22

убиец на графитари

преди 2 години

Мразя Гърция уе!

21

Анонимен

преди 2 години

От коментарите се разбира нивото на хората на тази развалена държава

20

Анонимен

преди 2 години

Зарежете момчето, такива като него съдбата ги е наказала...като мен... Аз съм на половина руснак. В българия ми викат руснака, в Русия -българина ?!? Какъв съм аз в крайна сметка?

19

Анонимен

преди 2 години

Национализмът и мисленето, че някой е повече от когото и да било, са основи на това, което не е наред със света.

18

Анонимен

преди 2 години

Това дори не трябва да присъства като новина , щом е за Гърция нас българите какво ни интересува. Интересуват ни постиженията само на тези , които се състезават за България , пък било то и не толкова успешно !!!

17

Светозар

преди 2 години

Щом, като се състезава за друга държава, значи не е българин !

16

Муахаха

преди 2 години

Като Нашите Туристи нищо не Могат, вече пишиме и се Гордееме със Само Родените в България, дето Иначе Нямат нищо общо с България, щото целият си живот са прекарали в Гърция и САЩ! Жалка Работа!!

15

Анонимен

преди 2 години

Предатели са хората които са вредни за България.В България такива са над 50% от хората.Това момче с нищо не вреди и не е предал държавата.По скоро обратното може да се случило.Голяма част от Българите мигрират по принуда в други държави.Управниците са виновни за това.Скоро ще виждате и чувате за повече подобни случаи.Над 2 милиона са мигриралите Българи за 20 години.Предатели са политицитени,които карат хората да напускат родината си.Поздравления на момчето.

14

Анонимен

преди 2 години

Българин е гражданство което има всеки,който живее в България и е логично без значение какъв произход ума да се съсезава,да работи и да се опитва да допринесе развитието на България.Същото важи и за момчето което живее в Гръция.Нормално е да представлява Гръция.Би било обидно за Гръция той да се състезава за друга държава.Но това не е от значение.Аз се радвам за всички състезстели без значение от коя държава са.За мен хората са еднакви и за коя държава се състезава човек е без значение.

13

Марин

преди 2 години

След като се състезава за чужда страна защо го споменавате?

12

Анонимен

преди 2 години

Разбира се, че знаем кой е Цветан Голомеев. И на ум не ми идва да наричам Кристиян Голомеев предател, но вчера тук имаше статия за "германецът" Александър Зверев. Разгоря се спор германец или руснак е състезаващият за Германия Александър Зверев. Двойни стандарти е, когато наричаш германец, германски гражданин с руско потекло и на следващия ден съобщаваш за българин с гръцко гражданство, състезаващ се за Гърция. Оеднаквете понятията и изказа!

11

Анонимен

преди 2 години

Много сте прости всичките коментиращи! Момчето от съвсем малък се е преместил да живее в Гърция след загубата на майка си, с баща си, който е известен български плувец, Цветан Голомеев. Прочетете малко информация преди да изливате злобата си. И да, радваме се за успехите му!

10

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Е как се състезава за гърчолята пък бил българин?!? Никакъв българин не е тоя!!! Ок - нека си изкарва пари момчето, защо пишете за него?!? Все едно да напишете, че в Сеул днес щяло да вали... Еми дреме ми- все ми е тая

9

АнонимеН

преди 2 години

ГЪРЦИЯ ДОСТА БЪЛГАРСКА ТЕРИТОРИЯ И БЪЛГАРИ Е ЗАГРАБИЛА С БЕРЛИНСКИЯ МИРЕН ДОГОВОР ,НО СЕГА ВЕЧЕ НАПРАВИ СИ ГИ И ПРИБИРА И РОДЕНИТЕ ТУК

8

АнонимеН

преди 2 години

ТОВА Е ВЕЧЕ 5-ТИЯ ПЛУВЕЦ БЪЛГАРИН КОЙТО СЕ ОТЛИЧАВА ! ИНАЧЕ РАЖДАТ СЕ В БЪЛГАРИЯ НО ГЪРЦИТЕ ПЛАЩАЛИ ПОВЕЧЕ

7

Предател

преди 2 години

не се удостоява с внимание, но тиквените псевдожурналисти толкова могат

6

Анонимен

преди 2 години

Връщаме се малко назад: Състезаващият се за Германия Аленсандър Зверев бил германец, а състезаващият се за Гърция Кристиян Голомеев бил българин.

5

Анонимен

преди 2 години

До хЗа "вас"? Хахах!

4

х

преди 2 години

Какво ни интересува този българин с гръцко гражданство? Евентуалният медал няма да е за нас.

3

Анонимен

преди 2 години

Браво