101

Ясен

преди 2 години

Ако имат акъл тия хора никога няма да се ангажират с ДБ

100

Марин

преди 2 години

Христо Иванов е готово да управлява в сянка. Точно както го прави неговия покровител Иво Прокопиев.

99

Анонимен

преди 2 години

Охааааа, и Бойкикев се нареди на опашка при кремълския предател: Ристьо, що направо не поискаш да ни назначат генерал-губернатор от Москва, а? Сигурен съм, че така най-ще ти пасва на възгледите!

98

ББ

преди 2 години

....Избори за да ви върнев в реалността...в нашият Свят!!!

97

ББ

преди 2 години

по-делата бре хора...по делата ги съдете...не по това какво ви лъже мафията през медиите си и троловете си,през службите...работят за просперитета ни...за месеци направиха ...чудеса бре...60% ги харесват...и какво от това...поставят им се условия...те са Свободни и почтенни...доказали се...представете си какво могат да направят за пълен мандат!...това е нелепо...вървим против себе си...манипулират ни...отново его...отново лъжи и манипулации...Петков,Василев,Денков,Рашков..не ги закачайте...или

96

Анонимен

преди 2 години

Аз съм за Бойко Рашков да е премиер! Е тогава гербавите престъпници ще си прегризат гърлата сами от страх!

95

Анонимен

преди 2 години

Ако ще и от луната да има диплома! Факт ли е, че източи язовир, за да се снима? ФАКТ е, има снимки и графики на мониторинг системата и ОЩЕ СЕДЯТ! Това, че някои човек е събрал пари и е завършил МАГИСТРАТУРА в някакъв зпаден университет не го прави честен или пък морален......пича идва тука, за да осребри заема, с който е завършил в УС!

94

мн

преди 2 години

мн сте прости..и Петков и Асенов са завършили в Харвард. Не е истина ГРОБ-арите колко сте прости да ги наричате комунсти :D ГРОБ е дете на червените

93

Анонимен

преди 2 години

направо да си поръчат едно комунистическо правителсвто от радеф.

92

Ха-ха

преди 2 години

И какво като му е дипломата на Киро истинска. Нали източи язовира да се снима

91

НИКОЙ

преди 2 години

С какво точно изпъкна Денков чак ми е интересно?Продължава едно към едно каквото правеше и Вълчев.Само безплатното море е нещо ново,но толкова ли е важно това за образованието.Кирил Петков изглежда някак си гротескно като си спомня селфита му покрай язовира,а и послъгва за образованието си.Завършил е 2-годишен курс в колежа в Харвард,а се представя за възпитаник на Харвардския университет.

90

Дедо

преди 2 години

Всички искат да са на софрата ама да не носят отговорност, още дълго ще се туткат със съставянето на правителство и накрая като го съставят ще се скарат за келипира!Така че, гответе се за перманентна криза.Боже пази България от българите!

89

Истукан

преди 2 години

Слави Трифонов е като цар. Командва от неговите сараи, подобно на Доган, без да стъпва в парламента. Така е най-лесно да източва държавата и други да носят отговорността за кражбите и пиватизациите, а Слави да прибира всичко. Лесно е да комнадваш парада от вкъщи и да прибираш парите, а други да носи отговорност.

88

Дарин Йонков

преди 2 години

Най-смисленият политически коментар при това без да обижда БСП понеже ще правят правителство заедно Евала, показа че може да прави компромиси, сериозен политик

87

999

преди 2 години

Христо не гледа икономиката, ами решил да чисти - първо главния прокурор, после кпконпи и сотир цацаров, после Спецпрокуратурата, после да извади цялата прокуратура от съдебната НЕзависима власт и да я пришие към Изпълнителната....а бе Какво точно иска и ЗАЩО ГО ПРАВИ? КАКВИ ПО- ТОЧНО СА ПРИЧИНИТЕ? Това е равносилно да строим цялата държава наново след като първо я разрушим до основи!

86

izh

преди 2 години

Маджов, Маджов И ти взе да се пънеш кукловод го играеш. Първо си махни вървите , че са бели и много бият на очи и не забравяй, че никога няма да ти напълнят много джобовете, щото ще тежиш на тези дето дърпат конците

85

Анонимен

преди 2 години

Тука съм ! Да България ще е вредна за България ! !

84

Д-р Исня

преди 2 години

"Не искам да съм премиер, нито главен прокурор, категоричен е Христо Иванов" Е за какво се буташ във властта тогава, бе. Аман от псевдо скромнотия!

83

Н1

преди 2 години

Искам държавата ми да е добре и стабилна.Аз съм от ГЕРБ, но не съм злобар като Рашков, нека да дойдат кадърни хора и дълго и успешно да управляват. Като гледам обаче бъркотиите вече 4 месеца, наистина кандидатите не са алтернатива на Бойко и отрано се захванаха с непосилна задача. Не са подготвени казано направо. Дано греша, но такова шикалкавене не помня от 90-та насам.

82

Асан

преди 2 години

Ристю е изгонен от съюза на адвокатите - правна нула бил каза Георги Марков :)))