153

Анонимен

преди 2 години

Какъв срам сме брали в ЕС? Външната политика на ГЕРБ беше доста успешна, дано поне сте на тяхното ниво. При все разните му лафчета и жестове, за които подигравате Боко, безспорно постигна много. По-добре леко комичен с авторитет и успехи, отколкото образован и безличен. Много внимавайте по темата със Северна Македония и бежанците.Айде, със здраве!

152

Анонимен

преди 2 години

Нека Николов разследва после Асен Ваилев и Кирил Петков двамата най-корумпирани министри изпратени от кръга на Иво Прокопиев, спонсора на Демократичан България. Ако се разрови в делата на служебното правителство ще излезе много воня и кражби!

151

Анонимен

преди 2 години

Обаче при връчването на мандата Филип Станев се потеше като някое прасе, повече и от Веско Маринов на концерт пред лелките. По едно време свали маската и почна да се бърше с нея. Срам и резил са тия чалгари, въобще не знаят къде се намират.

150

Европа праща бедни

преди 2 години

туристи и с право.То мутрите изгониха платежоспособните.

149

Доцента

преди 2 години

Не знам кое е за по-голям срам в Европа - Бойкича, когото доста лидери на партии наричат свой приятел или никому неизвестен човек, избран за мин. председател с КАСТИНГ за политици в треторазрядно ток шоу.

148

Анонимен

преди 2 години

Само със езици и дипломи не става. Има хора учат език за два три месеца има хора на които не им се отдава. Но едно е да знаеш езици, друго е да си ръководител!

147

Българин

преди 2 години

Ох, кога ще стамем като напредналите демократични западни държави!

146

Анонимен

преди 2 години

Няма да берем срам ? Ние вече го берем с всички вас.

145

Всъщност

преди 2 години

МНОГО ПО- ДОБРЕ Е ТЕЗИ ДА НЕ МИНАТ И ДА ОСТАНЕ СТАРОТО СЛУЖЕБНО ПОНЕ ДО НОИМВРИ. 2 В ЕДНО. НИКОЙ ДА НЕ СЕ ПЛАШИ. ДОТОГАВА ДПС И ОЛИГАРСИТЕ МУ ДАНО СЕ ПРЪСНАТ ОТ ЯД!!!!МАГНИТСКИ.

144

До 178

преди 2 години

Да младите за нищо не ги бива прав си...а вие по-възрастните освен да се оплаквате и да търсите проблема в някой друг можете ли? Кога ще поемете отговорността че България е на последно място по всичко в Европа и това заради изборите които ВИЕ сте направили? Да тези млади не ги бива защото онези които стават за нещо заминаха по целия свят да бягат от това което ВИЕ създадохте в България през ппследните 30 г.

143

Анонимен

преди 2 години

ИТН ДА СЕ ПРЕИМЕНУВА НА ИТПН(ИМА ТАКЪВ *** НАРОД)!

142

Анонимен

преди 2 години

Ох, кога ще станем умна нация като западните умни нации да се управляваме от стари хора.

141

ДО 160 ЕМО

преди 2 години

И 25 езика ДА ЗНАЕ ПРЕВОДАЧИ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА ИМА...... ДОРИ МАРИЯ ГАБРИЕЛ, КОЯТО ВЛАДЕЕ ОТЛИЧНО ФРЕНСКИ И АНГЛИЙСКИ Е ЗАДЪЛЖЕНА ДА ХОДИ С ПРЕВОДАЧ....УЧЕТЕ ГИ ТЕЗИ НЕЩА.

140

Анонимен

преди 2 години

Умните нации като САЩ например.

139

Анонимен

преди 2 години

При напредналите демократични западни държави хората гласуват за личност + програма и впоследствие избраната личност си носи отговорносста. В мошеническата пропаднала България простолюдието гласува за чалгар без програма който им посочва послушна кукла на конци спусната от подземния свят.

138

Еврейския съюз ли?!

преди 2 години

Ами британците се усетиха избЕгаха!

137

Анонимен

преди 2 години

При бай Тоше, който беше само пpocт печатар България беше космическа държава и сред 30те най-развити икономики. Схващате ли? Това не беше заслуга на бай Тоше, въпреки че и той беше хитър политик, а на ситуацията. В днешната ситуация когато България е предвидена за слугиня и пушечно месо във войната с Русия, който и да сложат за премиер и президент, българите винаги ще живеят зле.

136

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

ХИЧ, САМО ЩЕ БЪДЕМ ПРОСВЕЩАВАНИ ОТ ЧАЛГАРИ

135

Анонимен

преди 2 години

Умните нации се управляват не от млади хора, а от възрастни такива с опит. Младите са неумели, без опит, без постижения. Младите в България са свикнали само да искат, но не и да дават. Искат хиляди левове заопалата, а нямат производителност и за 600 лв. Ще го разберете това по трудния начин.

134

aa1830

преди 2 години

Верно е, знае чужди езици.... Трябва да се гордеем.