35

Американ

преди 2 години

Google-ският индиец е педерал и ги връща в офиса, ама персоналът на Facebook ще работи от вкъщи на 100% за всеки който така иска. Тоя на Google явно изостава с материяла.

34

Компутер

преди 2 години

Скоро достъпът до интернет на неимунзираните ще бъде безплатно преустановен.

33

Анонимен

преди 2 години

Мога само да се ,,,в офисите на фашистите гугъл и суратефтер. Не ме интересуват изобщо, нито им ползвам услугите.

32

Петя

преди 2 години

При положение, че хиляди пъти обясниха, че ваксинираните също разпространяват вируса какъв е смисъла от ограниченията за неваксинираните. И защо после хората се съмнявали в конспирации

31

Хахха

преди 2 години

Тия нали разправяха допреди 3 месеца, че можело всички да си работят от вкъщи ..

30

бай онзи

преди 2 години

огън мога от 5 годишен да паля ,защото не съм софиянче :)Мога и с баластра , мога и с пръчки на *** колибка и да я разпаля после ...Нещо друго да попиташ или да ти звъня да дойдеш с колелото да ми донесеш 2 пици ?

29

Анонимен

преди 2 години

До бай онзи Абе мишok.Като ти взема лаптопа и ще умреш от глад.Сигорен съм,че и един огън не може да напалиш.

28

бай онзи

преди 2 години

до онзи клоун по-долу - *** кибер-атаки има всеки ден. Слава богу ddos-a вече не върви, и нямаме маймуни като теб въш фирмата да отваря мейли на Пощенска банка от корпоративната поща ..за Бекъп чувал ли си ? Ходи да ринеш картофи у Самоков ...90 % от сегашните пробиви стават от *** като тебе дето цъкат сайтове, които не трябва да влизаш или са без SSL сертификат ...Да не говорим ,че при нас са ни спрели повечето неща да се отварят...за това си имаме лични лаптопи ...

27

бай онзи

преди 2 години

супер..още една причина да не се бодна, макар ,че вече подписах анекс за перманентен хоум офис ...селяците да киснат в офиса и да обсъждат как са си дали последните пари за Бали или Северна Гърция, докато ме лижат мен пичета тука в басейна на ранчото Сега и ако някой балък иска да ми купи апартамента в София ще е супер ...

26

Анонимен

преди 2 години

в ИТ фирмите програмистите вършат най-неблагодарната работа . те са бачкаторите в не ИТ фирмите . вършат цялата работа и са заменими . има тиим лидери , проджект оунъри и т.н. накачени по дървото .това са хората взимащи големи заплати и съблюдаващи работата на пчеличките- бачкатори . основната им цел е да злоратстват зад гърба на пчеличките и така играта е същата както в фирмата на бай Пешо и родата му , шуро-баджанащината също се наблюдава ( по-големите етажи и за по-хубавите заплати)

25

Анонимен

преди 2 години

Ама те не са казали, че ще работят само с ваксинирани, а че ваксинираните ще работят от офисите им. Това са две различни неща. Другите ще работят от хамака или шезлонга, нямалошо хах

24

Анонимен

преди 2 години

Практични хора. И могат да си позволят да не се влияят от настроенията на простолюдието.

23

do 24

преди 2 години

Доста ти е ограничен мирогледа. Ако стане някоя кибер атака, както ти си мислиш, най-малка нужда ще има от бачкатори и дялкане на клечки за зъби. Тогава ще има нужда от тежко въоръжена полиция и жандармерия.

22

Анонимен

преди 2 години

Боли ме фара за кампусите на тея бъгави платфофми. Чудесно си живея и без тях. Да се оправят.

21

Анонимен

преди 2 години

IT специалистите се мислите за голямата работа,но без бачкаторите -както ги наричате-сте гола вода.Ще си бършите *** с мизерните си хартийки.Ако пък стане някоя кибер атака срещу световните комуникации както пророкуват,тогава ще умрете от глад.Защото освен да тропате по клавишите друго не можете да правите.Клечка за зъби не може да си издялкате.

20

do 21

преди 2 години

Дето пишеш до Анонмен 5 -- абсолютно прав е. Има си хора които да мислят и решавтат. Бачкаторите са да бачкат ниско квалифициран труд. Когато едните са почнали да работят на 18 едва дочакали края на училището, други са търкали университетските скамейки Не случайно точно училите мислят и решават, а не бачкаторите вечер на масата с чашата, кисели на света, че се мъчат да ги прецака с нещо - я заплати, я ваксини, я нещо друго.

19

Анонимка

преди 2 години

В САЩ има компании експлоататори като горепосочените, но стимула да работиш за тях са парите. Има и компании със спокойна работна среда, естествено, заплащането е по-малко. Повече ме притеснява ситуацията в България - малко заплащане и огромна експлоатация.

18

Анонимен

преди 2 години

Каква ирония, фейсбоклука през който са създадени 100% от анти-ваксърите направи задължителна ваксинацията за служителите си, пълен смях!

17

Анонимен

преди 2 години

Чак да се чуди човек как на дългоносите не им дошло на акъла да изискват сертификат за антитела за да им ползваш продуктите.

16

Анонимен

преди 2 години

Че кой изобщо ходи в офисите на Гугъл и Фейсбук?