25

Анонимен

преди 2 години

До Реалист- Кой блее ве. За всеки който пожелае има ваксини. Забий и трета и червърта ако искаш.Има. Подаряваме дори ваксини щото им изтича годността. На тебе преотстъпвам моите.

24

Реалист

преди 2 години

Имат ваксини и ги използват, а ние блеем - бе-е-е ще ни чипират. Няма достатъчно наблюдения колко дълго действат ваксините. Израелците така са преценили и вероятно имат основания. Ваксинират най-застрашените - хората на възраст над 60 години и при които да минали поне 5 месеца от втората доза. Тук някакви, които не са застрашени, защото са още с жълто около устата, се подиграват. Те не знаят колко бързо минава времето и как утре те ще са застрашените от умиране по всякакви причини.

23

Анонимен

преди 2 години

Няма безплатен обяд. Днес държавата (ние данъкоплатците) плаща ваксините, утре ние доброволно ще си ги плащаме. При всички положения компаниите печелят.

22

Анонимен

преди 2 години

Направо всеки месец ги строявайте да се ваксинират и чипират. Все пак се произвеждат ваксини за милиарди и чифуттите трябва да печелят.

21

Бай Пешо

преди 2 години

Ваксината в момента е безплатна за зарибяване на населението. После ще я направят платена, на същата цена, и тогава Овцете боднали се веднъж ще трябва да ходят пак за игла. Ще станат като наркоманите....Същия сценарий, опитната дрога от дилъра е безплатна, после вече си я плащаш, но си принуден, защото организма го иска. С ваксата е същото. Честито....

20

До 19

преди 2 години

А чувал ли си приказката "Хитрата сврака - с двата крака". То трябва човек да е.поне малко умен, та да разбере колко е пролетта. Та хитрите евреи май сами си го натресоха.

19

яко

преди 2 години

Ня печелившите - честито! Три пръста с преобладаващ среден. Хората трябва да бъдат тъпкани с препарати докато не им се съсипе здравето. Особено здравите хора! Те са идеални за целта. А болните са и без това вечни клиенти на фарма индустрията. За преболедуване не се и споменава, защото всички трябва да сме инжектирани. Още ли има хора, които вярват, че това ще приключи? Та това е новото нормално мили ваксърчета. Какво стана с Исландия? Кажете!

18

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 19. Всички фарма компании са с еврейски шефове. Техните вакси и физиологичен разтвор може да са. Нещо изобщо не е наред в цялата плаНдемия

17

Анонимен

преди 2 години

Значи да чакат 4-тата доза, после 5-тата..... :)))

16

БАН

преди 2 години

Нафтали... Арабеските ще празнуват, че след още няколко игли, приятелите им от Израел сами ще се прецакат :)

15

Анонимен

преди 2 години

Всеки месец да си се преваксинират! :)))

14

Анонимен

преди 2 години

Демек на всеки шест месеца ще ги ъпдейтват, то май това е и замисъла.

13

Анонимен

преди 2 години

Ето ви един въпрос за размисъл на антиваксърите:Ако приемем, че ваксините причиняват съсиреци- респективно инсулт / инфаркт, смятате ли че евреите сами ще си самоубият населението, тъй като при тях имунизацията е масова- 60 тина процента с две дози на Файзер? Смешницииииииии

12

Анонимен

преди 2 години

а с четвърта доза кога?

11

Анонимен

преди 2 години

нормално. Ваксинираните веднъж с това чудо са вече със софтуер. Логично е да се ъпгрейтва периодично с новите модификации. Само се питам дистанционните устройства кои ги държат?

10

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

Две дози от "вълшебната" "ваксина" не свършиха никаква работа, но тия упорстват за трета. :-) Овце!

9

Рушофилски трол

преди 2 години

"и ежегодна! ........"каскет смачкан, водката беше "ежедодна", а сега е квастА.

8

L.

преди 2 години

Явно има пари в това.

7

Анонимен

преди 2 години

Така, така... Трябва да се бодат и 4ти и 5 ти път.. Трета фаза на изпитанията на ваксината продължава

6

Елемаг

преди 2 години

Ваксините в цена надценена 24 пъти." ФАзер" с 33 милиарда печалба за първото шестмесечие на тази година.Справка централата им къде,в Ню Йорк.Не им трябва война в Иран или Сирия.Дори и най-дръзките стратези на ЦРУ при планирането не са очаквали такава печалба и изравняване дълговете на ФАЩ!!!Още ли сте слепи?