136

Анонимен

преди 2 години

Сега остава само да си признаят, че във ваксата има чипове! Цирка ще е върховен. IT бизнеса ще има много течове на данни!

135

Жалко за народа

преди 2 години

Миндов потвърждава, че всичко свързано с ковид ваксините е на фаза експеримент с неясен край. Не случайно само 20% от лекарите в БГ, които имат повече инфо по въпроса с ваксите, са имунизирани. Затова пък Пфайзер са увеличили печалбата си за 3 месеца с 60%. Експериментът е суперпечеливш за тях без да носят отговорност, ако лъжебалонът накрая се спука.

134

Фани го

преди 2 години

Ако наистина е казал тези неща, във вида, в който са цитирани, то този човек е поне аутик. Тотално може да му се завие свят на човек ако прочете въпросните глупости - несвързана мисъл, изобщо пълна салата.

133

Анонимен

преди 2 години

Ба.хт.и глупостите 43 в Бургас на 100 000, за 2 седмици, значи 170 човека за 2 седмици, какво натоварване да има в болниците, то на практика е нищо за цяла област с над 400 000 население. Никъде в света няма такава глупост на 14 дни. 7 дни се гледат, демек в Бургас имаме 22 на 100 000 за седмица, което е буквално нищо, защото за граница е прието 50 на 100 000 за седмица. Отделно Делта варианта е сополи и червено гърло при 995 от 1000. Самият Кантарджиев, каза ако имате хреме стойте в къщи.

132

Стойчо

преди 2 години

Напишете в някоя търсачка ала Гуггъл или ДъкДъкГо VAERS covid 19 vaccine и ще ви излезе сайта в който са регистрирани (а стотици хиляди , милиони не са регистрирани) на хора специално за Америка мисля ,че ставаше дума какво им се е случило след ВАКСВАНЕ , при Свети Петър , брутални странични ефекти и авто-имунни болести отключили !!! Неможе нещо което има животински шипови протеини , ГМО организми , и други химии да ми го рекламирате ,че ПОМАГАЛО !!! Мозъка на ваксърите не бачка в отпуска е !

131

Анонимен

преди 2 години

До ЧИТАТЕЛ - Ти си поредният щраус или ***. Едното от двете. Ако не си се ваксинирал, да се боцнеш задължително, а нас не ни мисли. Важно е ти да си предпазен... :) ... Явно много хора изпитват невероятно желание да са опитни миш_ки. Еми ОК, бъдете, но нас другите не ни занимавайте със странните си желания... Те са си само ваши!

130

Анонимен

преди 2 години

До #141, много правилно казано за експеримента. Жалко не, а направо трагично,че много възрастни хора си отидоха, за да угодят на интересите на някои правителства( говоря за пенсионерите и съответно пенсионните фондове). Това, което става сега, мога да определя с една дума- геноцид над човечеството .

129

Анонимен

преди 2 години

"Кое е важното да спасиш милиони или да се хванеш за тия единици" - При ваксините тествани 5-10 години е ясно, че примерно при 10 000 000 ваксинирани има да кажем 1-2 случая с тежки странични ефекти. Тук риска си заслужава. При Ковид-ваксината, която е тествана има-няма една година може да се окаже, че тези случаи не са 1-2, а примерно 10-20 000 и тогава определено е по-добре да не се използва ваксина, а да рискуваш с вируса.

128

Анонимен

преди 2 години

До Абе *** о т иЯ кажи според теб редно ли е някой да задължава хората да участват в експеримент? ... си ти, защото не разбираш какъв е проблема на антиваксърите. Ние нямаме против доброволците да си бият каквото си искат в тялото. Щом си е преценил, че е ОК с това да е част от експеримента, ОК. Аз също нямам против. Въпросът е да няма ограничения и дискриминация за тези, които не искат да участват в експеримента. Елементарно...

127

Анонимен

преди 2 години

До Шекспир, Абе, муйко, чул не до чул, и плямпаш. Как ще отменят пи си ар теста, като един тест е над $200, нали тези лаборатории трябва и те да печелят. Кой каквото и да ти говори, знай, че става въпрос за пари! Не може супер печеливш бизнес да спре ей-така. Нека корумпираните от СЗО да кажат, защо първо беше създадена ваксината и чак сега се заговори за лекарство, може и оня гологлавко( който плашеше хората за чувалите с трупове), да направи едно изказване. Всичко е за пари.

126

Анонимен

преди 2 години

само че... неваксинираните участваме само в един експеримент, а ваксинираните в два...

125

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

Като измрат антиваксерите, пандемията ще отмине.До тогава - кухи приказки на кухи хора.

124

Анонимен

преди 2 години

кат отмине всичко, после фармата да не каже "извиняваме се на ваксинираните, беше грешка, но ..."

123

Шекспир

преди 2 години

До Хаха Да! А в САЩ - скандал с пи си ар теста! Тотално не различава вирусите и отчита всичси като ковид! Ето защо другите вируси "изчезнаха"!

122

Хаха

преди 2 години

Потърсете какво се случва в Германия. Болниците са подавали завишени бройки за заети легла в интензивните отделения през 2020, за да получават повече коронасубсидии. Фалшиви данни е подавал и института Робърт Кох. Въз основа на такива данни са вземани решения за всички мерки, вкл. локдаун. Скандалът е сериозен, оказва се, че не е било такова мране, само дето хиляди хора си изгубих хляба (а някои и здравия разум).

121

Шекспир

преди 2 години

Има два начина за налагане на тотален световен контрол - война и пандемия!

120

до 134

преди 2 години

Когато са ти слагали ваксини, като дете, имаше ли нужда от извънредно положение. За да бъде позволено?

119

Анонимен

преди 2 години

до 134 като деца квото са ни били, никой не се е подписвал, или не виждаш ква е разликата?

118

до 133

преди 2 години

ти ги прегледа и знаеш...ха ха ха, като деца по колко ваксини ни слагат знаеш ли? И? Пак има тежки случаи на реакция...редко са верно но има...и? Пак питам и какво....? Кое е важното да спасиш милиони или да се хванеш за тия единици , които...знаеш, ли че аналгина ако му прочетеш листовката нема пийнеш повече у живота си? Пие се за главобол-не е болест да те боли глава нали?)

117

Анонимен

преди 2 години

До а бе и дио тиВаксините не са лекарства. Те се прилагат на ЗДРАВИ хора. Разликата е огромна.