18

неверник

преди 2 години

Преди повече от година в Китай обявиха,че затварят болницата за ковид в Ухан.Тогава руснаците изкараха сателитни снимки на които се вижда как дострояват болницата.Такива клипове имаше и съм гледал в YOUTUBE.Не вярвам на нито една дума произнесена от китаец!

17

Анализатор

преди 2 години

Западняците били "фашисти", другите били комунисти. Хаха! Казал Бай *** бедняк със скъсан калпак. Не били роби, "борели се за свободата", а работят за жълти стотинки. Роби сте на празните си кра туни! Хахаха!

16

Хайл Антихрист

преди 2 години

Ционизмът Ви слага безплатно ваксината и ако се окажете неудобен на Новия им Световен ред, по 5G мрежата Ви активират смъртоносния потенциал, съдържащ се в същата тази ваксина - и скоро умирате. Вие сте избрали да се ваксинирате. Ако не искате да се ваксинирате - за Вас няма да има работа, няма да има доходи. Целта на Ционистите е всеки човек да бъде послушен роб на господарите Израел. Във ваксината има средство за контрол над Вас и евентуално - за Вашето елиминиране. Оборете ме, че не е така.

15

Лъжат

преди 2 години

Никой не им вярва вече на тия, еле пък ако са официални данни :/

14

Анонимен

преди 2 години

джендеристи,дайте доказателства че заразените са повече,освен да пллямпате по форумите дрего нищо нестава от вас

13

ъъъ

преди 2 години

Само 55 случая на ковид и само 30 загинали в наводненията. Те самите китайци вече се ядосаха на правителството след мизерията, която им докара с отказа да спрат метрото и влизането на автомобили в тунелите по време на пороя. Жертвите са хиляди, но официално... 30-40. Та и за ковид така. И до днес официалният брой на жертвите от Чернобил, който СССР публикува, е около 30. Лика-прилика са си.

12

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 12 Не обявяват фалшиви данни . Просто записват безсимптомните в отделна графа , а публикуват бройките само на хора , които действително са болни , със симптоми и т.н.

11

Demonaz

преди 2 години

Въпроса е реално какво е станало в Китай,началото на пландемията. При толкова население ( ***) е просто подигравка с толкова болни от кромида. Хайде отивайте се бодете напред за партията.

10

Анонимен

преди 2 години

Китай от началото на така наречената пандемия обявава фалшиви данни.Те са майстори на фалшивите стоки пък какво остана да нанесат н екса 55 новозаразени.

9

Анонимен

преди 2 години

В Китай имат само 55 заразени, а ние - 346. Излязохме с едни гърди напред пред китайците.

8

Анонимен

преди 2 години

Слуховете са че ги бодат яко с ивермектин.

7

Анонимен

преди 2 години

вервайте на партията, щом ви казва 55 на 1 милиард хора, толквоа са!!! ако беше комунизъм и при нас, и ние щяхме да имаме 10 болни само!! що ли? щото това щеше да е официалната версия

6

Джо

преди 2 години

Лъжат комунистите, както винаги!

5

Covid

преди 2 години

Що лъжиш ба, ***? Пукат кът въшки, ама има информационен чадър, инак целия свят ще ги изядат с парцалите.

4

Анонимен

преди 2 години

Браво! Милиони тестове ежедневно, 1,5 милиарда ваксинирани.

3

Анонимен

преди 2 години

Кой ли пък вярва на китайски комунисти? Китай е първата официална антиутопия. Кошмарите на Оруел и Хъксли там са реалност/системата за кредитен рейтинг/ . Китай е варварска държава без морал и принципи, и е най-голямата заплаха за света.

2

ъъъ

преди 2 години

И тия много лъжат ама комунисти кво да правиш

1

Цун Кай Го

преди 2 години

55 нови случая, на 1 500 000 000 население? Веднага да обявят локдаун и строги противоепидемични мерки.