50

Анонимен

преди 2 години

Тея руски некадърници ще съсипят всичко.САЩ когато и да изритат руснаците от МКС все ще е късно.

49

Анонимен

преди 2 години

Виха рашките на умрело като мъск изпрати "опасната" капсула дракон а сега гледай какво стана; едвам не затриха станция за двеста милиарда правена двайсет години.Сделкано в СССР. Както било - така и ще бъде. Няма оправия за тия.

48

Анонимен

преди 2 години

Руския лабораторен модул Наука се ползва само за тоалетна от астронавтите. Иначе квасажиите пак щяха да из се рат на метеното

47

палучилась

преди 2 години

как всегда

46

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 58 "Само че нали уж ни грабили пък сега не те грабят. Нищо ти се не разбира." Защото отдавна не живея в България. :))) Всъщност, за мен е идеално да ви грабят: така, когато се прибирам на почивка стандарта ви ми е толкова нисък, че се чувствам почти като в Африка. :)))

45

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 54 "Стой си там дето ти "дават"." И без твоите съвети си стоя, където съм избрал. Това е разликата между такива като мен и такива като вас. Вас не ви питат какво искате и не ви дават избор. :))))

44

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 55 Никой не ми пречи :)))) Всеки ден влизам в офиса с усмивка на уста, защото червените не ми крадат труда. :))))

43

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 51 Пич, аз живея отдавна в страна, на която казваш "Запад" и децата ми са изучили тук и живеят нормален живот. А ти се давиш на амбразурата за руските сатрапи, които те грабят, грабили са родителите ти, техните родители и така нататък. "Западът" само ти е давал, но червената петолъчка на челото ти пречи да го видиш.

42

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 50 Когато руснаците спрат да ни грабят, ще имаме всичко. За съжаление те не са спирали от т.нар. "Освобождение" а в момента провеждат поредната офанзива, за да продължават да ни грабят за в бъдеще.

41

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 45 "Много страни не изнасят газ и петрол и развиват космически технологии." Блатото не е от тези страни. Ако нямаха природни ресурси щяха да са като Зимбабве със сняг. А каква "наука" развиват, се вижда по множеството им Нобелови лауерати в последния век. Оппааааа. Те такива почти нямат.

40

до 46

преди 2 години

Спокойно ще си довърша смеха в някоя русофилска група в фейста :) там винаги се постват невероятни простотии от душевно болните ни путинофили :)

39

До 41

преди 2 години

Винаги ми е било смешно като започнете да защитавате руската клоака като сравнявате с България :)) Ама то е разбираемо просто няма какво друго да кажете. Държава с толкова територия, ресурси и тн може да прави оръжие което да си го гледат само на парадите но още една кола не може да сглоби като хората. За малко да утрепят и хората на МКС с простотията си.

38

Анонимен

преди 2 години

Руска работа

37

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 41 "Брейййй...верно ли ? А нашите технологии как са на МКС ?" Когато България стане износител номер едно на газ в света и в топ 5 на износителите на петрол в света ще ти отговоря. А дотогава ще умирам от смях заради руската некадърност.

36

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 38 "Требеше да стане някаква авария, че да напишете, че модула "Наука" е бил изстрелян в орбита и скачен с МКС. Иначе въобще нямаше да се обадите нали ?" Те чакат да стане аварията. С руските технологии това е само въпрос на време, тъй че те знаят, че ще пишат за "Наука".

35

Анонимен

преди 2 години

Руските диверсии продължават и в космоса. Тия и на Марс да отидат ще се опитват да разрушават.

34

Анонимен

преди 2 години

33, как не си чувал? Санкций е трето семитско коляно братовчед на Буда Тиквоний.

33

Анонимен

преди 2 години

Има ли руско намесено... рано или късно гредата е реалност. Простакесии

32

човек

преди 2 години

До: Дзивко (номер 30) Май такива като нас с тебе тук са малко. Повечето са безделници които се чудят на кого да разбият устата ако не са съгласни с него, вместо да водят разумни диалози и спорове. Руснаците имат богат опит с орбиталните станции.Това е за сметка на лунната им програма, която търпи неуспех след смъртта на Сергей Корольов. Ако руснаци и американци на борда на МКС така се караха и се деляха на "фоби" и "фили" както ние, досега да са се изпозастреляли и станцията да е гръмнала!

31

Анонимен

преди 2 години

До хаха - Санкций трябва да е някакъв римски император, за когото не съм чувал...?