72

Споко

преди 2 години

Резултата от всички тия ревизии и проверки ще е, както знаем, нулев. Няма да има осъдени и вкарани в затвора министри, зам министри и други висши държавни служители. Всяко чудо за три дни. Ще повикат ще покрякат и после всеки ще си продължи с краденето и с харчене на откраднатото. Колкото осъдиха навремето Мария Мургина дето беше дръпнала едни 5 млрд от ДДС измами, или Масларова дето докато я съдиха Бойко я покани в делегация до Япония. Всичко е фалш и измама.

71

Крум

преди 2 години

Г-жа българските граждани (така съм я кръстили тая болната от логорея) да не намери пак.някакви свидетели като оня с Градус дето са го дали на съд да им изплати милион за нанесени щети върху името им.Най-накрая кой ли ще ти оскубе проскубаната ти глава г-жо българските граждани

70

до герберите

преди 2 години

БАУ! АЗ СЪМ МАЯ МАНОЛОВА! Майтап бе, само ви шашкам.

69

кога

преди 2 години

А имотите на Бойко Рашков кога? Той трябва да бъде разследван сега. Защото като извърши престъпленията, после ще бъде късно. Това ли е законността на новото правителство?

68

toto

преди 2 години

голем СМЕХ :D:D:D:D:D

67

въпросче

преди 2 години

тая комисия що не подхване какви ги е вършила бсп до като беше на власт , да разберем как се появиха всички тия бизнесмени и банкери ?

66

???

преди 2 години

Добре де. Установява тази комисия, че за последните 12 години ГЕРБ са присвоили примерно 90 милиарда лева чрез примерно Автомагистрали. После какво следва? Комисията не е съд, а да се сезира прокуратурата няма смисъл. Там ГЕРБ коли и беси.

65

Анонимен

преди 2 години

Преди СДС беше символ на корупцията, даже си имаха мистър 10%, но ГЕРБ ги сложи в малкото си джобче с милиардите, които присвои.

64

Анонимен

преди 2 години

Интересно като привикат главната мутра да се яви пред тази комисия, дали ще се разболее?

63

Анонимен

преди 2 години

там по времето на дебелото Лиле се крадеше най-много

62

изнервен

преди 2 години

Да питам пак - защо само за последните години, а не за последните 30? Преди тези няма какво да се ревизира ли?

61

Анонимен

преди 2 години

Мая пак лъже и маже. Не знам с какво друго ще бъде запомнена тази жена.

60

Анонимен

преди 2 години

Ще повърна.

59

анонимен

преди 2 години

Откъде накъде, Мая ревизорката, говори от името на народа, че служебния кабинет има широка обществена подкрепа? Та ние не ги познаваме, а Мая трябва да говори само от името на нейните избиратели, които са нищожно малко, и да не се опитва да се налага!

58

Ndz

преди 2 години

"Няма такава държава " каза Славуча " Има *** народ"

57

Сашо

преди 2 години

Манолова,ти си голяма фантазьорка.Как реши,Борисов като ти е уредил лечение в Германия те харесва?!И сега като отхвърлена мераклийка колко години ще мъстиш а?

56

Анонимен

преди 2 години

Само в Чалгария е взможно Галевица дето е символ на корупцията да скалъпва некви фалшиви обвинения с нула стойност и без грам доказателства.

55

Анонимен

преди 2 години

Галевица да разследва как братята и избягаха зад граница след като тя внесе закон с който ги пусна от ареста. Хахахххаххахахах :)

54

Ха-ха

преди 2 години

Мале, как ще ги връщате с ДБ тези пари. Божков не е бюджета. Ще има препитване на килимчето. Ти поне ще подложиш трътката, ама Христо Иванов има само един голям нос ...

53

Анонимен

преди 2 години

Добре де доказателства и хора в затвора не само да проверявате и накрая едно голямо нищо