323

къде са тези светци?

преди 2 години

Назначени от ДС-6ти отдел а не от Господ-Бог! Стига сте го лъгали този народ!Изборът е направет още от сътворението на света

322

Радев да връчва

преди 2 години

Радев да връчва мандата! Какво се бави или чака неговите хора от служебното правителство да направят още нещо с което окончателно да го закопаят!

321

Случаен минувач

преди 2 години

Аз вярвам, че този път вече чалгаджиите наистина искат да съставят правителство. Но и сестра Галева, и Христо Бойкикев са много по-лакоми и жадни за власт, отколкото изглежда. И буквално се ръфат като гладни хиени за кокал. Има защо. Едно ново правителство ще получи 29 милиарда Е от ЕС като помощ за справяне с последиците на пандемията. (Гърция ще получи 64 милиарда, но това е друга тема). Затова сега е голямата битка за големия кокал!

320

Анонимен

преди 2 години

Радев да не води жена си на оперии разходки в чужбина, а да чисти гнусната каша, която в президентството сътвориха с подмолните си действия!!!

319

656565

преди 2 години

Когато сенките на малките хора станат много дълги показва, че залезът е много скоро.

318

Прогноза

преди 2 години

Истината е че неминуемо ще дойде българският фюрер след опити на такива неставащи хора да "управляват". България бе едно към едно като Германия в началото на 20 век.

317

Анонимен

преди 2 години

Ако не се даде достатъчен дял на ДБ под формата на постове и влияние, смятайте, че ордата на Атанас Атанасов, Христо Иванов, медийните бухалки на Прокопиев и техните *** ще изчегъртат ИТН. То вече се започна.

316

Анонимен

преди 2 години

Браво Тоше , дай газ!

315

Цитат от Афера

преди 2 години

Когато са прави, прави са. Този път ИТН и Тошко на Слави са прави. Христо Иванов и лобистките десносектантски кръгове около президента Румен Радев съвсем се изживяха като капо ди тути капи, и решиха, че вече са новия Боко. И наистина бе необходимо някой, като Тошко, да ги сложи на място. П.П. Явор Дачков:В интерес на истината тук Има такъв народ са напълно прави. И за начина по който Христо Иванов и Манолова водят преговори и за Асен Василев. А ако хората на Слави Трифонов се фокусират върху Румен Спецов, личното назначение на Асен Василев за шеф на НАП, ще стане страшно.

314

Hood

преди 2 години

И още да знаеш,че само в математиката най- късото разстояние между две точки е правата линия.Във политиката и дипломацията е зиг загът.Ама де да го знаеш !Другите като учеха,ти се напиваше като талпа.И май още не си изтрезнял.

313

Hood

преди 2 години

Чалгаджията,готов си бил за избори,така ли?Това да не ти е сценарий за *** шоу на Дългия?Не че по-добре ги пишеш сценариите,но поне много не ти личи че си ***,защото Дългия е по- *** от тебе.Но ти Тодоре си по-глупав от него.Стоиш като Матросов на амбразурата и ти дърпат отзад конците като на едрина марионетка.Що се пънеш бе,Наполеончо Ямболски?!Да не се мислиш за Жана дАрк,та защитаваш незащитени позиции.

312

лъжи

преди 2 години

Не разбирате ли,че всичко е театър за заблуда на хората. Винаги може да се провери кой кой е и готово. И този проектокабинет ще бъде само парлама,нито ще го гласуват,нито ще го изберат,явно целите са други,но ще видим.Защо смятат,че хората няма да разберат машинациите им,или че са толкова умствено ограничени,че да не разберат какво им кроят.Трябва да изгоним всички така наречени политици и техните протежета, нима няма кадърни и умни хора в тази държава.Има,но не им се захваща с политика.Лъжат ни

311

до 326

преди 2 години

Нали като ги кажат предварително и ще направят хората бърза справка кой кой е. Примерно Кандидат - премиерът на Трифонов - Петър Илиев е зет на дясната ръка на Нинова Пламен Чевеняков. Ето защо се прегърнаха БСП и ИТН. Така като кажат имената за има - няма 2 часа ще ги разконспирират и ще им изкарат кирливите ризи както на Николай Василев. :D

310

ПроСоТо

преди 2 години

"препраТката"..

309

Анонимен

преди 2 години

Изправи се! Ние си тръгваме! :D имат точно 13 депутата, но говорят като мандатоносители. Смешниции!!!

308

ПроСоТо

преди 2 години

До чичо Петър Е,да знаеш,че много ме зарадва!...И аз префразирам понякога..Това твоето с "препрадката" към "Оркестър без име" си е направо.."нещо повече от 10"!

307

чичо Петър

преди 2 години

- Абе, Тоше, ще обеднеем още с това твое приказване, бе! Здравето ни си взе! Хайде, остави ме мене, ами хората спряха да гласуват, при 20 секции гласове от чужбина чакат! Аз и на война съм бил, ама такова чудо! Бомбардират, бомбардират, па спрат. А при тебе спиране няма, от сутрин до вечер! Какво е това чудо, какво беше това твое полит-изкуство, бе? Обедняваме, бе, Тоше! - Кът, кът, кът, кът ...

306

Анонимен

преди 2 години

Aбе Тошко, не усещаш ли, че трети поред избори за една година означават крах и за вас, че от сценаристи политици не става, и за ИТН, за която младите любители на музиката на Слави вече няма да гласуват. Едни от тях просто няма да отидат до ИС, други (по-малко) ще гласуват за Христо и Мая. Дотук БЯХТЕ.

305

Анонимен

преди 2 години

Не е тайна, явна е.

304

анонимен

преди 2 години

Абе,Тошкоу,този кабинет да не е някаква тайна масонска ложа?Кажете имената бе!!!