27

Бспар

преди 2 години

Няма ли най после да го шибнат в затвора този *** гешев

26

yo

преди 2 години

Кога ще извикат за отчет и бойко борисов. Не си спомням той да се е отчитал пред парламента на България за цялата 12 годишна управленска дейност.

25

Анонимен

преди 2 години

Страх ги е от Гешев нема да могат да крадът .

24

Асан

преди 2 години

Бюрото не е пазило нито един свидетел, въпреки че е разходвало значителни средства :))))Връщай парите гола кратуно !

23

НЕМА ЛОШО!

преди 2 години

Нека сега метежниците изслушат главния прокурор, а пък после те ще бъдат изслушани от Военния трибунал, разбира се, когато му дойде времето, а то наближава...

22

до 43

преди 2 години

Хахаха и как ги избиха като в България са първи по вот? ГЕРБ взема 16 области от 28, а Слави 8. Нямам време сега да изровя от нета колко е разликата като брой хора. Но тя е в полза на ГЕРБ. В България ГЕРБ води с голяма преднина на ИТН. Вота от чужбина обърна резултата или по- точно онези 13 секции, които се загубиха и ги намериха след 36 часа и дори при 2 от секциите след 72 часа. Така промениха с половин процент в полза на ИТН. Шмекери.

21

Запознат

преди 2 години

99.9% му е легитимна дипломата

20

Ученика

преди 2 години

Слушайте го внимателно Гешефчето и може между думите му да чуете как тихичко ви се присмива...

19

Анонимен

преди 2 години

До DDD-добре ли сте?

18

DDD

преди 2 години

От парламента - директно в затвора! Една подир една, опорките на ОПГ ГЕРБ се чупят!... БРАВО! на Бойко Рашков! Да изметем мутрите от държавата!

17

С кукрито

преди 2 години

Да си вземе и дипломата , че трябва да го питам едни работи.

16

до 38

преди 2 години

Не са изгубили изборите. Имат само 2 депутата по- малко от ИТН. В 13 секции на чужбина има разминаване между контролните разписки и протоколите. Натаманиха ги на косъм. Малко хора излезнаха да гласуват и протестните партии не можаха да направят подмяната както им се искаше. Изчезнаха секции в чужбина и след 72 ги откриха. През това време са подменяли протоколите. Но този половин процент разлика не е победа. Скоро ще разберете по трудния начин колко са неадекватни сценаристите.

15

До 33

преди 2 години

Румба ти ли си бе?

14

Анонимен

преди 2 години

Адвокатите депутати на мутрите и олигарсите клиенти на прокуратурата ще връщат ресто ако не свършат работата за хонорара, който прибраха миналото лято. :D Народа не е избирал Гешев и не може да му иска оставката. Газят Конституцията с олигарски ботуш. Президента също наруши многократно конституцията. Импийчмънт!!!

13

Анонимен

преди 2 години

*** имат точно 13 депутата. Големи претенции имат. ДБ колко депутата имат? Смешници!

12

Анонимен

преди 2 години

След това изслушване да го карат направо в следствието на изслушване има какво да каже, ако иска да му намалят присъдата.

11

Юрист

преди 2 години

Обръщам се само към завършилите право юристи...ако дипломите на ченгетата са нищожни---голямо шоу е настъпило в нашата страна. Според мен, това е основание за оспорване на всички актове издадени от тези "юристи" . За да се предотврати хаосът ще трябва със закон действащ със задна дата да се легитимират противоправните действия на тези "юристи". Абсурдистан.

10

Анонимен

преди 2 години

На мен Гешев не ми пречи , даже тези които протестираха пред прокуратурата нямат идея защо са там ,платено им е .

9

Анонимен

преди 2 години

Абе чалгарите разбирачи, кажете на Слави да си покаже дипломата или поне той да се покаже пред хора. Нали той ще ни води към светли бъднини все пак според вашия интелигентен избор.

8

ало

преди 2 години

Диплома....къде си? Излез пред всички в НС и кажи...аз каскетът...имам диплом за магистър....кажи си,бе Каскет, кажи!Майтапа настрана, но е абсурд това, което става. Гл. Прокурор - без магистърска степен. Стотици ченгета ,без магистърска степен работят, като юристи.Хиляди техни актове-нищожни.....Нямам думи...калинките властват и направляват живота ни.