74

иво

преди 2 години

И ДВАМАТА СА ОТБЕЛЯЗАНИ С О Т В Р А Т И Т Е Л Е Н ЗНАК ОТ 90% , ОТ НАРОДА !!!

73

Бойкикин-спондж боб

преди 2 години

Доган вече трябва да ги съди за авторски права,колко хора станаха политици и милионери с неговото име.... То не бе Сидеров то Бойкикин кой ли не,интересно е до кога този номер с Доган ще минава и ще влизат в парламента с неговото име. Иначе браво на Бойкикин видя ниша след Сидеров и я запълни номера с национализма и Доган винаги минава в БГ,от партийка с 1% избухваш с 13% много *** народ в тая държава ...

72

Отвратеняк

преди 2 години

Тоя е ясен,като бяха с ГЕРБ в управлението разбиха коалицията щот не им минаха номерата Маджо да командва,преди това разбиха СДС,това е най-деструктивната от всички партии наследници на БКП. Така че,нищо ново за тях. Просто ИТН направиха грешка с Николай Василев и беше ясно,че тези ще се възползват и ще искат нови избори,защото тогава ИТН си заминават и част гласовете ще отидат при комунистчетата от ДБ. Така че,ДБ не искат правителство те искат избори,подлички са,нормално комунисти. ДБ отврат!

71

До vasil

преди 2 години

Виж дали можеш да намериш предаването в което гостува Доган при Слави. Просто никъде го няма, иначе ако го изгледаш, ще ти станат ясни доста неща.

70

Анонимен

преди 2 години

Има Народ ИТН

69

Анонимен

преди 2 години

Сега да се нагледаме на сеира на подмяната. Чалгаря се прегръщаше с тиквата и стоеше мирно на баламатума пред Доган, а сега ще ги изчегъртва. Има *** народ............

68

vasil

преди 2 години

До Данко ХарсъзинаПозразрови малко в нета и ще намериш доста скечове за Доган от шоуто на Славчо."Шоуто на Слави: Актьорски изпълнения: Ахмед Доган и Кристина Патрашкова." - youtube"Шоуто на Слави: Актьорски изпълнения: Румен Радев и Ахмед Доган, 13.09.2018" - youtubeи т.н.

67

Анонимен

преди 2 години

Абе Христо правете правителство бе стига с тия неща кой кво, пробвахте, като не стане не стане. Другия вариант е пак Боко.

66

Ангелов

преди 2 години

И какво? Щом ТЙорданов получава овации от ГЕРБ и ДПС, според Хр Иванов това е компромат и сговор между Слави и Доган?! Тези ДБ "лидери" са съвсем изтрещели.

65

Анонимен

преди 2 години

Тошко, братко, много добре им го каза - аферисти са сложили за министри.. Стана ми тъжно. Разплаках се от мъка. Тъжно ми е, тъжно ми е, все повече плача и тъгувам. Тошко, братко, кажи на Слави браточката, пак заедно да им гледаме сеира на новите.

64

1

преди 2 години

Христо, стига философии!

63

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 30Не, прогноза! Според някои анализатори "уговорка" Понякога е просто"сметка без кръчмар".....

62

Тошко Африкански

преди 2 години

още не съм влязъл във властта а почнах да подпирам тиквата и фе-са по подобие на другия гном Волен

61

Анонимен

преди 2 години

До Време за промяна Нищо не е ограничил рошко сталиниста. Но, докато тормозеше привържениците на ГЕРБ не изпълняваше преките си задължения . В резултат отново се появиха телефонни измамници, навсякъде щъкат мигранти, всеки ден има по 2-3 катастрофи с човешки жертви, през ден има сбивания и убийства. Реално рашко сталиниста може да се отчете само с терор и заплахи по медиите, с работа в полза на българите и България - не може...

60

Анонимен

преди 2 години

Др.Борисов, да раздаде по един милион на всички, които не са доволни от управлението му и да го освободят от присъствието си зад граница. Доволните да си останат тук и да продължават да са доволни.......Хахах

59

Нищо ново

преди 2 години

До Анонимен 66: Герб с успехите си учуди даже и Америка! Докато някой е летял в Космоса Бойко си е пълнил чекмеджето !!!!

58

Време за промяна

преди 2 години

До Анонимен 64: Рашков заслужава аплодисменти защото са пръв път от толкова години успя да ограничи купеният вот на изборите. Във Факултето и Столипиново не излязоха масово да гласуват - като няма кой да плаща не си правят труда. И това беше добър ден за българската демокрация. А МВР не доказва, а само сезира прокуратурата. Доказателствата са работа на прокуратурата и съда.

57

Анонимен

преди 2 години

До АнонименГерб с успехите си учуди даже и Америка! Някой е летял в Космоса докато са управлявали Герб!!!!

56

Анонимен

преди 2 години

До Зоро А, не точно. бойкикевия е с болезнена фиксация в поста главен прокурор, а министерски кресла иска за приближените му меки китки, при това не какви да е кресла, иска постовете на финансовия министър, министъра на икономиката и на правосъдието. За ИТН и останалите партии оставя отговорността от управлението, кризата с ковид, преизчисляване на пенсии, цени, планове и други... Бойкикевия вече го изигра този театър, дори принуди Борисов да предизвика предсрочни избори за да се отърве от ДБ.

55

Анонимен

преди 2 години

А защо ДБ и "муутрите" на Мая аплодираха милиционера от сталински тип Рашков, който се хвали от това че плаши и репресира хора от опозицията, без да е доказал вината им. Лесно е да се търси корупции и злоопотреби в опозицията, по-трудно е да арестуваш министри, които са на власт и са корумпирани.