159

Анонимен

преди 2 години

вишата раса на българите знае всичко. жалко че ковид ще я довърши.

158

Анонимен

преди 2 години

Либерастията (начело с памперса в САЩ) ще ви мамят с т.нар. Наука, както те я наричат, което няма нищо общо с истинската наука. Ще вадят от 9 кладенеца вода, за да ви заблудят да вярвате на тяхната селективна наука. Либерастията е РАК за ВСЯКО общество и трябва да се изкорени преди да е унищожила човешката раса както я познаваме.

157

Анонимен

преди 2 години

Ясни сте ни като бял ден с пЛандемията ви! Спринцовките треа да шарят нон-стоп че да не падат печалбите. Когато правителствата се ограбят достатъчно, пЛандемията магически ще се стопи и изчезне.

156

Анонимен

преди 2 години

Ефекта плацебо не е лечебен винаги ! След третата доза всички измамници ще бъдат рязко разконспирирани

155

Сат Н

преди 2 години

Как мислите, какъв е пси-профила на човек, забегнал отвъд океана, за да прекара живота си в лаборатория за биологични оръжия пет етажа под земята? Продаването на душата на Дявола "в името на науката" е отдавна разчепкан морален казус.

154

Анонимен

преди 2 години

Обиновена хрема . Лекува се с витамин Ц и парцетамол. Забравете са предишния стар свят.Ще ни побъркат локдауни. Измислиха нови варианти за да ни държат заложници на собсвените ни правителства.Следващата стъпка е да ни забранят да ходим на работа. Децата на училище. Ще валират ресторантите и малкия бизнес.На всеки 3 м ще измислят нов щам, за да удължават забраните. А ваксинираните в един момент ще пукясът от дозите, които им бият уж да спасят света от ужасния вирус.

153

Анонимен

преди 2 години

Хъм

152

до 154-ия тулуп

преди 2 години

Първо го изкарай леко пък после пиши,васкиниран ***.

151

Анонимен

преди 2 години

споко, антиваксъри, никой не може да ни оспори мястото на най-див и най-*** народ в ЕС.

150

Циганин Комунист

преди 2 години

Другари господа и другарки госпожи добре дошли в света на медицинската диктатура интересно е да се разбере колко време ще ви е необходимо да разберете че всичко се прави с цел да ви се отнеме свободата и най вече правото на живот. Между другото в сравнение с този режим другите които бяха по света са като детска игра!

149

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 170Не разбрахте ли че ще станат ваксини чак в далечната 2023

148

Анонимен

преди 2 години

Странното е че в Англия процентът смъртни случаи засега е нисък. Т. е. засега изглежда че Астратансе справя. Да видию в Израел пфайзър дали ще удържи фронтът. Нали целта беше да няма тежки случаи а да е като настинка. Ако ваксините правят това са достатъчни добри.

147

Фф

преди 2 години

Да се спре пускането на мутациите. Най- накрая да се спре!Това трябва.

146

...

преди 2 години

Честито на всички ваксинирали се срешу короната... първите 2 игли са безплатни завсички, след това по 3 на всеки 6 месеца, легално зависими. Т-вирусът вече е тука, очакваме зомбитата :)

145

Анонимен

преди 2 години

Георги Маринов, боли ме швепса за грипчето.

144

Анонимен

преди 2 години

До Анонименпример с ротарикс от преди дни... Бебе на 7 месеца с ротарикс повърна 2 пъти и се оправи. Дете на 2 и половина без ротарикс -> на системи за рехидратация, заради неспирно повръщане и диария.

143

Някой си

преди 2 години

Казват им в лицето, че ваксините не работят, че ваксинирани или не вълна пак ще има. А помните ли, че в началото обещаваха, че ваксината ще спре пандемията и живота ще се върне към нормалния. Сега обещават, че ваксинираните ще изкарат по-леко ако се разболеят. Да, но при условие, че си поставят ваксина срещу новия вариант. Замислете се дали пак няма да се окаже лъжа. И да напомня, че производителя не дава никакви гаранции за безопасност на продукта. Иначе щеше да поеме евентуални обезщетения.

142

Пабло

преди 2 години

Първите 2 игли са безплатни

141

Ασ

преди 2 години

Дълъг е пътят докато стигнем до Омегата. Засга знам, че между Делта и Омега има още 19 други букви. Също така знам, че след пътвата игла има втора, след нея трета и така нататък. Знам също така, че миналото лято се надавахме идващата зима да е последната с вируса. Да не говорим, че знам, че науката не е излязла от бъркането на гърнето. Само очите от мишка и ноктите от саламандър са сменени с неща кръстени като моноклонални-антитела, mRNA или пък вектор. Накрая пак природата решава

140

Анонимен

преди 2 години

Вирусът бил изолиран от една машинка още в началото на пландемията, само дето един човек е едновремено в борда на директорите на тази фирма от която е машинката и в пфизер. сЛоЧаЕнОсТ