81

До 87

преди 2 години

Гламав, 50-те лева ще ги взимат до 1 октомври, а след това ще получат 40 лв увеличение. Следователно от октомври ще получават бруто 10 лв по-малко.

80

До икономист

преди 2 години

За съжаление минималната пенсия не е база за никакви изчисления. Вдигането й само унищожава разликата между тези, които преди 10 години са получавали различни пенсии, напр. между хигиенистката в СОУ с начално образование и преподавателя в СУ с две докторски дисертации, който след 96-та се е самоосигурявал върху МРЗ. Преди 10 г разликата е била двойна, сега няма да има разлика - и двамата ще получават около линията на бедността.

79

Анонимен

преди 2 години

вдигат с толкова с колкото да си платят тока по новите цени, реално с нищо не им вдигат нищо, само имитират, че вършат нещо полезно

78

икономист

преди 2 години

До 86 Минималната пенсия ще се увеличи само с 40 лв., както казваш, но с уговорката, че минималната пенсия беше вдигната изпреварващо с 20 %, от предишното правителство. Другите пенсии тогава не бяха увеличени. Така се възстановява справедливостта в системата, доколкото е възможно.

77

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 86Освен 50-те лева, че взимат и това увеличение гърбав....хахаха. Личи си че си "програмист" :)

76

Анонимен

преди 2 години

13,3% от най-бедните пенсионери ще получат 40 лв добавка. А до сега 100% от тях взимаха 50 лв. повече. Браво, каква социална реформа и с мисъл за най-нямащите.

75

Далай Лама

преди 2 години

Вярвайте, космонавти ! Вярвайте колкото си искате , чалгаджии! Ще ви увеличат пенсиите , ама в рубли ! Докарахте си душманин с фуражка ,ха сега консумирайте простотията му ! Ще е за доста дълги години, защото успя да разруши една добре вървяща държава !!!!!

74

Жо

преди 2 години

До ЦК на ГЕРБ----От чекмеджето ли ги даваше?

73

Анонимен

преди 2 години

Според Бойко, пенсионерите са "лош материал". Затова той все не намираше пари за тях.

72

ЦК на ГЕРБ

преди 2 години

Е той Бочко даваше по 50....

71

Анонимен

преди 2 години

Тука явно пишат доста малки пи-шле-мета. Като родителите им се пенсионират и почнат да мизеруват, тогава друго ще пеят.

70

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 76Нали пенсионерите ни дват насока в живота, или мейби очакваш тийновете да шмъркат до откат с коли от родителите им от Чужбуна и да говорят за благоденствие....хахаха :)) Не си виждал скъсани "гъзари", които имат мозък колкото една *** :)

69

Hoqsan

преди 2 години

До АнонименАз живея из Младостите в София.. ми малко е стряскащо 'живите мъртви'

68

Дядо Георги

преди 2 години

А кой ще узакони това ПРЕДЛОЖЕНИЕ? Нали трябва актуализация на бюджета , та чак тогава да повярваме !

67

Бсп са гадове

преди 2 години

До БСП. А ти наистина си глу.пав. С това вървене "нагоре" скоро пак ще фалират държавата. Или си зомбиран ***, за който "нашите" винаги са добри. Как може да имате стих "Аз знам, че ти си права, партийо любима, когато съгрешиш дори". Баси, това само уникални иддиоти могат да го мислят.

66

Анонимен

преди 2 години

А интелектуалната собственост? Това увеличение е неморално. Пенсионерите трябва да го върнат.

65

Анонимен

преди 2 години

Ще има, освен Боцко да не ги е прибрал в чекмеджето....хихихихи :)) Забравих, че без Боцето България няма да е има, извенете за това :))

64

Анонимен

преди 2 години

До Вдовишка добавка- 90 ГОДИНИ БСП ПРИБИРАТ ПЕНСИОННИЯ ФОНД, ПОСЛЕ ОБРАХА И ФАЛИРАХА 15 БАНКИ И НАЛЯХА ОСНОВИТЕ НА ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ- ТА ЗАТОВА СМЕ НА ТОЯ ХАЛ...

63

Анонимен

преди 2 години

А пари ще има ли?

62

Анонимен

преди 2 години

ЦЯЛО ЛЯТО ПРОТЕСТИТЕ ПИТАХА ОТ СВОИТЕ ЛОЗУНГИ ЗАЩО СМЕ ПОСЛЕДНИ ПО ДОХОДИ В ЕВРОПА, ВСЯКО ИЗКАЗВАНЕ ЗАПОЧВАШЕ САМО ДА МАХНЕМ ГЕРБ И НЯМА ДА СМЕ ПОСЛЕДНИ ПО ДОХОДИ...Е ВЕЧЕ НЕ УПРАВЛЯВАТ ГЕРБ- РАДЕВ УПРАВЛЯВАТ ТВОИТЕ ХОРА- С ТАЯ ПЕНСИЯ ПЕНСИОНЕРИТЕ НИ НЯМА ДА СА ПОСЛЕДНИ ЛИ ПО ДОХОД, А ЗАПОЧНА С ВДИГНАТ ЮМРУК ПОСЛЕ ТВОИТЕ СЪВЕТНИЦИ МИНЧО СПАСОВ И ЕЛЕНКО БОЖКОВ СПРЯХА ТОКА В МЕТРОТО И ЗАСТРАШИХА ЖИВОТА НА ХОРАТА В МОТРИСИТЕ И ВСИЧКО ТОВА КАЗВАШЕ ЗАРАДИ ПОСЛЕДНИТЕ ДОХОДИ В ЕВРОПА- А ТО Я ВИЖ...