48

ПЕНКО

преди 2 години

ЩЕ ПОЛУЧИ ПЕНСИЯ КАТО ПЛЯМПАМЕНТАРИСТ---ТОЙ ТРУДОВ СТАЖ НЯМА - И ЗАБЕЛЕЖЕТЕ НАД ТАВАНА ДНЕШЕН !!!!!!!!!!!!!!! ПЕНСИЯ ДА ,НО ПОНЕ ДА Е ОПОЗИЦИОННА -НИЩО НЕ Е НАПРАВИЛ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 20 ГОДИНИ ЗА ДА ЗАСЛУЖИ ПЕНСИЯ !?!? ГОДИНИТЕ В ПЛЯМПАММЕНТЯ НЕ ТРЯБВА ДА СА ТРУДОВ СТАЖ !!!!!!!!!!!!СЪЩОТО И ЗА ЙОРДАН ЦОНЕВ

47

Анонимен

преди 2 години

Само ще забогатявате.... А защо премълчавате колко пари струва това,, висше,, образование.

46

Бонго Бонго

преди 2 години

Ще го поканят, за да му кажат какво да прави и кои министри да избере. Трябва към Славе да се обърнат, той е шефа.

45

ОПТИМИСТ

преди 2 години

ТОЗИ Е ОТ ГОРНА ОРЯХОВИЦА КОТИЛОТО НА ТЕЛЕФОННИТЕ ИЗМАМНИЦИ

44

Случаен минувач

преди 2 години

До ЦК на Герб Аз съм с две ръце "за" той да отиде в Сибир! Навремето бяха направили "Банка за земеделски кредит". Внесох там 30 000 лв., когато ги внесох, бяха 150 долара. Обявиха, че банката ще фалира, ей Богу, чакал съм 4 часа на опашка да вляза да си ги изтегля... Банката беше в началото на "Оборище", срещу Народната библиотека. И когато ги изтеглих, бяха... 20 долара.

43

БСП-ар

преди 2 години

Тия руменовци съсипаха хубавата ни партийка,ГЕЧЕВ,ПЕТКОВ,РАДЕВ.

42

ЦК на ГЕРБ

преди 2 години

Гечефф, не се прави ,че нещо зависи от БСП ! Иначе мандата идва при нас и отлиташ за Сибир !!;

41

Случаен минувач

преди 2 години

Господин 3000 лева за долар трябва да е в затвора, а не на депутатския стол, ако сме нормална държава. А той ще ми дава акъл по телевизията. Изключително противна личност. Той е толкова професор, колкото аз съм зелен жираф. Навремето неговото министерстване докара заплатата ми до 3 долара месечно.

40

Случаен минувач

преди 2 години

Тоя е господин 3000 лв. за долар. Какво въобще се обажда? Толкова е по.с.ран, че въобще не трябва да му се дава да говори по телевизиите. На колко хора спестяванията тогава изгоряха, когато той беше министър.

39

Анонимен

преди 2 години

А тая дърта лисица от коя трънка изскочи?

38

Бай Баяни

преди 2 години

Този динозавър при Виденов беше финансов министър и фалира 18 банки. Как сме да говори назидателно ще видим каква му е програмата и ще решим. Та вие досега какви преговори водихте,не разбрахте ли каква програма имат ИТН. Или пак ще поставяте условия. То е ясно,че без БСП няма да има правителство. Пазарлъците започват. Но Слави си е виновен. Щяло да преговарят,но без ГЕРБ, ДПС ги отрязаха, ни а сега се пържете с червената патерица.

37

Доган Ага Ефенди

преди 2 години

WСлавчо бе много убави това момче Николов бре..с очила ..значи много книги е изчело( не само Винету), но дано ги е разбрало,то не е достатъчно сал да ги прелистиш,ми да вникнеш в съдържанието,да разбереш идеите...Добро попадение Славуне,каня Ви заедно с премиерчето и целия кабинет в парк Росенец- на баклава,тулумбички,турско кафе...Ще си говорим на философски теми:)) ХАИРЛИЯ ДА Е ,ИМАТЕ БЛАГОСЛОВИЯ ОТ МЕН И ДПС ! С ония Хаймани - Мравояда,Гнома,Бабукян..да не съм Ви видял на една маса повече...

36

Ууууу

преди 2 години

По това съдете каква държава сме:мошеник, който от 20 години трябваше да е в затвора, заради фалита на цяла една държава, заедно с банковата и система, той е в Парламента и продължава с години да "ръси" мозък. Тогава не се чуете защо сме там, където сме.

35

Анонимен

преди 2 години

гечев забрави как го изритаха с Жан Лъжан през 97-***. Половината коментиращи даже не са били родени тогава. Нещо пак си е навирил острия нос. Май е време да го ритнат в зъбите да си знае мястото.

34

Анонимен

преди 2 години

И този се имунизирал в забвение за миналото си.Били" промяна"!,Ай сиктир!Гечев Фалита се загрижил за демографията.Когато Луканчо създаде мутрите,раздаде порции на службите да плечкосват ,а Виденов и Гечев съсипаха икономика и докараха хиперинфлация ,обезценка на лева и спестяванията,създаде банки да изнасят парите,ти къдебеше,нали там г- н др.професор.Та по какво си " професор" некадърник?

33

Петър Славов

преди 2 години

Mръсния чeрвен кpадец Гумeн Pечев навири гребена, знае чepвеното пpaсе че има бaнки за фaлиране, пък и лева нещо е много скъп има мегдан да стане 3000 лв за долар

32

ББ

преди 2 години

БСП се държат като най отговорната партия...останалите гонят пари и интереси...власт...глуповато забравили,че едни 7 милиона ограбени и безправни ги гледаме...и ги финансираме,ограбват ни безнаказано от десетилетия,разделят ни,продават Суверенитета и Държавността ни рушат...нсе национални предателства...и Съд...Строг и Справедлив Съд за мафията прогонила децата ни и продаваща животите ти...и тези на предците ни...или ще го въздадем...объркали сте Народа...Строг и Справедлив Съд !!!или чудовище

31

1

преди 2 години

Какво ще го каните тои е от вашта партия. Адвокатче специализирано да криие парите на олигарсите в Барбадос.

30

Анонимен

преди 2 години

Ще му предолжат да ни вдигнат плоския данък и да ни обложат с до 30%.

29

Долу МАСКИТЕ 2

преди 2 години

Ако на някой оли.гоф.рен му е СТУДЕНО и при 40 градуса температура на въздуха, може да облече ВЪЛНЕН КОЖУХ, вълнена шапка, шал и маска през лятото. Но НЕ и да принуждава останалите в България да носят Кожух посред лято и да ХАРЧАТ пари за маски, вместо с тия пари да си купят ХРАНА, ДРЕХИ и ОБУВКИ !!