27

Анонимен

преди 2 години

Ама блока на снимката е от Каспичан.

26

КАКВА НОВОСТ

преди 2 години

Само там ли ?

25

ами

преди 2 години

Къде беше това КЗК допреди няколко месеца бе?Ако се бяха сезирали тогава шайката от банкя щяха да ги обезглавят....

24

Анонимен

преди 2 години

30 различни фирми били картел?И за колко блока?Ако са 30 блока,то "голям " картел!Дори да са съгласували цени ,според 2 фирми издайници,все пак цената за труд следва да е нормална,а не прекалено ниска,само и само да вземат поръчката и поске както дойде.Това което е установила КЗК са пълни глупости само и само да ощетят малките фирми,защото са работили по време на онова управление.

23

Асан

преди 2 години

Кои са фирмите бе ва-шта м-ама :)))

22

Анонимен

преди 2 години

Бълха ги охапала - само за нашия блок бюджета за санирането беше над 1 400 000 лв., по над 20 000 лв. за апартамент, и пак си оставиха ръцете. Бутнаха ми старата изолация, сложиха нова, уж пж-хубава, а консумацията ми на ток, с който се отоплявам, скочи с 20%. На печелившите - честито, а ние да продължаваме да си плащаме данъците, че да има и за други...

21

Анонимен

преди 2 години

30 фирми в картел заедно са санирали общо 30-40 блока... Да бе. Просто за пореден път държавните органи се ползват като бухалки срещу дребния бизнес.

20

Анонимен

преди 2 години

Че то целият ес се крепи на картелите на европейската комисия.

19

До 40

преди 2 години

Надай се булка на ......

18

Дръжте Павлова

преди 2 години

Защо не извикат Лиляна Павлова? Тя има да отговаря на много, много въпроси-и за санирането, и за магистралите когато даде разрешение да се строи върху археологически ценности ( Археолозите направиха щит пред багагерите, а Павлова им каза ехидно-Да не драматизираме...), освен това и за винетките... Тази "всестранно" развита личност и любимка на Борисов, натвори невъобразими вреди за държавата! След като я направи и измислен министър по евродомакинството, Борисов я скри в Люксембург

17

Това

преди 2 години

не е санирани крепостни селяни-лепене на стереопор и боядисване в циганиckи цветове!!! Просто 2млд лева се откраднаха и африкасния българин си мисли, ще санира!! Най-*** племе на планетат Земя!!!

16

Totenkopf

преди 2 години

Просто ги глобяват и шапка на тояга, ахаха вместо да им се отнеме лиценза и да се вкарат в затвора

15

mery

преди 2 години

В България картел от 30 независими фирми трудно меже да се направи освен ако собствениците на са свързани лица или са 3-4 собственика на тези фирми.

14

Анонимен

преди 2 години

Докато умните се наумуват,лудите се налудуват.Докато ние си мълчим от страх или от мързел да изразим позиция,те ще се възползват от всяка ситуация,която може да им донесе печалба.Затова-БДЕТЕ И НЕ МЪЛЧЕТЕ!

13

Анонимен

преди 2 години

Най-големите далавери са в санирането,магистралите и метрото.Който е бръкнал в тази каца с мед си е оправил живота завинаги.А вии,вии сте и..оти/както е казал поета/,че гласувахте и пак гласувате за същите.

12

ахмед

преди 2 години

Да проверят телекомите, там също може да изкочи заек.

11

АнонимеН

преди 2 години

И ТРЯБВАШЕ ДА ДОЙДЕ СЛУЖЕБНОТО , ЧЕ ИЗОБЩО ДА СВЪРШАТ НЯКАКВА РАБОТА! ЩО ПРИ БОРИСОВ НЕ ОБЯВИХА, ЧЕ Е КАРТЕЛ! ЩОТО ЩЯХА ДА НАВРЕДЯТ НА ИМИДЖА НА БОРИСОВ И ДА ГИ УВОЛНЯТ! ГЕРБ И ПРЕСТЪПНОСТ Е ЕДНО И СЪЩО НЕЩО!

10

АнонимеН

преди 2 години

ГЕРБЕРСКИЯ КЗК СЕ ЗАНИМАВА С ГЛУПОСТИ!!! ОТ 2008-*** РАБОТЯТ САМО ЗА ИНТЕРЕСИТЕ НА ГЕРБ!!! ЩО НЕ УСТАНОВИХА, ЧЕ ИМА КАРТЕЛ ПРИ ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ НА ОЛИО! ЗА ПОСЛЕДНО КЗК Е РАБОТЕЛ ПРЕЗ 2008-*** ГОДИНА!

9

Анонимен

преди 2 години

Болници тънат в мизерия.Улици и тротоари са лунни пейзажи.Няма достатъчно детски градини. За тия неща пари няма,но за саниране-бол!Защо аз сам си санирах жилището,а на другите държавата им го прави и то с моите данъци!Защо,бе?

8

баба мара

преди 2 години

наи после кзк се събуди ние от колко години пишем за този проблем същото е стопломерите и водомерите искат да се сменят с електронни гледаите сега каквостава 109 лева броиката нали искахте частната инициатива държавата да не семеси хаиде сега плащаите