34

дядо Йоцо гледа,

преди 2 години

Отличен служебен премиер!....както и правителството му !

33

хаха

преди 2 години

До Анонимен"Този мъж е много стабилен и вдъхва" ))))) Верно е много стабилен и магаре да го оноди нема да трепне.

32

Анонимен

преди 2 години

Дълбоката държава и моделът "КОЙ" с милиардите откраднати в джобове на олигарси се борят със новото - медиите и троловете саботират партиите на промяната

31

Анонимен Поп

преди 2 години

Още преди хиляди години мъдроста не намери място на земята и се възкачи на небесата.

30

Анонимен

преди 2 години

Само прос'так би поставил стабилно управление над кадърно или родолюбиво.Защото стабилно управление от безродни некадърници е по-лошо от нови избори.

29

Анонимен

преди 2 години

Това е най-добрият премиер.Жалко,че няма да е той.И се изказа възпитано и коректно за новия.Все пак не го познава и не е редно предварително да му дава оценка.

28

Totenkopf

преди 2 години

Мъдрост? Егати вица, те келепир търсят той мъдрост търси, с фенер ще я търсиш посред бял ден, като Диоген, бачкооо

27

Анонимен

преди 2 години

Служебното парвителство наруши дадените му от Конституцията правомощия и подлежи на съд и затвор. Първи в списъка естествено е Румен Радев, но и тоя *** на снимката носи не по малка отговаряни ст защото е изпъшнителят на мръсните поръчки!

26

Анонимен

преди 2 години

Проявете малко разбиране спрямо Янев, бе хора! Той все пак е военен толкова си може, може ли под фуражка да вирее акъл?

25

до 28

преди 2 години

Много е лошо да коментираш без да четеш. но по принцип по това се познавате платените тролейбуси, било то ГЕРБ или БСП, все сте един дол дренки

24

До 27

преди 2 години

Герберунгелската злоба и завист нямат граници.Или ще плюят по президента или по Ст.Янев.Що не си видите некадърните и крадливи калинки,които ни управляваха,во главе с вожда и тогава правете оценка на достойните хора.

23

Анонимен

преди 2 години

Янев да ти обясня нещо, България е Парламентарна република, и като такава, министрите в т.ч. и Министър председателя е подконтролен на депутатите, а не обратното, така че не е лошо да проумееш тия неща и да спреш да се правиш на умен, твоята работа пред депутатите е да се отчиташ, а не да им даваш акъл и да ги командваш.

22

Анонимен

преди 2 години

Този мъж е много стабилен и вдъхва доверие и респект.Ама никой не смее да го предложи за премиер,защото не е послушко.Най-добре е да направи партия от съмишленици и да вдигне държавата на крак,че като гледам какво се задава,и като знам какво беше,тръпки ме побиват.

21

Асан

преди 2 години

И бирника Спецов е играч гушнал 2 милиона ДДС :)))

20

Асан

преди 2 години

До 13 - Асан от Хаскьой е играч избомбил некви със мангизи :)))

19

Анонимен

преди 2 години

Много балансиран и интелигентен човек.И с авторитет.Жалко,че не е кандидат за премиер.

18

Асан

преди 2 години

18 - Лъвът е царя цезар не е тиква :))

17

Калеко Алеко

преди 2 години

Стабилно управление ще имаме когато се измете до крак ченгидийската Ви кохорта, помазана от Кремъл, заедно с антуража от стратегически съветници - бивши кадри на ДС и активните им мероприятия ... когато сестрите галеви и бойкикевците усетят пак вкусът на развалени домати по физиономиите си и бъдат натирени до кофите за боклyк на Орлов мост, когато чалгопитеците на Месията от учиндол изтрезнеят от поредния Чалга концерт и огладнеят ... а това време няма да е много далече ... !!!

16

До 15

преди 2 години

Чете си данните и резултатите от работата на кабинета,в което няма нищо лошо.Когато говори общи неща,не чете.А Боко като не чете,а само ръси глупости,по-добре ли е?

15

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

До АсанЩом е зодия лъв значи става за зоопарка, за политик не.