21

Анонимен

преди 2 години

Борба с овладяването на държавата чрез обладаване на населението.

20

Анонимен

преди 2 години

Най-важното е гербавите престъпници да бъдат арестувани и съдени абсолютно безжалостно! Нужни са тежки ефективни присъди и конфискация на имуществото им, както и на техните роднини!

19

dakotabg

преди 2 години

За съжаление,ИмаТакъв Народ!

18

Анонимен

преди 2 години

България от 89 година дпря да си отстоява интересите и затри всичко вкл здравеопазване и образование срещу пари течащи по чекмеджета и не визирам само последните чекмеджета защото не са показвали тези отначалото на 89 година

17

Анонимен

преди 2 години

Основният приоритет е хората да имат по-добри доходи, а това не може да стане без премахването на модела Бойко Борисов. Всичко, което е по-добро за България минава през премахването на този порочен модел.

16

izh

преди 2 години

Тайфи от , както се изразяват изборните комуноортаци, АчКъопеци, Плъзнали да формират нови т.е. стари обществени нагласи по методиката систематизирана от др. Гъобелс относно многократното повторение на лъжата и как тя почва да прилича на истина

15

Анонимен

преди 2 години

Докато нямаме възможност да получаваме истинската информация за каквото ни е нужно или интересно, докато има фалшиви новини... свобода няма да има.Сега ни гласят езна зверска инфлация и са си подготвили куфарите да поизбягат.И хора са подготвили да мотаят работата, ако стане напечено... Така ми се дава...

14

Анонимен

преди 2 години

Кое му е откритото на закритите преговори между партиите. От ИТН се мотаят с избирането на Премиер. Явно чакат някой друг да им го посочи. Създава се впечатление, че тези преговори са напразни. Кабинетът се реди другаде и ще бъде СПУСНАТ не само за нас ОТНЯКЪДЕ, но и за всички партии, преговарящи и неприговарящи. Слави ще върне ИЗХВЪРЛЕНИТЕ от политиката от хората на България политици като тези от БСП, хората на Костов , царя и НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО *** Радев

13

Майора

преди 2 години

Господин професор знаем че НБУ се командва от бившия шеф на 6отдел Димитър Иванов! Така че връзката с ДПС я има и няма смисъл прокуратурата да е извън съдебната власт в интерс на една партия както искат комунистите! И какво промяната ще правят Мая Галева, Дончева , Капон , Бабикян, Бойкикиев , Гном , Хаджигенов и сие ! Та всички те са на хранилка при Божков!

12

а, не!

преди 2 години

Кой ще се бори с "овладяната държава"? Мая Галева, Капон келепира, гнома на живков, бойкикев на маджо, дебелия на ДС, Дончева на мутрите, слави рептила, хората на черепа, нинова и доган? Големи борци, все с чист морал, нови и не участвали в политическа и измами... Тоя чува ли се какво говори? Или е заслепен от парите, които е взел, или наистина си вярва на лъжите???Ако си вярва, това вече е диагноза. Приятелю, психичните проблеми понякога се лекуват, опитай! И, спри да лъжеш по медиите!!!

11

Асан

преди 2 години

Борба с Тиквата значи

10

Анонимен

преди 2 години

Откъде ги намират такимва червени професорчета? Изпосталяха покрай ГЕРБ и сега гладни са готови да плюят и да приказват небивалици. Изпълзяха червените змии от канализацията и пак искат да налазят и да смучат.

9

Анонимен

преди 2 години

Аз мислех че основният приоритет е хората да имат по добри доходи, но за ИТН явно това не е важно. Важно е да водят война с избирателите на Герб 850 хиляди българи впрочем и навярно с техните семейства, с децата им? За съжаление има такава държава, казва се България

8

Анонимен

преди 2 години

Не троловете на ГЕРБ не плюят Радев. Самият Радев плюе себе си. С поведенето си, с приказките си с предателствата си. От тези 2 милиона и 200 000 гласували за Радев поне 500 000 бяха гербери. Той им се изплю в лицето и ги нарече мутри. И не се спря да плюе и да разделя народа. На такъв преател, който на последните избори осигури 5% от вота на ДПС. Трябва да му се забрани да се занимава с политика. Есента ще види кон боб яде ли.

7

ПРЕДЕЛНО ЯСНО

преди 2 години

Това профеорче Попов явно е възпитаник на АОНСО- всички завършили това червено учебно заведение автоматично стават професори. От този дрОгар няма какво да научим. Аре чупката!

6

Анонимен

преди 2 години

Каква лична отговорност ще търсите от един неизлечимо болен човек (поне за съвременната медицина). Когато човек е в болнични не носи отговорност, ако колегата му предизвика пожар, нали?В същност, Слави Трифонов беше честен към избирателите и не се кандидатира за депутат. Може пък да се изработят специфични моноклонални антитела и за заболяването на Слави - той е богат човек и може да си го позволи. Иначе за какво са му парите? За да реализира текстовете на простошките си песни в живота ли?

5

Анонимен

преди 2 години

Дрън Дрън,Преструктурирането е фасада зад която искат да се скрият тези които са клиенти и на специализираната прокуратура и на комисията по незаконно придобити средства.Която и да е държава, трябва да държи контрола над такива играчи. Сега просто се създава пространство в което да си играят игрите Ще последва реакция, щото живота ще се влоши. Следващите ще върнат част от реда, но за периода определени, ще направят големи пари. Това е цялостната игра на незаконниците.

4

Анонимен

преди 2 години

Сега държавата ще се овладява от едни дето ги знаем какво могат. 3 фалита на България от 1944 г. до 1992 г., Видеонва зима и криза, долара стана 3000 лв. за 1 долар. Глад и мизерия. Инфлацията и безработицата вече скочиха.

3

Анонимен

преди 2 години

Значи, ще изолираме ГЕРБ. А всички останали протестърски партии, които са метастази на една единствена партия БКП ще ги оставим да ни "водят" както те си знаят. А какво си знаят вече сме го преживели. Преживели сме купонте на Луканов и изпразването на българската хазна от 1 милиард и 800 000 долара, които отидоха в куфарчетата. Преживели сме 5000% инфлация при Жан, преживели сме безработицата и плоския данък при Станишев. Но въпреки това тези отрочета на БКП като изправи се , ДБ, ДПС са добри???

2

до 1

преди 2 години

Дано е така... Много ще съм доволен... Чорапът затова ли дава зор за редовен кабинет?