46

Angel

преди 2 години

След поредната *** публикация на човек наистина му е трудно да запази добрия тон. Тази Г-жа проф. Мурджева да вземе и да си изгори дипломите! Едва ли си е защитила професурата над настоящите ваксини, чиста генна терапия. То бива, бива някои да се мислят за много велики, но да будалкат цял свят е смешно и жалко. Упомнете се БЪЛГАРИ, иначе и Господ ще вдигне ръце от нас. Докажете на света, че сме наследници на славно племе, а не кукли на конци. Четете мили хора и хубаво, между редовете четете!

45

Ник

преди 2 години

омайват ви с приказки да се набодете. В испания са над 50% набодените дваж и близо до 70% набодените веднъж... и имат 5та вълна. и искат поне 85% с тенденция на 100% вече. от пеленачета ще ги скопяват и генно модифицират. как ще има база за сравнение, ако всички се набодат експериментално и например изпукат скоропостижно до 5 години?

44

Кера

преди 2 години

До Додо интересно защо никой вече дори не смее да спомене Израел и тяхното 100% щастие след като ваксаха 87% от населението си? А, да, вероятно, защото там пламнаха с нова вълна, засягаща ваксаните!

43

Antvx

преди 2 години

Има ли лимит /"още само една доза, обещаваме"/ безкритичното мислене или е прав Айнщайн, че вселената и онова другото са безкрайни?

42

Анонимен

преди 2 години

Да почват от полицията, армията и махалите. Ще ми е интересно да гледам този сериал!

41

Мартин

преди 2 години

Полиция и армия спомена тук някой за боцкане? И военните и полицаите не са толкова прости да се боцнат колективно с Бог знае колко дози и да отворят биологическа война срещу народа си. Ако стигнат и 40 проце та на местна почва ще е чудо.. народа не иска да се трови с експерименталки, повтарям за ковид параноици - народа масово не иска да се трови с експерименталки.. включително военни и полиция. Ако го вкарат като закон ще стане гражданска война ;)

40

Шамуел Силверщайн

преди 2 години

Ой веи гоим, 6 милиона, бързо давайте репарации за следващите 380 години, тази ваксина е новия Холокост! Аз съм по чудо оцелял, но баща ми, майка ми и 9 братя умряха в ваксинационния Холокост

39

Коприва

преди 2 години

Интересно е да се съпостави процентът ваксинирани със задлъжнялостта на съответните държави. Това е към 39, ако не е твърде напреднал с биричката.

38

мда!

преди 2 години

До Додо Или "климатичните поромени"..Путин...новичока...и световния китайски експанзионистичен растеж.

37

от 37

преди 2 години

Намерих нещо по-конкретно в jwatch под заглавие: Viral Load in Breakthrough Infection After Receiving the Pfizer-BioNTech COVID-19 Vaccine.

36

да поясним

преди 2 години

До да знаете Точно така ! Викат им "бустери".Между другото от 1 август Израел започва да боде хората над 60 г...с трета..."бустерна" доза.

35

Пия си биричката,

преди 2 години

седя си на хладно и гледам сеира на целия свят. Българчета, светът е фалирал дори повече от България през 1996 г., всички държави и фирми дължат колосални суми пари. Затова печатат пари като луди и лихвите са отрицателни. И сега си организираха една "смъртоносна" пандемия, с която да оправдаят изчезналите парички на целия свят в резултат на 20 години неразумна политика на пилеене на пари по цял свят. Ще кажат похарчихме парите, за да ви спасим живота! Идеално обяснение за шаранчетата...

34

Додо

преди 2 години

Апропо, след масовите случаи на тежък Ковид и смърт на така наречените Напълно Ваксинирани, или breakthrough cases, за които пишат доктори и медицински персонал в англоезичните чат-бордове, Кабала вече само до време, при това кратко, може да крие истината. Очаквам да обърнат палачинката, като кажат примерно mistakes were made, и обвинят за фаталната Отровна Игла примерно Тръмп, или пък расизма.

33

до 33

преди 2 години

Някой беше споменал по друга статия за това, тогава не го намерих, поради грешни ключови думи. Сега открих статията в Lancet, под заглавие: Viral load of SARS-CoV-2 in clinical samples. Нека го прочетат и други търсещи информация.

32

Киро Х

преди 2 години

Истинска ваксина за коронавирусите никога не може да има, заради простичкия факт, че коронавирусите бързо мутират. Затова няма нито ефективна ваксина за настинка, нито за грип! Всичкото напрежение в момента е на политическа основа, мекотели политици се надпреварват да покажат сервилничество към Господарите, пропонирайки един меко казано високо-рисков медицински експеримент с грешното име Ваксина. Мислете с главите си и Бог да ни пази!

31

Анонимен

преди 2 години

Искат да ни объркат и да ни отнесат мозъците с тези имунитети. Обаче едно е сигурно: Театър сълза смях.

30

Анонимен

преди 2 години

Експериментите с хората май поприключват, да разпределят квото ще разпределят и да ни оставят намира. А СЗО са за публичен разстрел. Мани такава *** *** да се грижи за здравето ми

29

Додо

преди 2 години

Така наречената Ваксина не само, че не предпазва от заразяване, но и прави инжектираните с нея много по-уязвими на вируса, заради ADE ефекта - който иска може да го проучи в нета. Освен това, инжектираните имат много по-силен вирусен заряд (viral load), затова са много по-големи разпространители от немутиралите, не-инжектирани хора. Това е официална статистика, затова в САЩ връщат мандата за маски на ваксинирани на закрито в много щати.

28

Курис Пичерядис

преди 2 години

СЗО излезе с официално изявление,че поне за момента трета доза не е необходима а в България казват, че е ...

27

Анонимен

преди 2 години

Сякаш скоро ще ви спрат далаверите, мноо хора се осъзнаха и се озъснават.