20

Анонимен

преди 2 години

До 16. Вие като се вгледате в човешката история, мислите ли, че държавите и политиците ги е грижа за дечицата-глад, болести, смърт на един голям континент (Африка), наркотици, педофили, търговия, извратености спрямо децата по цял свят. Не бъдете наивен/на.

19

До 22

преди 2 години

Аз хипохондрия нямам, затова се ваксинирах. Живея си спокойно и се радвам на живота . А вас ви е страх от ваксината и измисляте какви ли не опасности и последствия. Това е хипохондрия! :)

18

Анонимен

преди 2 години

Сямо бълнуваш цунамита. Хипохондрията е болест ходи се лекувай

17

Анонимен

преди 2 години

Ако 65% от възрастните са ваксинирани, значи 35% от възрастните са възприемчиви към вируса. Плюс 20% от населението под 18 години, става приблизително 55% неваксинирано и възприемчиво. Естествено, че ще има вълна и то мощна. Ако сметнеш за България- над 80% възприемчиви. Правете сметка какво цунами се задава!

16

Анонимен

преди 2 години

Лято, плажче, сладолед, ваксинка, две, три.... чет...

15

до 16

преди 2 години

ваксините не са ваксини като тези от преди време. а такива нови неизпитани дори върху животни препарати. и в най-лекия случай няма да навредят. А, в най-лошия всички набодени експериментално ще се натръшкат до 5-10 год. -бившите здрави, а болните и по-рано. защо мислиш е цялото бързане? да набодат всички и да няма база за сравнение като почнат да *** всички "защитени".

14

лвкар

преди 2 години

Американските педиатри на деца над 12 години предписват лекарства като на възрастните.Не се учудвам,че се ваксинират деца над 12 години.

13

Анонимен

преди 2 години

След като 35% са неваксинирани какво искате?. То е ясно, че ще се разпростронява. И помисли-коя държава ще прави нещо, което би могло да увреди дечицата. Това не ти ли говори, че в крайна сметка ваксините са ефикасни и безопасни!!!

12

123

преди 2 години

Гадoве. Не пипайте децата. Що за изчадия сте?

11

Анонимен

преди 2 години

Страх да имат от кварталният наркопласьор до президентът на държавата

10

До 10

преди 2 години

Точно това е,така се брани демокрацията,ако има изобщо такава.325 млн.американци-325млн.оръжие.Най-голямата армия в света,представяте ли си ги излязли на протест,само така политиците ще слушат и ще се вардят от гафове.Тогава можем да говорим,че политиците ги е страх от народа и има некаква справедливост в една капиталистическа държава

9

Анонимен

преди 2 години

мисля, че най-разумното нещо е всеки един от нас да се снабди с огнестрелно оръжие защото до година две, ще дойдат за децата ни, насила , принудително - етогава ще стрелям обещавам !!!

8

Анонимен

преди 2 години

И сега като загинат ваксинираните гърци в Кипър острова остава на турците! хахаха Ердоган пак пичели!!!

7

Анонимен

преди 2 години

Поредният пример за ненужните и неефикасни ваксини, които нямат ефект за спиране на грипа, наречен ковид. Виждат се ясно нещата.

6

Анонимен

преди 2 години

До 1111 - Ти за коя професорка говориш? За онази, която работи като рекламен агент на фарма индустрията ли? хахаха ... Има една реклама на прах за пране, в която казват, че той бил най-добрия. Сигурно си мислиш, че няма как да не е вярно, нали? На въпросната професорка ако й дадат достатъчно парички сигурно ще твърди, че отровата за миш_ки помага срещу Ковид 19. И така, толкова за рекламите. Щом вярваш на тях, задължително да се ваксинираш с поне 8 дози...

5

Ник

преди 2 години

тъкмо като си избият И децата, ще освободят място за турците да се нанесат на готово.новите "щамове" нама да се появят там, а ще долетят/ доплават отвън и всички набодени най-вероятно ще измрат както котките, участвали в експеримента с тези препарати.

4

1111

преди 2 години

До славянин ,ами като не слушат нашата професорка ,която каза че за делта варианта трябва да са 90% ваксинираните ,така ще е ,ще има скок на заразени .

3

Бря

преди 2 години

Направо я пребориха сега. Короната бяга през глава, търси къде да се скрие.

2

Bond

преди 2 години

Изпуснах бройката вече. 37-*** или 51-ва статия за Ковидя и Препаратите е за деня?

1

Анонимен

преди 2 години

Okay