19

Миро:

преди 2 години

Радев, жалко за,теб,че си ни президент!!!За бъзов гребен не ставаш!!! Като президент не свърши никаква работа!!!Ти, не обедини нацията ни, напротив,разедини ни!!Не се изказа по важните НАЦИОНАЛНИ ВЪПРОСИ!Ето пожари в Турция-Ердоган взима отношение!!!А твоето отношение към обстановка в страната,а дори след избори,къде е? Много жалко,че беше наш президент!!!Не ставаш за нищо,Радев!!!

18

Анонимен

преди 2 години

Имаме 5 самолета в движение, обаче всяка година дипломираме 43 летци.

17

Митев

преди 2 години

" Военната авиация винаги е била гордостта на нацията "! Но Радев съвсем не е гордостта за авиацията ни!!!

16

Хаха

преди 2 години

Каква гордост? Имаме 5 счупени самолета от времето на Бай Тошо и единия взе че падна. Сега купихме още 5 американски бараки от същото време за не знам си колко милиарда. Ама още не са произведени.....Американците съвсем открито ни се подиграват с тази сделка! Целта е да ни покажат че сме едно нищо и те могат да си правят с нас каквото си искат.В същото време за българските деца събираме капачки от шишета. Не, няма как да се гордеем. Няма място за никаква гордост. Това е срам и позор.

15

българин

преди 2 години

До: номер 16 (Бонго Бонго) Ти какъв самолет си карал? Предлагам ти да се качиш на един F-16, направи с него няколко кръгчета в небето, и тогава вече ще имаш правото да критикуваш президента Радев! Дотогава нямаш това право!

14

God

преди 2 години

До АнонименЕдин такъв "шофьор на самолет" - Димитър Списаревски се казва, е спасил доста животи като е свалил с таран друг "шофьор на смолет" при бомбардировките над София.

13

Анонимен

преди 2 години

Бонго, всички съвременни генерали са произведени в чин по партийна линия, а не по заслуги.

12

Анонимен

преди 2 години

По скоро е военна аНимация. И тя е като фигуранта - въздух под налягане!

11

Бонго Бонго

преди 2 години

Няма ли кой да му каже на Радев, че не е достоен за генерал от Българската армия?Разжалвайте го. И за старшина не става. Той е български предател и умел замазвач на истината. Ще му казвам Радев истината.

10

Анонимен

преди 2 години

До: номер 12 (Въобще) Потърсете най-новата книга на Алек Попов - "Мисия Туран" - в нея има много политическа сатира и основната тема е изчезващата българска нация и как политиците, правителството и президента търсят потомците на древните прабългари в Азия, за да ги натурализират и да запълнят бройката на липсващите български граждани!Който е чел бестселъра "Мисия Лондон" ще му оцени и новата книга!Между другото, филмът не струва...

9

Анонимен

преди 2 години

Комунистите по времето на Станишев закриха ВВВУ, Каракачанов го възстанови. А Радев е цар на празните приказки, но докато беше командващ на ВВС бяха останали 5 самолета да летят.

8

Въобще

преди 2 години

Не и пука на най- бързо изчезващата нация в света за военната авиация

7

Ромале

преди 2 години

Но да не забравяме, че авиацията е хората. С техните добри и лоши страни. Бъдете здрави.

6

НикогаВечеСДС-Чума

преди 2 години

След тази трогателна статия тук ,спонтанно се провикнах:"Анатема и нега Господ да "поживи"Сашо Фашагата от СДС-то,*** Пасито и Драгалевскиягърбат Ай дук!"

5

dakotabg

преди 2 години

Тода,да го каже на вдовицата от Асеновград...

4

до 1

преди 2 години

Споко! Работи се по въпроса! Купили сме си едни чертежи за два милиарда, и комисионната е усвоена...

3

Анонимен

преди 2 години

Гордостта на нацията в една правова държава е:Високи пенсии, сигурност и висок стандарт на живота. Всичко друго е ала-бала.

2

Анонимен

преди 2 години

Радев като шеф на военната авиация я докара до това, да нямаме летящи самолети, тъй че другарю Грипенов, това са поредните ти празни приказки!

1

Анонимен

преди 2 години

Но ти я съсипа за няколко години ,когато и беше командващ