31

Ясен

преди 2 години

Защо си губят времето с *** въобще?

30

Анонимен

преди 2 години

Това може би се опитва да ни внуши, че ИБИГУ и ДБ са нещо различно от комунисти??????

29

дърта к....а

преди 2 години

Ще чакаш, къде ще ходиш, като си жадна за власт. До второ пришествие ще чакаш, само да си докопаш до държавната софра. Хората в селото не я искат, тя за поповата къща пита.

28

Анонимен

преди 2 години

Не си интересна изобщо Куронелия. Но браво, че съсипваш БКП, тази престъпна организация.

27

Анонимен

преди 2 години

Корнелия е като ***. Има я, но няма нужда от нея

26

червената пр***ня

преди 2 години

пак оцапа кълките

25

Пустиняк

преди 2 години

Дъртата чака оплождане.

24

От ДБ

преди 2 години

Корнелия клекна на чалгаря. Не ни интересува. Няма какво да си говорим с нея

23

Анонимен

преди 2 години

Тошеее,Тоше-като ти са къси краката,кому *** търсиш в реката?

22

Иванова

преди 2 години

Много се интересувам кой преплува реката-Слави или Корнелия.Защото преди изборите през май Славчо се кълнеше,че няма да каже и "добър ден " на БСП,защото са на противоположните брегове на реката.А сега и двамата-Корнелия и Негово Височество-в преносен и буквален смисъл-Тошето Йорданов, се гледат влюбено и от тях по-сговорни няма

21

Анонимен

преди 2 години

БСП е една морално остаряла партия която си замианва. Просто електората и се стопява по демографски причини.

20

спрете се вече

преди 2 години

И аз чакам отговор на въпроса: Докога ще лъжете хората? Кога ще имате чест и достойнство(ако знаете какво е това) да кажете истината на народа? Всички знаем шмекериите ви и жаждата ви за власт,която гледате да не изпуснете без значение от цената.Стига вече,защото станахте за смях и на децата вече с тия измислици.

19

Анонимен

преди 2 години

Хили се Нинова,защото с 65 депутата без нея Тошко ще види управление през крив макарон.Това да не е да се плезиш по телевизора,на луд го направиха старите пушки.Голям го извади в началото ама ...мек.

18

Хц

преди 2 години

Росенец беше театър за наивници. Уви, наивниците се оказаха умните и красивите.

17

Imeto

преди 2 години

Тези Изправи се не бяха ли с друго име, кога го смениха и защо?

16

глупости

преди 2 години

Докога ще разигравате хората с вашите манипулативни сценарии...направо за книгата на Гинес сте вече. ИТН не можеха да ви понасят, сега изведнъж за всичко за разбрахте.Ако всичко това беше истинско,нямаше да изглежда така,нито щяхте да се държите по този начин.Не може да се заобичате за няколко дни, кого заблуждавате. Нито сте новатори,демократи,протестъри и каквото там ви хрумне.Вие сте едни манипулатори за своя сметка, скоро всички ще разберат истинските ви цели и господари.Сладка е властта..

15

Анонимен

преди 2 години

Защо без ИТН, за какво ще си говорят, освен, как да извият ръцете на ИТН? Послушковците от чалга партията, са понякога твърдоглави, оказва се.

14

глупости

преди 2 години

До вчера не можехте да се гледате...ама нали е за кокал и пари...вече се обичате.Сега се прегърнете,целунете и ...Дано скоро свършат наивниците,които гласуват за вас и ви вярват на лъжите. Как изведнъж всички станахте честни и почтени, само другите са корумпирани и крадливи.Засрамете се, пред цял народ станахте за смях с вашите :" обичаме се, мразим се"....цирк, цирк..за пред народа, а в действителност. Ако наистина държите на това,което обещавате и вие и останалите,сега всичко щеше да е наред

13

Анонимен

преди 2 години

Слави се бори за оцеляването на затъналата си в дългове кабеларка, а това означава сговор с Боци и Доган! Имало такива наивници (ИТН) дето гласували за Славчо! Той пак ще ги нахрани с халтурки. Тошко и сценаристчетата ще се погрижат!

12

Случаен минувач

преди 2 години

До 12 *** чакай бе човек, нали Буци е имал прякор Буда в държавна сигурност.