22

Анонимен

преди 2 години

Ами от прочетеното разбрах, че идеш ли от червена зона или карантина или ПСР, нищо че си ваксан или си вадил в чужбина ПСР! Дали съм схванал правилно, че някой со прай бизнес с ПСР дето и СЗО каза, че е неточен.

21

Анонимен

преди 2 години

Значи пускаме отново ваксинирани болни без ПСР. Това е трагикомично!

20

До 15

преди 2 години

Не знам кой изобщо се занимава с вас. Това, че пращаш пари на възрастните си родители няма никакво отношение към моя бизнес. Може и да пълниш касичката на големите чуждестранни хранителни вериги, но това не ме касае. Моите клиенти не са касиерките на заплата от тези магазини, а са само хора със самостоятелен бизнес или доходоносна професия, които изкарват парите си у нас.

19

Сами

преди 2 години

Малките сополчета ще пренесат заразата

18

Вуте пита

преди 2 години

Каруцароф кога ще си платиш изследванията бе дупнишки ***?

17

Анонимен

преди 2 години

Кога ще спрете да ни облъчвате?Хремата доведе го гигански щети върху икомиката.Не остана човек, който да ви вярва ,освен хипохондриците.Не може да подлагате 7 млрд на експеримент, защото скоро не се заграбвали бизнеси и пари.Трябваше по-тежка криза , с която да елиминирате и средната класа физически.

16

До 3

преди 2 години

Що не са затворени ли?. Щото заповедта влиза в сила от 01.08.2021. И боб да хвърляш, не можеш да им разгадаеш действията. Не се учудвам, че хората вече не четат заповеди и нареждания от днес за вчера.

15

Бay

преди 2 години

правилно. Това е начина да се спре делтата.

14

Анонимен

преди 2 години

психопати не злобейте срещу сънародниците си живеещи в чужбина, защото освен да спрат да си идват ще спрат и да пращат пари и тогава ще видите къде зимуват раците. идва глад, държавичката ви е тотално ликвидирана и някакви чучела от прехода, наркомумии и педалистически агентчета на херю мюстявя си граят на парламент и се карат кой да взима десятъчето от трафика и производство на дрогичка. опичайте си акълите и не се ваксинирайте. пийс аут.

13

Анонимен

преди 2 години

Чакайте, нищо не разбрах. Дори и да предоставя отрицателен ПСР тест при влизане в Бъглария, пак ще ме поставят под 10-дневна карантина ???

12

До Мона

преди 2 години

Тестовете са скъпи нещо, Момче, не са ти по джоба.

11

Прено

преди 2 години

Родителите на малките преносителчета наскачаха с минуси, само да не разберете по трудния начин, че написаното от мен е истина.

10

Мона

преди 2 години

Ау колко опасно е да се целуваш и прегръщаш... съвсем изтрещяхте промити мозъци... децата са деца сега. ти като си бил дете преди десетилетия кой те спря да се социализираш. скрий се в дупката си и си живей скотския живот. не ни пречиш. освободи ни от присъствието си, развъдник на ***.

9

Питам

преди 2 години

Кога ще имаме по-адекватен министър на здравеопазването?

8

Преносители

преди 2 години

Малките деца - голям развъдник. За тях няма тест дори с убождане на пръстчето. Това си е дискриминация, а те имат безразборни контакти със съвсем случайно деца, целуват се прегръщат се.

7

Анонимен

преди 2 години

Тоя дет взима стотинки, как тръшка минусите. И той кат кантара знае че всичко е бош лаф, ама нали тряа избачка стотинките. Хахаххаааааааааааааааааа. Разликата е че кантара взе милиони а тоя само за некви стотинки тука се опитва да се прай на важен. Гладен е явно, мнооого гладен :D

6

House M.D.

преди 2 години

И коя от тези заповеди има касателство към българите в България?

5

Анонимен

преди 2 години

Контролирай си заповедите бре т*пак. Дали се изпълняват а? Ами не, ама ти си много работил, казал си нещо си и до там. Кой контролира, кой? Издаваш заповед и задължаваш да се контролират нещата по тази заповед. А не "Ми аз казах, какво повече мога да направя?". Можеш. Контрол няма и тази заповед моеш си завреш у 3aдницaтa..

4

До 1

преди 2 години

На сайта на Министерство на Външните работи /МнВР/ ги има заповедите и в тях е даден списъка за страните в зелено и червено. Тези в оранжево се споменават като всички други държави, които не са в зеления и оранжевия списък.

3

Анонимен

преди 2 години

И тия вече почнаха да издишат. ПСР или ваксиниран - ако не докажеш - карантина. А бе ей и ваксиниран да е пак заразява. ПСР не е достъчно точен и ефективен - няма полза от него. Това го казаха създателите на ПСР теста. Цирка продължава. И кой седи под карантина? Оня ден едно семейство се прибра от холандия. Ядат и пият на центъра, прибрали се, всички да ги видят. Що не са под карантина, м? Затворени, както ние бяхме преди, а? Никой не контролира. Само налага мерки и мисли че е свършил работа....