29

Ели

преди 2 години

Ген 1 и други: написаното само значи, че произлизаш от семейство на дребосъци и слабаци. На мен хората на север и запад не ми изглеждат като гиганти ...

28

Анонимен

преди 2 години

Браво на момчето, и е само на 18 години. Пожелавам му много плувни успехи в бъдеще.

27

Анонимен

преди 2 години

За какво е отличен? Нали е осми. Отличават се първите. Щото са първи и се отличават.

26

Анонимен

преди 2 години

Отличен 2.

25

Анонимен

преди 2 години

8 -ми от 48 общо /6 серии по 8 човека имаше / изобщо не е лошо постижение :) Финала беше много силен / нови световен , европейски, олимпийски рекорди/, дори да беше направил личното си време щеше да е 7-ми. Супер голям потенциал има и обаче и беше супер кеф да ги гледам заедно с Любомир Епитрохов.Страхотно представяне с времето и по-добро ще има.

24

тежката вода

преди 2 години

Браво де. Ама как хем отличен, хем последен?

23

Анонимен

преди 2 години

Браво на Йосиф ! Равностоен беше. И ще става все по-добър.Все още не е възмъжал. Видяхте ли какви огромни мускулести ръце имаха другите? Успехи желая на нашето момче, браво !

22

@#$

преди 2 години

Тука.нито един не може да.плува.поне 50м бътерфлай.Възстановяване след плуване иска ядене, спане и разтягане йога, а тези неща няма кой да го научи.При тоя силов стил се схващат мускулите, иска много загряване, микроелементи в огромни дози, цинк, магнезий основно, но 10 глави лук на капама плюс хапове добавки и фрешове и спане с разтягане.Другото е че момчето не са го тренирали да може да плува на макс през ден.Иначе огромен талант.Аз плувах до пандемията и фредайвинг плюс полумаратон седми

21

Гиб Мелсън

преди 2 години

Както се опасявах така и стана. Намесиха се тренъорите До финала всичко беше супер за Миладинов и след всеки старт си подобряваше времето.От шести стана четвърти. И точно тогава нашите велики тренъори решиха да оправят техниката на Миладинов защото имал бавен старт.Значи тренъорите в Германия и Швейцария не са го научили затуй нашите тренери ще го научат на техника няколко часа преди финала. Миндовски така каза.Все едно да учиш Роналдо на техника два часа преди финал на Ш.Л. А другите разпускаха

20

Анонимен

преди 2 години

Ел-ке, престани да си налагаш работническо-селският стил на писане

19

Shark

преди 2 години

До 27. Малка държава сме, защото имаме малки, злобни, мързеливи, комплексирани хора, населяващи тази територия, които незнайно защо се наричат народ. Ето затова сме малка държава. Иначе териториално наистина не сме.

18

Сеул 1988

преди 2 години

До До 20Пич, имах предвид че България като страна няма позиции в световната федерация по щанги, за разлика от някои други страни, които са ДА по-големи от България като територия и с по-голямо световно влияние. Успокой се.

17

До 20

преди 2 години

Стига с комплексарските глуппости, че сме били малка държава. Гърция, Сърбия, Хърватия, Белгия, Холандия, Англия, Португалия, Австрия, Швейцария, Дания, Уругвай, Южна Корея, Израел, т.н. да не са по-големи от нас? Териториално сме в първата половина по големина в Европа.

16

Shark

преди 2 години

Гледам, че комплексарите не са спали, за да започнат плюенето? Хубаво ли ви става,а, я споделете? Получавате ли някакво удовлетворение от това? Или някаква компенсация за пълната анонимност, в която живуркате и злобеете! А?

15

Пян Гъ

преди 2 години

Критични коментари се приемат само от лица до 18 г. от 1-о до 8-о място на ОЛИМПИАДА в дадена дисциплина. Суперлативи за младежа - може.

14

x

преди 2 години

Поредният екскурзиант.

13

плувец

преди 2 години

До АнонименЯвно не си наясно хич. Най-изтощителните стилове са 200 бруст и 400 съчетано ;)

12

Анонимен

преди 2 години

Един 18-годишен заби в земята нашата плеяда от лицензирани туристи, наричащи се български спортисти. Аз не знам защо не се насочват средства към млади и переспективни хора, а се наливат хиляди в медийни "звезди". Какво стана с масовия спорт? Спомням си като ученици ни задължаваха да ходим на басейн един път седмично. Не сме станали плувци, но поне цапаме колкото да не се удавим.

11

Сеул 1988

преди 2 години

Всички взимат допинг, но накрая пак печели най-добрият. Да ги махат тия допинг проверки, обаче пък тогава допинг ченгетата кво ще работят? Така съсипаха българските щанги преди години - пратиха проверка и ги съсипаха. Някои от големите не можаха да преглътнат, че една малка България има добри щангисти и традиции в този спорт. Да не говоря пък как ощетиха Йордан Йовчев през 2004 в Атина когато дадоха златото на гръка, щото беше домакин, а италианеца даже му вдигна ръката на нашия.

10

Анонимен

преди 2 години

И КАКВО ОТ ТОВА???!!!