485

Макронко

преди 2 години

Продавам завод за червило или заменям за колф 5 ца 1.9 тди

484

Танах

преди 2 години

Абе теа шипчета и гегички много оргинална идея евалариус.

483

Падаря

преди 2 години

В Афганистан няма и един болен е не става за живеене там ама само казваам :)

482

Германка

преди 2 години

До ГерманецА, те поне да работят, разбирам а то.....

481

Германец

преди 2 години

Опитахме с добро. Не стана. Сега с лошо. Учудени има ли?

480

Шаши

преди 2 години

,,ХОРА, ОБИЧАХ ВИ, БДЕТЕ!" Юлиус Фучик

479

Голям Смях

преди 2 години

Племето с татуировките се от страх от една ваксина, но иначе може да си боде синьо мастило, може и да се наблъска с ботокс /ботулинов токсин/, може и силикон да си сложи, филърчета също,всички със странични ефекти и подписване на доброволно съгласие.

478

Живков

преди 2 години

Само да попитам някой умници.До сега направена ли е аутопсия на починал от тоя измислен вирус. Благодаря. Чакам отговор.

477

Анонимен

преди 2 години

Ами да се ваксинират тези, които се страхуват. Все още не разбирам защо да е задължителна ако ваксинирането предпазва. Тези, които се страхуват би трябвало да са защитени.

476

Анонимен

преди 2 години

А като не живеем в нормални времена защо не влезете в ш.баните лаборатории в Ухан да изкарате на бял свят какви са ги вършили там съвместно китайци и американци? Ами карате хората да учстват във вашия РНК експеримент

475

Анонимен

преди 2 години

Преди да ги порази Господ тези фашисти, ще се събудят хората и ще ги изтрепят накрая. Много я прекалиха и яко сгазиха лука. Такъв терор не е имало от ВСВ по света. И пак, разбира се, в Китай, Централна и Южна Европа, ФАЩ са най-фашистките диктатури. Където е имало фашизъм, той не е умрял, само е тлеел и е акал удобен момент. Но винаги фашистите са били побеждавани. Тези също ще бъдет избити. Историята винаги се върти и повтаря. Тежко на тоя, дето не я знае.

474

Анонимен

преди 2 години

А защо като работата е "на живот и смърт" не се публикуват разработките на ваксините, за да може всяка страна да си ги произвежда, колкото е необходимо? Както се вижда от новите статистики - "имунизираните" са много по-податливи на заразяване, вкл. с коронавирус. Какво са тогава тези толкова лелеяни ваксини, освен търговска спекулация с живота и здравето на хората?

473

Истината

преди 2 години

Всичко е за едната власт. И то про положение , че експерименталните им препарати защитават на 40-50 % максимум. Трагедия - докъде стигнахме!!

472

Анонимен

преди 2 години

До Бонго Бонго: в Китай вече го въвеждат... да няма човек достъп до обществени услуги. Не само няма да може в болница да се лекува човек, ами в градски транспорт да се качи... и т.н.!!! Каква ЛУДОСТ!

471

Мулга

преди 2 години

Докато не набодът всичко живо няма да се спрат. Постоянно нови и нови щамове ще изкачат. Тея гоманри от Пфайзер и за бебета щяли да тестват ваксини, Д. П. М

470

Бонго Бонго

преди 2 години

Едва ли ще започнат убийства на политици.Съмнявам се в това.По скоро ще има много арести и ще измислят закони в подобие- който не се имунизира,няма да ползва здравната система а ще си плаща солидно. Незнам нещо такова може би

469

Анонимен

преди 2 години

Плюса уж на ваксата е, да изкараш по леко ковид,макар че се не знае. Един здрав организъм, е мн по- силен от ваксини максини и други *** на фармакомпанийте.

468

Ямболски цървул

преди 2 години

Значи ще има много убити политици в световен мащаб!

467

Анонимен

преди 2 години

Мдааа, ваксинираните ще измрат, ще остане простата ***, ава и те ще изврат от липса на мозък

466

Анонимен

преди 2 години

диви и прости антиваксъри, бегом в гората - там ви е мястото.