41

Радев

преди 2 години

Господи, опази България от шматките които взеха власта и трябва да я управляват! В северна България се раждат шматки, лицемери, ***, предатели и нагаждачи! Много говорят, нищо не правят, на приказки са велики, на дела са нули. Лаладжий, които като видят зор и се дупят на всички, това е партията на чалгаря предател. И за капак, министър председател продавач! Мале мале, смях и резил! Търсят премиер с обява във вестника!!! Тотални убитаци! ГОСПОД да пази БЪЛГАРИЯ!!!

40

Анонимен

преди 2 години

Какво да кажа, това което мислех преди година е факт. Тия който искаха промяна на статуквото, пак са излъгани. Просто в тая държава е пълно с прости хора, това е и причината да сме най-после дни по всичко с перспектива към по зле. След още 10 години, няма да има и кой да излезне по улиците.

39

Анонимен

преди 2 години

Дълбоката държава и моделът "КОЙ" с милиардите откраднати в джобове на олигарси се борят със новото - медиите и троловете саботират партиите на промяната

38

НАРОДЪТ до 37

преди 2 години

Какви гущери те гонят? АНАКОНДАТА Е ДС НА ДПС. А ти я мислиш за чалгарче! Е не си познал!!!

37

Майна

преди 2 години

И финансист номер 1 ще бъде 30 годишна специалистка по плуване на гръб! Честито ви подводница!

36

О хо хо

преди 2 години

Следва Пламен.....Орешарски 2.

35

Обективно

преди 2 години

ЩЕ МИНЕ С ВСИЧКИ ГЛАСОВЕ НА БСП И ДПС!!! ОСОБЕНО ДПС ЗМИИ И ГУЩЕРИ БЪЛВАТ СРЕЩУ АСЕН ВАСИЛЕВ. ЯКО ГИ ПОДКЛЕЦА. А НАРОДЪТ СПИ СЛАВЧОВ СЪН.

34

инж Владова

преди 2 години

МАХНЕТЕ ТАЗИ ОПЦИЯ "КОМЕНТАР" СПАСЕТЕ ЗЛОБАРИ И ЗАВИСТНИЦИ ДА ИЗЛЯЗАТ ОТ ЗАБЛУЖДЕНИЕТО, ЧЕ КАЗАНОТО ТУК Е ВАЖНО

33

Анонимен

преди 2 години

Май е най-добре да продължи служебния кабинет със смяна на някои министри. Иначе сме обречени.

32

Анонимен

преди 2 години

ХИЧ НЕ СА ДОБРИ ДОРИ

31

Мен

преди 2 години

В най- лошия случай ДБ ще ни закарат на нови избори. Срамно би било БСП да подкрепи ИТН, а ДБ да не го направи. Ако има трети избори ще гласувам за ГЕРБ само, за да се свършва вече, че писна. Цяла година взимат заплати и субсидии за гласове, а един ден работа нямат.

30

Анонимен

преди 2 години

До 38Хич не ги пробутвай тез думи лъжовни за връзка с ДПС. На всички е ясно, че ако бяха свързани с тях, нещата щяха да са изпипани по добре. Само факта, че правят дребни гафове ми говори, че ДПС няма нищо общо с ИТН.

29

Анонимен

преди 2 години

Славуца ще е следващият най-обругаван партиен лидер след Тиквата. Скоро пак ще затваряме Орлов мост. Турските чалгаджийски мекерета да си ходят в Диарбекир!

28

Анонимен

преди 2 години

ДБ ще са разочаровани не заради визията, а защото искаха да управляват икономика и финансии задкулисно. За това се опитаха да извият ръцете на ИТН с партенки и декларация. Не очакваха такава реакция. Съгласно китайската стратегия, на това му се вика, удари тревата, да се покаже гущера. Е, то излезе анаконда.

27

ман гал с 5 езика

преди 2 години

До Анонимен 33този тюф лек трябва да е премиер а не преводач!той преспанският договор не знае кога и защо е подписан! а бе паля чо

26

евтини плавници

преди 2 години

ЕС: Вие кой сте, кажете какво искате? Аа нищо, аз съм пацо шнорхела, аз такова премиер ме избраха. Ясно, марш от тука.

25

Анонимен

преди 2 години

33 Как не знае английски, като работи за голяма американска компания и е превел издадената стихосбирка на съпругата си?

24

Анонимен

преди 2 години

30 Напротив, ГЕРБ се държат най-толерантно от всички. Не искат нищо, изчакват да видят предложенията за кабинет. Само ДБ, *** беснеят и заплашват с протести/Мая...,Петков/. БСП, която си носела "жарта от историята", иска предложения за премиер на спявка.

23

зелен чорап

преди 2 години

чалгарските *** са в ступор!!! ха ха ха пак герб им е в главата.не са ви пратили опорките още а?от този шнорхел и че п за зеле не става

22

Анонимен

преди 2 години

айде и тоя знаел езици ,че аз познавам *** които с майчиния си език знаят по 5 езика бе чалгари!ако английският му е като на фигуранта радев и киро язовиро -голям смях