28

Анонимен

преди 2 години

РСМ имат собствена история и култура от 1944 година, когато Сталин и Тито създадоха Югославия, а гошо тарабата обяви част от българите за македонци... Ако претендират за история и култура преди 1944 година да докажат, че е съществувала македонска държава, но не македонското царство в древността, а например от 681 година - със съответните исторически документи и описания в библиотеката на Ватикана, във Византийските хроники и анали, в Отоманските регистри, имотни и данъчни регистри. Да, ама не!

27

Българин

преди 2 години

Македония е проклятието на България.

26

Анонимен

преди 2 години

След 1990 година нямаме никакви претенции, вие тогава ставате независима държава, а между 1944 и 1990-те са васал на сърбите.

25

АнонимеН

преди 2 години

ПРИНЦИПНО СЕ ИСКАШЕ САМО ДА СЕ ИЗГЛАДЯТ НЕЩАТА И ДА СЕ ПРИЕМЕ ФАКТА, ЧЕ МАКЕДОНСКИ УПРАВНИЦИ СА БИЛИ И БЪЛГАРСКИ УПРАВНИЦИ НО ТЕ ТВЪРДО СА ГИ ЗАГРАБИЛИ И НЕ ПРИЕМАТ , ЧЕ САМУИЛ И ДРУГИ КАТО НЕГО СА УПРАВЛЯВАЛИ И БЪЛГАРИ! ПАРЛАМЕНТА ИМ ТВЪРДО ЗАЯВЯВА, ЧЕ НЯМАТ НИЩО ОБЩО С БЪЛГАРИТЕ И НЕ БИЛИ ИМАЛИ КОЕТО Е ЧИСТА ЛЪЖА И СИ ГО ЗНАЯТ! В ИСТОРИЯТА НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ ПИШЕ САМО ЛОШИ НЕЩА И, ЧЕ НИКОГА НЕ СА БИЛИ ЗАЕДНО С БЪЛГАРИЯ ЗА НИЩО!

24

Анонимен

преди 2 години

Спорът между РСМ и Бг напомня спора между Търново и Видин през 14 век.Накрая Баязид ги закрива и двете.Съдбата ни вече е решена,и икономически и демографски и културно.Интригата беше в това дали кръстоносците от Сащ ще имат мъжеството на средновековните си прадеди да спасят Балканите за няколко десетилетия повече или с век.Е,оказа се ,че Байдън хич не мисли като Буш.

23

Анонимен

преди 2 години

Да вървят по дяволите с червените си линии. Не ние сме кандидат за член на ЕС, а БЮРМ.

22

Анонимен

преди 2 години

Искаше ми се до отида до Македония на историческа екскурзия, но като гледм какви са антибългарски настроенията там, хич няма да ми е приятна почивката.

21

Хаха

преди 2 години

Марш бе макета!!!

20

Анонимен

преди 2 години

Филип Македонски е роден в Пела-Гърция.У нас има повече македонски следи,отколкото в измислената СРМ.Харесвал е Пловдив и го е нарекъл Филипополис,а не е кръстил Скопие Скопипопулис.Хераклея синтика е античен град,превзет от Филип Македонски.Наричал се е Синтика,а когато я е превзел е прибавил Хераклея,защото е вярвал,че е наследник на легендарния Херакъл.СРМ е късче от древна Македония и не е хубаво да се злоупотребява с историята.

19

Анонимен

преди 2 години

Демек сами си избраха червения картон.

18

Анонимен

преди 2 години

Докато ахмашки гледате как албанците завземали РСМ,то пропускате тук как Турция вече е превзела България.Смешници!

17

Анонимен

преди 2 години

И после северно-макетата се събудили и установили, че краката им отвити.

16

ВЪВ ЕС КОГАТО

преди 2 години

Ние излезем !

15

Един шоп

преди 2 години

Я пък съм от шопско и ние тук не сме българи и не говорим български, а имаме древен език и куптура. Нямаме нищо общо с татарите-българи. Искаме у ЕС като отделен народ.

14

Анонимен

преди 2 години

Повярваха си тези от квартала на България, макетата с шопския диалект го изкараха за нов език.

13

мдаа

преди 2 години

Тези ще си останат извън ЕС. Реално преговори не могат да се състоят повече. А който български политик се огъне пред Запада - ще бъде обесен на площада.

12

Анонимен

преди 2 години

Парламентът на РСМ, прие резолюция, че страната на Дисниленд, се отказва от членство в ЕС. Отиде в Белград, да договори с Вучич и Рама, Мини Шенген, под диктата на Путин.

11

Анонимен

преди 2 години

дали македонците са диви и прости колкото нас?

10

Тангра

преди 2 години

Както в момента се вее албанското знаме вече във всяка област в Македония, така утре ще си станат албанска провинция и ще реват ама ще е късно.Я по добре да си ходят в Сърбия. И без това са им промили мозъците и не стават за българи

9

Анонимен

преди 2 години

Тия дечковци ще видят ЕС през крив макарон. Албанците скоро ще ги асимилират и ще се свърши с мъките.