30

17

преди 2 години

До: 21 Така е, когато човек се изчерпа с аргументи, го избива на физическа агресия и започва да "разбива устички". Нямам за цел да се бия с никого. Тебе ако те влече се запиши в някой ММА клуб. Като гледам редовно ядат бой особено шампионите им по състезания. Но да не се отклонявам от темата.Хубаво стана, че спомена Иля Репин. Толкова е "очарован" от Русия и СССР, че бяга във Финландия и там умира без никога да изпита носталгия да се върне!Сигурно и той е бил "русофоб", как мислиш?

29

Анонимен

преди 2 години

пореднота копирана новина в тоя сайт,поне приписвайте цалата а не само отделни писания

28

Дзивко

преди 2 години

Техника е, разваля се, но кой каквото ще да казва, почти всичко което се знае и е приложено за живота в орбитална станция е научен от руснаците, от опита им с предишните две преди МКС, а че щатите дърпат, спор няма, просто светът върви напред

27

Анонимен

преди 2 години

Москва наскоро предупреди, че Русия ще прекрати участието си в МКС през 2024 г. Новият модул "Наука" и съществуващият сервизен модул "Звезда" ще бъдат използвани след 2024 г. от "Роскосмос" за основни модули на руската орбитална станция "РОСС".

26

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Руска м*шо,какво правиш в Европеска България,Марш обратно в азиатската к*чина!!!!

25

Анонимен

преди 2 години

До хаха Я,първо да се научим да пишем на български!.В МНОЖЕСТВЕНО ЧИСЛО НИКОГА НЕ СЕ ПИШЕ "Й".Ей,това кутевите *** сте тотално неграмотни.За умствения ви багаж ,дори не говорим

24

Анонимен

преди 2 години

До: номер 18 Ама вие русофилите сте били като талибаните бе! Само знаете да викате "Аллах Акбар!" или "Путин Акбар!" и никаква друга мисъл няма в главите ви!С талибан и русофил не се спори, убедих се. Като да говориш на гoвe.до. Ти му говориш, оно си рупа ли рупа.

23

Ех, прислуга...

преди 2 години

Тук безкористните или платените путинофилчета се чудят с каква евтина демагогия да замажат факта, че в многострадалния руски модул проблемите започнаха още с изстрелването. Да бяха прочели подигравателните коментари на самите руснаци към новините за него в сайта на агенцията "Россия сегодня" (РИА "Новости"), щеше да им секне ентусиазмът. Само че много от тукашните русофилчета даже не знаят руски език достатъчно, за да разберат коментарите. Колко мъка има на този свят...

22

Анонимен

преди 2 години

До: номер 18 Аре стига с тия мантри бе! Не ти ли писна? Руската техника та руската техника...Ако искаш да знаеш, американците вече ги произвеждат тези двигатели и смятат да ги сменят с други. Освен това далеч не са само ракетите Atlas V които се използват в САЩ, това е една малка част от всички ракети. Най-новата свръхтежка ракета носител на НАСА, SLS използва изцяло американски двигатели от совалката и с нея планират бъдещите пилотирани мисии до Луната!

21

хаха

преди 2 години

Путин е виновен....САНКЦИИЙЙЙЙЙЙЙ!!!!

20

12 до 17

преди 2 години

Анонимен мимикриращ сам не знаещ на какво да се престори! За думата "българомразец", отправена към мен, бих разбил устичката, изрекла я! Внимавай, не се закачай с непознати! Много си зле с историята, май не си чувал за Джугашвили, Берия, Каганович и др. "чисти руснаци". Незнанието ти е ужасяващо - онази гениална и ужасяваща картина на великия Репин в Третьяковката показва Иван IV Грозни, а не Петър Велики!Точно в този сайт русомразци има в изобилие,а като напишат някоя още гглупост под друго име

19

Дo 18

преди 2 години

Това в ТАСС ли го прочете? Щото в реалния свят американците не започнаха производство на RD-180 заради цената - по-евтино им е да ги купуват от руснаците. Проблемът с Атлас си го решиха кардинало - от догодина ракетата ще бъде поетапно заменена от новата и по евитна Vulcan.

18

блатная

преди 2 години

Рyшнягите за малко да счупят цялата станция. Опасни блатни диваци с допотопна техника.

17

Анонимен

преди 2 години

До: номер 12 Ти, българомразецо, в България "русомразци" няма да намериш. Никой българин не мрази руснаците, аз също. Най-големите русомразци ще ги намериш в самата Русия! Русомразци са пратили гениалния Сергей Корольов в концлагер, където му се е влошило здравето и е починал млад. Това е и една от причините СССР да загуби в надпреварата за пилотирани мисии до Луната. Русомразец е бил и цар Петър Първи, тиранин който убива собствения си син!

16

Анонимен

преди 2 години

Тази станция ще падне някой ден на земята но преди това ще изгори.

15

Анонимен

преди 2 години

Ти гадни руснаци пак правят номера на добрите мириканци. Я Бай Дън да им спретне едни санкциики, стига да се сети какво трябва да направи.

14

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 12 Заминавай за русия гнусен колхозник. Пикая на русофилите.

13

Анонимен

преди 2 години

Сделано в СССР

12

Анонимен

преди 2 години

До скапаните русомразци------ Ако не бяха руските ракети 11 години да снабдяват с гориво, храна и вода МКС, станцията отдавна щеше да е на дъното на някой океан. А и се повозиха американци и разни други. Не го ли разбрахте, нискочели, почти не чели? Русия е космическа държава от първа величина! Колко неща направиха първи, а някои - и единствени! Но каквото и да направят, платените кьопечета ще ***!

11

Анонимен

преди 2 години

Абе русофилите, какво стана с великите руски двигатели бе? Нали американците не можеха без тях? Нали не можеха да летят без руските Запорожки към МКС? Сега точно руснаците създават проблеми, заради остарялата си и дефектираща техника.Ще се откажат от МКС щото нема кинти. Гроздето е кисело.