42

Анонимен

преди 2 години

Е нещо е имало и за чекмеджето не вярвам да е чисто половин милион

41

навярно

преди 2 години

ги е вземал НО Е РАЗДАВАЛ И НА ДРУГИ- МИЛИЯТ ЧОВЕК

40

Анонимен

преди 2 години

на новоназначените заплатите дали са по различни

39

ББ

преди 2 години

и Мавродиев...прокуратурата да си извади главата от...... и да го разследва и разкости...или ще е поредното доказателство,че ги пазят!!!

38

ББ

преди 2 години

за "Вятър ечи"...те са я забравили...ще им я запеем...да внимават какво си пожелават...и ги призовавам да прочетат "още" една книга,не боли...История на България...

37

ББ

преди 2 години

До Анонименняма да се изнесем брато...прочетете Историята ни отново и щевидите...как изнеслите се Раковски,Левски,Ботев и плеядата ни Национални герои...жертваха животите си за да ни има...върнаха се...навсякъде където и да са били са говорили само и единствено за Свободата на Народа ни...времената са други...но Духа си остава...факт...протести една година..цивилизовани,аргументирани...ще успеем...Народа ни е фактора...а имаме и Съюзници...надяваме се!Децата ни ще се върнат...или да се готвят!

36

Анонимен

преди 2 години

Демокрация е. Кво рИвете?!

35

Анонимен

преди 2 години

Почти половин милион лева годишна заплатааааа ?????? За какви заслуги ? Тази заплата от нашите пари ли е? Защоооо ??? За Маврудиев ли става дума ? Не вярвам да има против да се знае името му. Че този човек е най-умния българин. Искам да го познавам !

34

Н1

преди 2 години

През 90-те г. за пръв път прочетох понятието "одитор". Но си глътнах граматиката като прочетох, че един одитор взема 900 долара на час.

33

Анонимен

преди 2 години

Повтаря човека и се надява да се събуди този народ. Но това е мисия невъзможна. За 12 години ББ е приспал всички сетива. Но ме успокоява факта, че интелигентните хора един след друг се изнасят....

32

кайзер созе

преди 2 години

Ако банката се е управлявала така ,че да бъде на печалба, разбира се ,че е нормално да взима такава заплата. Доколкото си при създаването си банката няколо години е работила на загуба. Сега след като е на печалба е напълно нормално. Няма значение дали е държавна или частна. Други банкери дори се присмиват на такива заплати.

31

Наблюдател

преди 2 години

Няма частна банка, която да се отблагоарява за годишна загуба от 120млн. с 0,5 млн. заплата. Банките работят на печалба! Само българските банки плащат скъпо, за да се покриват милиардите кражби на собствениците им.

30

Анонимен

преди 2 години

Да не се окаже после и че Кирилчо е с 400 000 лв заплата, а?

29

Анонимен

преди 2 години

Частна или държавна, в банката работят банкери. Гилдията много добре знае на какви позиции, за какви пари се работи.Има борд и принципал, и те са изработили договори, така щото да са интересни за определено ниво банкери.Единствения вариант, тези данни да отидат при прокурор, но с доклад и подпис на министъра, и мотивирано защо смята, че има престъпление. Щото да не се окаже, че е норма в банковото дело, и тогава, ще се обърнат нещата. Нека се изправи срещу банкерите, хитреца.

28

Програмист

преди 2 години

Ха ха аз взимам два пъти повече

27

Анонимен

преди 2 години

Ако банката е ръководена добре и на и с повече печалба, защо не ?

26

Анонимен

преди 2 години

Заплатите ги разбрахме вече. Ако искаше да свършиш нещо нямаше да го повтаряш през ден.

25

да

преди 2 години

Кажи го кой е, че така хубаво си е положил с държавни пари. А колкото до тиквата - той е отговорен за това и трябва да търка нара

24

Нямаше да има...

преди 2 години

...нищо скандално, ако визираният свръхценен банков експерт работеше в частна банка. Но той е работил в държавната ББР. А подобни бонуси в държавна институция.....сещате ли се или аз да ви досетя?

23

Анонимен

преди 2 години

Черепа изчегъртване по 468 млн.на година от пенсионерите, а Петков се впечатлява от 468 к.Със казуса "Магнитски" Щатите му казаха кои са мутрите, а той прави популизъм с кокошкарски роботи, още повиче, че не са незаконни !