45

Белев

преди 2 години

Нова тройка БСП, ДПС и т.н. ще си нагаждат допирните точки.

44

анонимен

преди 2 години

Това е българската демокрация-гласувахте за новото(аз не!),а получихте 100-годишната "непорочна" госпожица.Да ви е честита момата!

43

Щерю

преди 2 години

Лето 2021 г. - коалицията пукна - ние не...

42

Кирил Добрев

преди 2 години

Корна е кумунис,колкото аз съм фашис.Другият месец ще има конгрес и я връщат в Техноимпакс.Сега събират подписи.

41

дон Ковид

преди 2 години

И мен не ме интересува.Едни комунисти се разбират с други.Те не са потенциални партньори а са си реални такива. От едно котило са.

40

Златка

преди 2 години

Нинова се интересува единствено да яхне кокала, че е толкова изгладняла за власт, а нови избори року виж са я избутали на 4то място и тогава, хептен няма да види келепир

39

Истукан

преди 2 години

В момента текат задклулисните далавери кой колко ще вземе от пицата.

38

Анонимен

преди 2 години

И до днес , хората в Чили не могат да открият костите на убитите си роднини и отнетите си деца, жестокостта е била страшна, масовите убийства - също, ако Слави е действително от партията на лудата Тачер, горко на България и населението, ще бъдете смазани! Ако вземе властта, стойте кротки и мирни, защото ще ви избият! Това е ултра дясна фашистка партия.

37

Анонимен

преди 2 години

Птайте гърците преживяли жестокия терор и масовите убийства на черните полковници в Гърция, имах съученик грък в гимназията, чиито родители бяха избягали от този жесток терор! Тогава губят и част от Кипър.

36

Анонимен

преди 2 години

Това не е радостна новина, но поне ДПС и ГЕРБ остават в ъгъла, така че да те видим Нинче, струваш ли или не струваш като политик :))

35

Анонимен

преди 2 години

В Англия , след смъртта на Маргарет Тачер , хората масово празнуваха по улиците и се радваха на смъртта на Тачер и горяха чучелото на Тачер!

34

Анонимен

преди 2 години

До АнонименКонсерватовна и ултра дясна партия са, виж злокобните черните полковници в Гърция и протежето на Маргарет Тачер - Пиночет в Чили, какъв жесток геноцид са извършвали, деситилетия не могат да се оправят от този терор и се възстановят, Тачер е възпитничка на злокобната школа на Фрийдман, тя съсипа и англичаните, като ги изхвърли на улицата като мръсни котета ,без работа и доходи и смаза държавните английски фирми, между другото и воюваше и с много други държави! В Англия , след смъртта

33

Анонимен

преди 2 години

33 ИТН не са консервативна партия, в Брюксел и Вашингтон ги наричат популистка. Някои наши политолози, дори определят ИТН, не като партия, а движение...което може да има разнопосочни цели. От личните популистки амбиции на Слави и кръга около него, до натрапените отвън, стремежи, на комунистите от БСП/ДС/Радев,ДПС и компния, които помогнаха на ИТН, да спечели изборите. Сега те искат постове и порции за отплата.

32

Анонимен

преди 2 години

От американското посолство вече сигурно, са разбрали, че в България нищо не е така, както изглежда.

31

Предполагам са тези

преди 2 години

Партия на Европейските консерватори и реформисти е малка партия, но не е без влияние в Европарламента, в нея влизат някои националистически формации. Има 70 члена от 15 държава към 2018г. Сред тях представители от Германия, Хърватска, Полша и т.н. България е представена от Андрей Слабаков и Ангел Джамбазки. Тереза Мей ,Дейвид Камерън и лудата Маргарет Тачер, която съсипа англичаните и други народи по света, са също от тази партия.

30

Анонимен

преди 2 години

5 По-скоро, ИТН ще загубят. Който се хване с БСП, пропада

29

Анонимен

преди 2 години

Ха,ха, какво прави Слави в Атлантическия клуб? Той, който другаруваше с мутрите на прехода, който бе спонсориран от Овергаз? Който бе съзаклятник на Божков, в чийто офис договапяше платените от черепа опорочени протести, метежа, оглавен от вдигнати юмрук на руския човек Радев, и преврата, довел комунистите на власт? Паси, да му бере греха, че го е вкарал там.

28

Анонимен

преди 2 години

ИТН,ДБ,***, са мутанти на БСП. Имат общ спонсор-Божков, Маджо и общ идол-Радев.

27

Беновска пипа

преди 2 години

БСП, ДБ и Мутрите на Мая доказаха, че ни искат да бъде променен модела за управление на България. Те винаги са били част от статуквото и продължават да искат министерски постове за да осигурят нужното лоби на олигархичните кръгове, които обслужват.

26

Анонимен

преди 2 години

Га лапне па Импекси и Панаири, па после върви, че *** у ДйБ-то И.Т.Н.