104

Анонимен

преди 2 години

До ПуркоТолкова си могат хората, к'во искаш повече....хехехе :)

103

Анонимен

преди 2 години

117 Знаеш, че това не е вярно, нямаш нито едно доказателство. Докато срещу Рашков има показания, изказани публично, от пострадалите, връчени протоколи със забрани и обвинения, по които няма никакво доказателство. Само предадени слухове, "рекла, казала".Този "стил" на работа, е уронва институцията МВР, за което Рашков ще отговаря

102

Пурко

преди 2 години

Колко сте жалки гербчета.От злоба и безсилие това ли измъдриха *** ви манерки?

101

Анонимен

преди 2 години

Работих 40 г в ДГ, последните 30г е нямало никакви политически разговори или агитации, защото това е личен избор и бихме обидили колегите като налагаме своите виждания за политика. Ако това е вярно- Министърът е навлязъл грубо в нещо което е личен избор. Каква е целта- сплашване, но защо, ето това на това не знам отговора.

100

kalinka

преди 2 години

Красавицата и Звяра

99

Бай Баяни

преди 2 години

Червената генералска хунта в действие: репресии,разпити,уволнения.

98

Независим

преди 2 години

По голямо падение от това здраве му кажи. Кой има зор да привиква учители, сякаш някой го интересува кой за кого е гласувал. Резултатите са ясни. Позор!

97

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 87Аз също имам познат, който по необясними причини го "освободиха" от работа, причината била, че говорил против Вожда :)) Смешна работа, сега се правят на умрели лисици гърбавите :)

96

Анонимен

преди 2 години

96 Какво като са назначени по времето на ГЕРБ, не са направили нищо незаконно. Лъжите и лъжливите доноси са специалитет на БКП/БСП/ДС, без доказателство, да се обвиняват и репресират хора, е престъпление. Ще има дела в Страсбург, срещу Рашков.

95

Payak

преди 2 години

Ако това е вярно и продължават да се пазарят да министерства бавейки създаването на кабинет ми се струва че този селски *** Рашков ще си тръгне под обсада от камъни от МВР. Апропо нека всички си спомним белия автобус и сестра Галева от преди няколко години. Ще се повторят събитията натам отиват нещата.

94

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 46 РЕПРЕСИИТЕ, ТОРМОЗЪТ И ПРОИЗВОЛЪТ СА ХАРЕКТЕРНИ ЗА УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ. ЗА 12 год. ГЕРБ НИ ВЪРНАХА ВЪВ ВРЕМЕНАТА НА АРХИПЕЛАГ ГУЛАГ.

93

Анонимен

преди 2 години

Мани са бе кон!

92

Наблюдател

преди 2 години

Точно в тези три града има един периодично заплатен електорат. Дали е случайност?

91

Румбо

преди 2 години

Рашков пияницата действа, но и неговия ред ще дойде. Ще го обесим в централата на ГЕРБ пред камерата.

90

Анонимен

преди 2 години

Ами вие като нямате деца, ние не искаме нашите деца да се учат от гербави калинки. На какво ще ги научат? На любов към Пеевски и че можеш без образование да станеш прокурор, министър председател или да вземеш 100 милиона от държавните пари на България?

89

Ха-ха

преди 2 години

Гербавите св*ине кви*чат здраво-идва им Коледата!Впрочем верно всички приличат на пра*сета,все едно са братовчеди на Пеевски.Конвергенция,какво да се прави.

88

8

преди 2 години

Тия от ГЕРБ били много притеснителни!А когато ги назначаваха по партлиния -не бяха така чувствителни и нежни души!Всички службаши са гербаджии-вън!

87

Тома Бикова

преди 2 години

Ние с колежката вече сме остриетата на ГЕРБ след Цвета Карапутанчева и Десито Атанасова и много си приличаме по маникюрите и гримовете.

86

Анонимен

преди 2 години

Рашков пияницата действа, но и неговия ред ще дойде.

85

иван

преди 2 години

тома биков в ролята на торбалан.....слабичко...