120

Анонимен

преди 2 години

Майнатави на вас долни лешояди проклинам всички вас и лекари дето убиват хората щтеси получите заслуженото бог щтеви накаже всички дано да горите в ада неви искаме никакви ваксини

119

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 39. Значи, анонимен 39 може да кълне, а него НЕ можем да го кълнем?! Защо триете?

118

Анонимен

преди 2 години

И за 1, 2, 7 заразени пишете статия? Че от хепатит се заразяват повече хора на ден. Кого се опитвате да лъжете пак, мушмули? То е ясно, че е поръчка да се вдига пара и да се извиват ръце за ваксиниране, ама приключи вече тая. Мишките свършиха.

117

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 39! Не е хубаво да кълнеш, и никога не го правя. Сега, обаче ще го направя-пожелавам ти да те хване,да преминеш като най-тежък случай, с отворена уста, като риба на сухо, да се молиш за глътка въздух. Да не влизаш в интензивно отделение, да си в съзнание през цялото време, и да разбереш за какво става въпрос. Да ти остане спомен за цял живот, и да разказваш на внуци и пра-пра внуци за преживяното! Неграмотен народ, всезнаещ, безверен и зъл!/Не всички разбира се/

116

Анонимен

преди 2 години

Навсякъде има малки групички антиваксъри социопати. В България е ясно, 4 вълна се надига.

115

Анонимен

преди 2 години

Дори вече и в Гърция има масови протести против ваксините, тук обаче в България всички са аналнопдадливи и никой няма нищо против да бъде третиран като роб от собственото си правителство!

114

Анонимен

преди 2 години

До Шуунда БадуураАми имаха избори. И хората избраха само про-ваксърски партии. ИТН, най-големите ковидисти, спечелиха. Явно българите обичат да ги затварят и командват. Свободомислещи тук не са останали.

113

До 124

преди 2 години

Ти сигурно и картички на дядо мраз пишеш още

112

Анонимен

преди 2 години

Измислят си. В град Търговище има само 1 място за тестване и от 1 месец никой не ходил да го посещава

111

Хм

преди 2 години

Нещата пак отиват на зле. Дано не е като миналите пъти. Все пак доста хора са се ваксинирали. И още много са го преболедували - излекувани или починали.

110

Анонимен

преди 2 години

Лъжат! Явно наистина има предварително одобрен план и го изпълняват. На бас че не са направени толкова тестове колкото казват

109

Шуунда Бадуура

преди 2 години

Пак ни подговтят поредният сценарий на терор и измами. Хората трябва да се сълудят и революции да вдигат !!!

108

до 122

преди 2 години

Точно там е работата, че не може "сами да си носим последствията", защото не живеем сами на тоя свят, а около нас са близките ни, познати и непознати и от твоето поведение зависи здравето на околните.

107

Анонимен

преди 2 години

Резултата от теста не е диагноза. Така е написано на самия тест.Получава се че всичко е една стъкмистика.

106

Айде бе

преди 2 години

2 милиона са се ваксинирали, 2 милиона ПОНЕ са го изкарали. Какви вълни ви гонят , разсъдъкът ли си изгубихте ????

105

Анонимен

преди 2 години

Хайде да оставим хората сами да избират да се ваксинират или не и разбира се после да си носят последствията.Бях доста резервирана към ваксините защото имам доста тежко хронично заболяване ,в крайна сметка реших да пробвам и се ваксинирах то един път се мре .Случи се така ,че след около месец след ваксината ми направиха пълни профилактични изследвания няма да ви кажа колко се притеснявах защото винаги ми излиза нещо което е малко но не е добъре ,за учудване това илязаха най добрите ми изследвани

104

Анонимен

преди 2 години

Е ся видях Тошко африкански кви ги плещи, че ваксините били вредни и причинявали инсулт, лично щял да докаже. Въри се ваксинирай после.

103

Анонимен

преди 2 години

току що го почистих и дезинфекцирах и е готов за инжекции и не само в една област.

102

до 112

преди 2 години

Именно това е причината. Гана все гледа да не се мине, но все го минават. Гана разбира от всичко по рождение и знае всичко. Няма нижда да се учи повече и на него никой нищо не може да му каже. Гана с най- добрата бангия, с най- хубавата панелка и с най- хубавата 100-килограмова жена. Накрая умира от най- хубавия инфаркт или в най- хубавата катастрофа.

101

Анонимен

преди 2 години

Имайки предвид ,че болшинството от болните не си казват ако не и се случи нещо сериозно .И рядко спазват всички изисквания за превенция никой не може да каже колко всъщност са наистина болни.