44

Анонимен

преди 2 години

Славуне, Да*Бъ не са ви виновни, вие сте некадърни избрани от по-малко от 10% от всички българи, другите даже не знаят кой си, затова и не са гласували явно! Събирайте си шоумените и си заминавайте!

43

Да бе да

преди 2 години

Във ФИРОМ депутатите са два пъти повече спрямо България според броя на населението!Какъв пример да взимаме,да увеличим депутатите ли?

42

Анонимен

преди 2 години

Служебния кабинет извади горещия картоф и показа кирливите ризи на ГЕРБ,като понесе много удари за това,а вие как им се отплащате?Като ги плюете и вадите недоказани компромати.Браво,бе!Добре започвате,няма що.

41

Иванова

преди 2 години

Стига сте се кичили с "народа" като селска мома с градинска китка.Зад вас стоят едва 20% от гласувалите,10% -от имащите право да гласуват.Останалата част от българският народ нито ви вярва ,нито очаква от вас героична саможертва .Смешници!!!!

40

Анонимен

преди 2 години

Голяма сапунка се заформя. Жалко че сценарият е бъдещето на България.

39

Анонимен

преди 2 години

много грозна гледка са тия от ИТН - убитаци

38

Българин

преди 2 години

Виждали сме много мошеници като ИТН. Ще свършите на следващите избори.

37

Мърльо

преди 2 години

Много ми е смешен.Нищо не му разбира главата, но винаги е на първа линия

36

Анонимен

преди 2 години

ШАНС за можещи?Да заповяда ГЕЧЕВ И ДА ВЪРНЕМ БОРИС ВЕЛЧЕВ? ОВЧАРОВ да предоговорени с РУСИЯ още реактори и по-висока цена на ГАЗ

35

Анонимен

преди 2 години

разбира се, че всички са гледали в една посока - към еврофинансовите траншове!

34

Lina

преди 2 години

Нещата отиват към турски сериал , от лошоскалъпените.

33

Българин

преди 2 години

Замислихте ли се, че с атаката към Асен Василев, Кирил Петков и сие проваляте и една от последните надежди за нормално управление, нещо от което страната в момента се нуждае. Управлението на държавата трябва да е над всички тези дребни заяждания, защото наистина часовника цъка. Дайте шанс на можещите, в качествата на които се убедихме, за доброто на България. Иначе играта на политика ще ви излезе солена.

32

Анонимен

преди 2 години

29 Какво дело е спечелил Василев, като се е признал за виновен, в извънсъдебно споразумение, дори е изпратил няколко милиони щети на потърпевшия? Вероятно, е спечелил други дела, но това е загубил, което не е добра атестационна за един министър.

31

Анонимен

преди 2 години

Когато лансирахте идеята, Василев за вицепремиер, не сте ли знаели, че е откраднал интелектуална собственост? Или компроматите си ги държите в джоба, да ги пуснете в удобни момент

30

Анонимен

преди 2 години

герберски свинчета до коледа неостава много иматели парички за зоб ако нямате да ви дам че да се угоявате че да станете на мезе,хахаха

29

noname

преди 2 години

А.Василев сие спечелил делато, но ние от ИТН да му спретнем лъжлив компромат защото неиграе по нашата ***. Много сте дол.ни. 100% копие на герб.

28

До Анонимен

преди 2 години

Малко си противоречиш. Първо казваш, че плаща 9 милиона с пари от новата фирма, после казваш, че така я фалира, ЗА ДА НЕ ГИ ПЛАТИ?!? Последно - платил ли е или не? Колко фирми е фалирал - една или две? Трето - това НЕ се ли знаеше като има инфо дори и в нета?

27

asd

преди 2 години

Я кажи защо се гавреше с щаба и защо една година подвеждахте хората относно пандемията и защо сега Слави страда от посд КОВИД? Защо сега като сте близо да вземете властта и вие сложихте маските? Защо лъгахте народа и защо хората нямат аналитично мислене и усет и гласуват за вас?

26

Анонимен

преди 2 години

Василев е фалирал умишлено фирмата в която е бил съдружник, откраднал софтуера който е бил обща собственост със съдружниците и си направил нова фирма Everbread. Те го съдят в Лондон и експертизата доказва че е откраднал софтуера. За да не го осъдят прави извънсъдебно споразумяние и им плаща с пари от новата фирма. Така я овътря с 9 милиона паунда и я фалира за да не ги плати. Дали да не му дадем да фалира и България?

25

Майна

преди 2 години

Още преди да влязат в Служебното Всички са проверявани от Службите и Не са открити нередности.