13

Алтер

преди 2 години

Отношенията в кралското семейство са сложни като ядрена физика. Всички са сърдити на някой, недоволни и вкиснати.

12

Анонимен

преди 2 години

Ако бях майка на Харитууу хич нямаше да съм горда от факта, че е пълен ***...Но, Даяна също не блестеше нито с морал, нито с ум.

11

ПроСоТо

преди 2 години

айде стига де!...Сайта има нужда и от "клюки",от светски истории,не може само със злобарщина и политиканстване!..Аз редовно хвърлям по едно око и на такива статии..Все пак да не забравяме,че НЕ сме просто "електорални единици",а хора с настроения,мераци,цели,любопитство и..склонни към клюкарстване..

10

мхм

преди 2 години

Коя е бабата на пикчъра ?!?

9

ало

преди 2 години

ДАРЕНА ПОКАНЕНА ЛЕ Е?

8

Shark

преди 2 години

Кой го интересува това?

7

Krom

преди 2 години

Потресох се! И съм абсалютно възмутен и огорчен! Може ли и аз да забегна до Тайланд за сметка на ингилизките данъкоплатци, та да "смеля" тази мъчителна новина? Мисля, с тай-масаж и още няколко местни хватки ще преглътна криво-ляво тая възмутителна несправедливост.

6

българка

преди 2 години

Аз пък бях поканена на сватбата на Кейт и Уилям. Но не забелязах липсата на тази госпожа. Добре, че от този сайт ме информираха и десет години по-късно разбрах, че нея я е нямало. Чудех се защо на церемонията нямаше истерични крясъци и скандали - а то ето каква била причината !

5

Анонимен

преди 2 години

Ама дъщерите и отишли, много задружни са тия семейства, срашен морал. Аз не мога да си представя някой роднина да покани напук мен, без родителите ми, и аз да кажа добре и да отида.

4

Анонимен

преди 2 години

Че тя и на мойта сватба не беше поканена

3

Sc2C2@C82

преди 2 години

Тази новина е втората по значение за мен след информацията за спектрите от прдните на извънземни в хиперион-галактиките и как тези спектри влияят на фоновите земни такива.

2

Анонимен

преди 2 години

Не знам за вас, но довечера няма да мога да спя спокойно след такава новина.

1

Totenkopf

преди 2 години

Стигнахте дъното и се погребахте браво Дарена.