14

Fantomas

преди 2 години

Великан !

13

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Късно се...включих,но ми бяха любимите,бяха...машини за добро и ведро настроение.Макар и на 70-сет свиреха неуморно по зали и стадиони и излъчваха добра и позитивна енергия.Били и Франк,няма да спрат,сигурен съм,въпреки тежката загуба,такъв е живота.Рокаджията винаги си отива...млад,млад по душа и така трябва да го помнят...поколенията.

12

z-rock

преди 2 години

Да почива в мир! Бяха една от любимите ми групи.. и естествено, че бях на стадиона преди 10-тина години!!

11

@@@

преди 2 години

И точно Металика имат кавър на Линърд Скинър , така че вашите кумири са слушали и са се учили от тия.

10

@@@

преди 2 години

Мдаа , метъл и тежък рок е едно , южняшкия американски рок е друго млади момчета :).ZZ Top и Lynyrd Skynyrd са класики зя тая музика...Сигурно и прогресива на Пинк Флойд ви звучи тъпо...

9

Анонимен

преди 2 години

:( Още един велик си отиде!

8

джъст -А- мен

преди 2 години

Мисловно поОграниченият млад-ЕЖ под н-р 7 не мое да схване, че нема възможен начин да си пиеш споко бирата под звуците на Металика и/ли М-р Леми Килмистър /R.I.P!/, а още по-малко Тривиум или 7-fold, щото спокойствието и насладата, които излъчва саунда на ZZ-TOP са неповторими и бая лежерно вливат допълнителна енерджи в кръвта на 1 РИЪЛ-Мен. А пък що касается REAL-Блус-рок-традицията, съседите им от BLACK KEYS са достойни техни наследници и ярко носят поетата от тях щафета напред!

7

джъст -А- мен

преди 2 години

Велика много готина банда от южните краища на Щатите - широкоширещия се ТеХаС, като със специфичния си южняшки акцент ZZ-ТОР се отличават ярко от сходните им техни Блус-рок-стайл колеги и определено имат своето място под Слънцето, което ги поставя на 1 забележимо място в пиедестала на доказаната рок-дженерейшън - при това със значим принос в полувековната история на така типичния US-стайл - Southern Rock: RIP, Dusty Hill!! Великолепните ви песновки остават да напомнят за теб, Beard-MAN

6

Анонимен

преди 2 години

Бог да го прости! Бях един от щастливците, които се насладиха на концерта на ZZ Top на стадион Академик преди десетина години.

5

До 7

преди 2 години

Пич...ти сигурно си раждан след 95г?

4

до 7

преди 2 години

Само дето споменатите от теб са били юноши бледи, когато ZZ top са започнали и най- вероятно са се учили от тях.

3

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - Има къде къде по-велики групи дори и в Америка. - _________- Това причина ли е да не се спомене човека? Има си фенове, които го ценят! Има и дpъвници, раздаващи оценки по всеки повод!

2

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Къде забрави Никълбек?

1

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

бог ДА ГО ПРОСТИ