23

Анонимен

преди 2 години

До азНе съ наркоман, но в САЩ, Германия, Финладния, Канада, сега във Франция, пак искат да го връщат ...

22

Анонимен

преди 2 години

Гербаджиите искат спешна промяна за президентските избори, че да могат ниско образованият им електорат срещу съответния стимул да им гласува за кандидата. Както Фандъкова я избраха с 20 хил гласа повече, основно от ромските квартали.

21

Анонимен

преди 2 години

До аз "До ФАКТ - остави наркотиците, вредни са и се отразяват на мисленето и това е ФАКТ! В много държави се гласува дори по пощата, това също е нещо което ГЕРБавите няма как да преживеят" А в коя европейска държава се гласува САМО по пощата или САМО с машини. Я кажи поне ЕДНА? М?

20

1

преди 2 години

До Гражданин,не си прав гражданино,герберите реват,от машинното гласуване,защото избирателите -роми,не гласуваха с машините,гласовете им са факт,те не са първи.

19

Анонимен

преди 2 години

Що бе? Не може да давате говоти бюлетин на "избирателите"? Последния път, служебното правителстов арестува почти 1000 от вашите купувачи. Това струваше много ресурси, но се видя - паднахте с 200 000 гласа!

18

Гражданин

преди 2 години

Разбира се , че само с машинно гласуване е връщане към тоталитаризма ! Къде е свободата , къде е демокрацията ! Ама някои партии били са купували гласове от малцинствата ! Има начини да ги контролират , било с камери или с човешка намеса ! Не могат да лишават хората от избора им, как да гласуват ! Кой както иска , така да гласува ! И не е правилно , тези които живеят много години в чужбина , да определят съдбата ни тук !

17

Шекспир

преди 2 години

Никаква хартия! Ще гласуват само грамотни хора!

16

аз

преди 2 години

До ФАКТ - остави наркотиците, вредни са и се отразяват на мисленето и това е ФАКТ! В много държави се гласува дори по пощата, това също е нещо което ГЕРБавите няма как да преживеят

15

Анонимен Алкохолик

преди 2 години

И не само да знаят езика ни. Трябва да са плащали данъци. Не може човек, който е перманентно безработен да решава моето бъдеще. Така цялата *** *** ще се премахне от изборите

14

Анонимен

преди 2 години

Не е важно кой как е гласувал .Важно е професор Константинов да брои гласовете.

13

аз

преди 2 години

РазБойко реве на умряло. Харесва ми!

12

D

преди 2 години

ББ му запари под лъжичката, че не успя да си купи достатъчно гласове да изплува от блатото. Край на този панаир!

11

мира

преди 2 години

Ха ха няма да стане свърши се с вашите далавери с хариини гласувания много ги натаманявате сега ще гласуваме по интернет и по пощата така че спрете с вашите номера

10

Анонимен

преди 2 години

Я па тия!Изгубиха 200 000 контролирани ромски гласове и сега вият на умряло.Е няма да стане!

9

Анонимен

преди 2 години

Щом гербавите искат хартиено гласуване, тогава го забранете напълно. Хайде, 21-ви век сме.

8

Сата НАТО

преди 2 години

организацията на вота трябеа да се извършва от хора, които владеят български език----///------ Това е неизпълнимо условие, с което искат да елиминират гласовете от чужбина. Как се доказва, че един човек владее български език? Такова нещо се доказва с документ от лицензирана институция, която да ви проведе изпит. Тьпата Тик ва е измислила нов начин за саботаж.

7

Анонимен

преди 2 години

Толуп много си умен , мога или не мога да ти ................?!

6

Анонимен

преди 2 години

"Избирателите трябвало да избират между машинен и хартиен вот"...............................Друго си беше когато гербаджиите "помагаха" с пренасянето на чувалите с бюлетини.

5

Анонимен

преди 2 години

Последно умните интелигентни българи за Слави ли гласуваха или за кой?

4

Анонимен

преди 2 години

герб искат отмяна на машинното гласуване само в махалите ;) От там изгубиха 100 000 а от смяната на ,,професор,, Константинов още толкова гласове загубиха