има зеленина. Като ви кефят чукарите отидете в пустинята.

44

ще ви липсва зелено

преди 2 години

Не обичам жегата, предпочитам плажовете през септември и дори октомври. Вижте гърците и другите южни народи колко са ***, агресивни и мързеливи от постоянната жега, а и там е гол камънак. Обичам гори и зеленина! С тая жега и ние ще станем пустиня като Гърция.

43

Украйна

преди 2 години

Не е Русия и СССР! Тя е полска!

42

Хмм

преди 2 години

Изкарах си чудесно тази година на нашето море. Дълго време за море бях по други земи, но определено мога да кажа, сега като сравнявам , че си ни е супер морето . Единствено презастрояването / не че го няма и в други страни / е сериозен проблем

41

Снежанка

преди 2 години

Това е като конкурс за най-високо джудже.

40

фас на плаж

преди 2 години

благодарение на фигуранта и неговото правителство тур.сезона беше спасен . заразените ше ги броим на есен , но за това Борисов ше е виновен .

39

Гиб Мелсън

преди 2 години

Нашето море може да генерира много пари за всички българи като се пази природата. За съжаление откакто настана демокрацията примитивизма, егоизма и простащината надделяват на общия интерес. Ако зависеше от мен премахвам на секундата всякакви заведения и бараки и концесионери от плажовете. Плажовете трябва да се управляват от държавата, тъй като са собственост на държавата. Кой иска да пие и да продава, ще го прави малко по-навътре където няма бряг и пясък.

38

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 2 години

До разтропаната 41.Защо давате 15 лв. за нощувка, а искате всички удобства?!Вие луди ли сте бе?Паркингите се препълнени отдавна.Това говори достатъчно.Обаче шопа е с мноооого дебела глава.

37

Анонимен

преди 2 години

До 36 Стария Несебър,ок разбрахме се. Повече никой софиянец няма да стъпи в Несебър. До една година ще оревеш света,че хотелчето ти е празно. И да ти обвсня,че старо телевизорче с кинескоп, легло от 80 те с пружини вместо матрак и стара баня с бойлер който загрява водата 5 м след пускането и, както и закуска- филия с мармалад и варено яйце не правят хотела ти 4 звезден,за да му искаш 100 лв на нощувка.

36

Totenkopf

преди 2 години

Е как нали доскоро ревяха, че масово щяло да фалират

35

Хемус

преди 2 години

МНого хубави румънски пичонки са плъзнали по-морето

34

какви са туристите?

преди 2 години

За мен лично най-изгодно е да свършват тези месеци и всички да се разкарват от тука и да имаме въздух, така да се каже. Няма никаква информация какъв тип са т.нар. "туристи". Срещам най-много бивши нашенци с европейски ЛК, много от тях са от по-тъмните. Всеки тропа по различни задачи-купуват жилища, правят зъби, козметични процедури, вадят нови документи.....и между другото уж почиват. Руснаци и украинци пък накупиха апартаменти и даже могат да пазаруват на почти български в магазина.

33

Анонимен

преди 2 години

Този ръст се дължи на факта, че хората не искат да си правят експерименти със здравето си и не слагат ваксини, следователно Гърция отпада.*** Концесионера потрива ръце и вместо да се възползва от златния шанс да привлече българите и за следващите години,гледа да изсмуче възможно най много левчета на всяка цена.

32

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 2 години

Шопи тарикати, не идвайте с вашите космически претенции!С тези мижави пари за нощувка, може да сте настанени в мазе.

31

LP

преди 2 години

Цялата пропаганда с уж задръствания на границата с Гърция и строгите им уж мерки за неваксинирани проработи за нашите селчовци, плюенето е голямо защото услугата на гърците е по-добра , ходете да ви таксуват първа линия , столове , маси , да си демонстрират *** , за мен единствено северното черноморие все още е хубаво , там разбира се тиквата слънце , сахер магистралостроител се е погрижил да се пътува 5 часа и кусур. Тази година в Закинтос.