55

гражданин

преди 2 години

Ако гледате заседанието на НС вече сте разбрали, че Планът за Възстановяване и развитие на тези Харвардски "умници" беше направен дар-перушан. Некадърни предложения, неработещи схеми и откровени глу.пости. И както се разбра, България вече е на последно място за срока. Честита ви "промяна".

54

Другия с коня

преди 2 години

Евросъюза очаква План за възстановяване на Икономиката от Вируса,а те Умишлено не го изпращат - ще товарят Бюджета с нов Дълг....Тази работа не е като Онази ,дрОгарки и дрОгари!!!

53

Анонимен

преди 2 години

Никаква актуализация на бюджета! Вземат ли още дългове съвсем ще ни закопаят. Ще откраднат парите и пет поколения ще ги изплащат!

52

Анонимен

преди 2 години

Ми то и чегъртането им зацикли нещо. Все още чакаме доказателствата за незаконно подслушване!

51

Анонимен

преди 2 години

янеф, я вземи си сложи ръката на сърцето и си признай чистосърдечно, че сте некадърни. Ние ще те разберем.

50

Асан

преди 2 години

Парътъ прай борбътъ :)))

49

Тоалетна хартия

преди 2 години

Започна се , че няма пари. При Борисов винаги се намираха средства.Старата психическа формула на комунистите, че не достигат средствата.Тези *** ,като нищо ще върнат КОРЕКОМ-магазините и само ,който е в чужбина ще си купува яйце от шоколад с долари и евро.Политика на венецуелският диктатор Мадуро.

48

STOP

преди 2 години

докато се наядат тез руменовите, ние виждаме как растат цените, кой мисли за гражданите, дрънкат небивалици а джоба и хладилника кой ще ми напълни... пак ще се питаме - защо другите държави могат а ние не...

47

българка

преди 2 години

Гледайте какво говорят от служ. кабинет: само празни приказки , оплели са се в оправдателен режим на трудно мислещи и махащи с ръце некомпетентни недорасли . Тези не могат нищо, иде голям зор за нас... обикновените хора.

46

Гледна точка

преди 2 години

Управлението на държава не е за всеки. Па дори и да е с диплома от Харвард. Май трябват и други, и то доста по-различни качества.

45

?!?

преди 2 години

Тия нали напълниха хазната и имаха излишък? Кой лъже?

44

гражданин

преди 2 години

Смешно ли ви е? Добре, добре, скоро ще ви застинат усмивките като слезете от сцената и започнат да излизат вашите далавери и некадърни решения.

43

хахаха

преди 2 години

Той лъотчика затова дава зор да има правителство, щото тия вече взеха да лъщят колко са зле. Иска да обвини новия кабинет, но такъв няма да има. Та стягайте колана. Да видим в речта на нова година какво ще плямпи, като уж са събрали 2млрд за 1 месец отгоре а с тая инфлация пари няма да има. Единстевеното хубаво в цялата работа е че пак ще го издуят тия дето много знаеха и искаха промяна, ами да ви е честита. То и за изборите ще трябват пари, по добре 10млн по чекмеджета от 100млн в кофата ама...

42

Анонимен

преди 2 години

Е нали тез били свършили много работа за 2 месеца? Ако цялата им работа е такава- благодаря! да си вземат фалшивите дипломи и да се махат!

41

Асан

преди 2 години

Пари нема действайте :)))

40

казвам държава Чили

преди 2 години

Слава на генерал Пиночет!Но само в Чили имаха късмет.

39

Анонимен

преди 2 години

Комисия за кражбите по време на служ правителство!

38

ДС

преди 2 години

Стандарта на живот е вдигнат, но на НАШИТЕ хора.Не сте от нашите?!В следващия живот може и да имате късмет!

37

Анонимен

преди 2 години

Кажете ми една Държава където вонни лица са били на власт и да е процъфтяла. Колкото и да искат военните не могат да ръководят , защото нямат собствено мнение и са свикнали да изпълняват заповеди. А ние се натресохме точно на такива и резултатът е виден.

36

Наблюдател

преди 2 години

янеееев, става ясно колко некадърни сте отвсякъде ! Вие сте плявата на националната ясла ! За нищо не ставате, плямпала жалки харвардски !!!