54

Цирк ковид

преди 2 години

Който иска да си се ваксинира, сега започват да прокарват трета доза, честито на печелившите. Не на ваксината, който г.упендер иска да си се ваксинира, до края на годината има 5 месеца, да си сложи 5 ваксини още като иска.

53

до цирк ковид

преди 2 години

А ти какво предлагаш? Когато дойде неочаквано бедствие, няма единен спасителен протокол. И това е в целия свят, без разлика от управляващи и политически режими. А ние като "по умни" сме на едно от първите места по дадени жертви.

52

До ЦИРК КОВИД

преди 2 години

Нещата от тогава са много променени, плоскоглавецо. Направих си труда да проверя фактите, нещо което на теб ти бяга. Миналата година по това време в Израел е имало слочаи подобни на тези сега. Умирали са по 10-12 души дневно, докато сега умират по двама-трима. Но основната разлика е, че тогава мерките в Израел бяха железни, а сега няма никакви такива, а имаме доста по-заразен щам от онзи през 2020.

51

Анонимен

преди 2 години

Вънка е 45 градуса, къв ковид вие нормални ли сте хаха

50

морски

преди 2 години

Все повече се говори, че ще ни `затворят` около 1-ви септември.

49

Ваксифакис

преди 2 години

Боц...боц...Поп...гроб...

48

Цирк ковид

преди 2 години

И тук някои дават за пример Израел. Защо не кажат колко са случаите на други проблеми следствие на ваксината.

47

ПЛАНдемия

преди 2 години

Станете и те ще паднат!

46

Цирк ковид

преди 2 години

Цирк ковид. Абсолютно. Първо беше маски, после ваксини и преболедуване, по трета ваксина. И само локдауни. И на 7 милиарда, 4 милиона починали не са нищо страшно. И аз предлагам на тези, които искат да се ваксинират и 2-3 ваксини като не ги предпазват напълно да си сложат по 5-6 броя тази година. Това ще е супер и съм съвсем сериозен. И как от 54 заразени изведнъж за два дни скочиха на 350. Нещо ни лъжат в статистиката.

45

Анонимен

преди 2 години

ПЪРВО - НЯМА "ЧИСТИ" ОБЛАСТИ. ВТОРО - ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ ЛИЦЕМЕРНО НИ ЗАБЛУЖДАВА, ЧЕ СЕ "ГРИЖИ" ЗА БЕЗОПАСНИ ВАКСИНИ. И ВЪПРЕКИ ТОВА НИЩО СТРАШНО. КОВИД 19 АПРИЛ,МАЙ ПЛАВНО ПОНИЖАВАНЕ. ЮНИ,ЮЛИ,АВГУСТ,СЕПТЕМВРИ ПЛАТОТО НА МИНИМУМА (15-25% от сега),ОКТОМВРИ ПЛАВНО НАРАСТВАНЕ. НОЕМВРИ,ДЕКЕМВРИ НОВАТА ЧЕТВЪРТА ВЪЛНА. ЗА ВАКСИНА ИСКАМ СПУТНИК V. ИМАТЕ ЛИ?? ОСВЕН ТОВА НЕ ПОДПИСВАМ НИКАКЪВ ОТКАЗ ОТ ПРАВА!!!

44

Анонимен

преди 2 години

И що цъкате минуси на 55. Кое не е така? Толкова ли не можете да отидете на worldometer и да проверите данните. Да, не само в Израел и в други страни с напреднала ваксинация има хиляди нови случаи. Но на 1000 - 2000 нови случаи има по един - двама починали, докато у нас на хиляда са над 40! Гадно е, но малко математика от началното училище няма да ви е излишна.

43

Анонимен

преди 2 години

До 43 ЦИРК КОВИД В Израел вчера са установени 2280 заразени, но починалите са само трима а в болница се намират 168 души. Това показва, че ваксините действат, защото наистина доста хора се заразяват, но много малко от тях стигат до болница и много малко умират. Това е красноречиво доказателство, че ваксините вършат работа и предпазват, особено от тежко протичане на ковид.

42

Анонимен

преди 2 години

Почнаха да дигат бройките, септември локдаун

41

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

До 55 - Виж смъртността в Израел МИНАЛАТА ГОДИНА по същото време, плоскоглаво ваксизомби. Когато никой не е бил "ваксиниран". 100% идентична като процент спрямо активните случаи.

40

Анонимен

преди 2 години

Няма ли кой да спре този медиен ковидИдиотизъм ?

39

До ЦИРК КОВИД

преди 2 години

Виж смъртността в Израел, умнико. Никой не ти гарантира, че ваксината ще те предпази от преболедуване на 100%. Предпазва те от хоспитализация и летален край.

38

Анонимен

преди 2 години

Ей, толкова ли не ви е светнало под капачките, че става въпрос за оцеляване. Как така от Бразилия до Русия, от Канада до Китай и Япония, буквално в целия свят независимо от политическите режими, хората имат проблем с този вирус. Не, за съжаление не измислица. Дошъл е лош момент за човечеството. И само с колективни усиля можем да ограничим щетите.

37

Алтав гербер

преди 2 години

Всички не ваксинирани които отидоха на морето да изядат по една шопска салата и да си изядат промоцийто от Кауфланд ще ни докарат четвърта та и пета вълна.Голям кеф да се буташ в мелето и да си *** до ***.

36

Анонимен

преди 2 години

Днесаджии незабавно разчистете форума от постовете нарушаващи правилата!

35

Д-р Вселенски

преди 2 години

До Цирк Ковид, не дамо ваксините са измама, а и бройките. В Израел им трябват за да ги бодат отново. Разбира се това е абсурд, да те боцнат отново с нещо, което самите те казват, че вече не работи, но живеем не в цирка, а ИДЬОТЪКРАЦИЯ!!!!