35

Мария

преди 2 години

Защо глави без мозък а само с уста имат пак вълнения към Борисов и ГЕРП?!

34

444

преди 2 години

Какви експерти са тези атрепки бе - точно такива експерти ни докараха до тук особено този пиндел рунтавия с розавоту

33

Долу МАСКИТЕ 1

преди 2 години

Всички с арабски маски да се МАХАТ от Магазините и парламента !!! Арабите плащат ПОДКУПИ- милиарди долари, за да принудят Европа да носи АРАБСКИ маски и да ЗАВЗЕМАТ държавите !!В Африка има ЕПИДЕМИЯ от СПИН и Африканска Чума..... За да НЕ се заразиш, НЕ ти трябва да стоиш като някакъв *** оли.гоф.рен вкъщи !!! Просто, НЯМА да пускаш ***.йм.уни да идват в България !!!

32

Щирлиц

преди 2 години

Медийният експерт Георги Лозанов....А,не,няма да чета по-нататък.

31

Долу МАСКИТЕ 3

преди 2 години

И КРАКА може да си СЧУПИШ. НО това НЕ означава, че след това ,трябва да ЛЕЖИШ на легло ПОСТОЯННО или да ходи постоянно с ПАТЕРИЦИ, до края на живота си...След като си ОЗДРАВЯЛ, ИЗГОНИ всички араби, не.г.ри и китайци да бягат ДАЛЕЧЕ от теб и България за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ и да НЕ ни КРАДАТ Бизнеса, Парите и работата на българите.

30

Долу МАСКИТЕ 4

преди 2 години

Арабите и китайците ПРЕНАСЯТ ВИРУСИ, за да ни ПРОДАВАТ маски, китайски ТЕСТОВЕ и китайски ваксини, и да ни ОГРАБЯТ.Всички с АРАБСКИ маски ( бурки, фереджета) да се махат от Парламента и от Магазините ( Аптеките имат разделителен прозорец), а също и арабите, които Бoоклук Борисов сложи да гледат дали българите носят АРАБСКИ маски, в държавните фирми... Да бягат към Саудитска Арабия...

29

Анонимен

преди 2 години

От визията им също съм отвратена.

28

Анонимен

преди 2 години

В този сайт са само хора на мафията Гроп, а за Пик не ми се мисли ,до костите на мозъка са герберуги,казвам го защото търкат коментарите. Страхуват се от Истината

27

Анонимен

преди 2 години

В този сайт са само хора на мафията Гроп, а за Пик не ми се мисли ,до костите на мозъка са герберуги

26

Анонимен

преди 2 години

Баце говореше като каруцар ама си траехте, продажници

25

Н1

преди 2 години

Вече мисля споделих преди време как Джак Даниелс продължил успешния си бизнес с уискито си по време на сухия режим в Америка. Ами почнал да го продава като лекарство в шишенца по 100 гр., познати и у нас като пищовчета. А как се е сетил, ами никак, сетил се е адвокатът му и намерил вратичка в закона. Всички почакали малко,докато се задвижи тромавата машина, но после всички били доволни, Джак на печалбата, адвоката на хонорара, чиновника също е намазал, а хората не останали на сухо. Корупция?Ами.

24

Н1

преди 2 години

В един зайчарник пораснал Зайо Байо. Бил силен и хубав, но зайките не му обръщали внимание. Оплакал се на баща си.-Трябва да бъдеш кавалер, учтив и внимателен. Да поздравяваш и винаги да благодариш-посъветвал го стария заек. И почнал Зайо "бонжур, мадам, чукчук, мерси мадам, бонжур мадам, мерси мадам, и т.н., бонжур мадам, оо, пардон папа." Новите лица в политиката несъмнено ще са образовани и подготвени теоретично. Важното е какво повече ще дадат на хората от предишните.

23

Аман на Аманите

преди 2 години

Какви са тия експерти бе,кви са тия политолози бе??!!?Докога ще им давате на тия олигггофрени купени да ръсят безумните си идииотии наляво и надясно!Ако има нещо по гнузззно от политиците,това са точно ей тия т нар "експерти"

22

северозапад

преди 2 години

От неграмотен калайджия даскал не става ,та и на слави работата е същата ,лесно е да се плезиш,лензиш унижаваш и подиграваш хората за едното шоу ,трудно е да разбереш ,че си един от тях и поемаш отговорност за цял НАРОД и ДЪРЖАВА .

21

Истукан

преди 2 години

Като управляваха НДСВ, Слави беше на тяхна страна и в шоуто ги възхваляваше. Харесва модела им на управление и неговите кадри са от НДСВ.

20

помнещ

преди 2 години

до 27 " Зозо"! Тонка,мисията ви със " СТРАНДЖАТА" мисля че приключи след 12 г за др БорисоФФФ в тролене тук! -:) ГЕРБ е вече мъртъв!

19

Истукан

преди 2 години

До 25. Прави си, че Слави е като НДСВ, но аз си мисля, че е по-зле от тях дори.

18

РЕАЛНИТЕ ПРИОРИТЕТИ

преди 2 години

.. приоритети на ВСЯКО правителство, което има претенции да променя "модела" в България трябва да бъдат ЛУСТРАЦИЯ от комунистически/ДС агенти. НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ, посредством заздравяване връзките ни със Западните служби, за да се защитим от руската икономическа и политическа зависимост,ОПРЕДЕЛЯНЕ на НАЦИОНАЛНИ ПРИОРИТЕТИ за развитие на държавата, ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ до 89та за ДИКТАТОРСКИ.Ако претендиращите за промяна не са съгласни с тези приоритети,те работят за ДС/Москва.

17

Зозо

преди 2 години

Експерти?!? В прането...... :))))))))))))))))))) Празнодумие, пълнене на тв програмата.

16

Анонимен

преди 2 години

И тоя ли изпълзя?