59

ЗАБРАНА

преди 2 години

ЗА ВСЯКВИ: Скутерасти, колеласти, педестрияни и содомитяни, ТРОТИНЕТКАДЖИИ,ВЕЛОСПЕДИИРАСТИ, ВЕЛОАЛЕИ, КАРУЦИ...НЕМА ДА ГИ ТОЛЕРИРАМ

58

...

преди 2 години

До АнонименНяма такова нещо ?! От жипа на боко лъха животоспасяващ кислород и парфчм Шанел Н5

57

XuTbP5bP

преди 2 години

Бе, не знам как да го спра бе!

56

XuTbP5bP

преди 2 години

Ми аз фанах да карам от тея с телефоня дето са. И не знам как се спира! Вие новина го изкарахте!

55

ПорЦелан

преди 2 години

Скутерасти, колеласти, педестрияни и содомитяни.

54

Анонимен

преди 2 години

Руснаци... такива невероятни неща се въртят из нета. Непредсказуеми, луди, различни

53

Как разбрахте, че е

преди 2 години

мъж ... това е жив донор който бърза за трансплантация ....

52

До Лена

преди 2 години

Така е Ленче, гледай на запад колко хора търкат наровете заради изказвания срещу Меркел и Макран, докато тук на изток, един Навални говори каквото сихискя и никой не го закача...или не беше точно така?!!

51

Лена

преди 2 години

Тук на изток е свободата, кога най-накрая ще разберем. А на запад е лицемерна полицейска държавност. На изток или говориш открито или мълчиш от страх, а на запад говориш лъжи угоднически усмихваш се фалшиво и внимаваш да не се изтървеш нещо лошо да кажеш против властите.

50

До 53

преди 2 години

К'ъв запад бе баце, клипа е от рушия! Такова ни е самосъзнанието, на гражданите, на "бившите" социалистически републики. Ако не ти опират ножа в гърлото, можеш да си правиш каквото поискаш. Тъжно, но факт!

49

Анонимен

преди 2 години

Ненормална работа,защо бг.народа не си дава сметка колко е затъпял,този запад ни донесе само деградация,св***бодия,всеки иска да пътува,нямаме вече ценности,никой няма респект от нищо и никой е това е разпада на едно общество.

48

Анонимен

преди 2 години

Ако падне няма да могат да го разпознаят.

47

Пешо

преди 2 години

Като се метнеш с 50 километра в час, разбираш по болезненият начин, че сцеплението, асфалта и гравитацията, не правят разлика дали си карал мотор, скутер или тротинетка.Освен ако не се моторист с протектори, екипировка и каска.

46

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Радостна новина. Предвестник на окончателното изчезване на автоможилите. Автомобилите са тромави. На светофар аз,с велосипед,минавам цял кордон от чакащи машини и то без помощна батерия. Автомобилите са тромави като производителите на петрол. След приключването на петролният и газов бизнес ще последва смяна на паричните единица и система и целият арабски,руски и американски петролен елит,барабар с народите им,отиват на кино от пет до шест. Допускам киносалонът да е на Луната.

45

Анонимен

преди 2 години

Не е странно, от няколко години ги има. По-хахвото е скутерите дето летят с 140+, дето не мога да ги настигна по магистралата. Пак казвам - скутери, не мотори!

44

Рашко

преди 2 години

До 47 Точно! И тук е момента да вмъкна, че не слизам от колата, поради "неотложни" причини, и нямам ел. тротинетка...все още. Въпреки това вярвам, че за града тротинетките са в пъти по-удачни от автомобилите.

43

Рашко

преди 2 години

До 46Спор няма - една тритинетка сред море от автомобили, сигурно е опасно. Но я си представи за момент, море от тротинетки и един автомобил - дали би било толкова опасно?!! Тук говорим за смяна на начина на мислене, и понечко отговорни хора с тротинетки, а не за тротинетките вписани някакси в настоящата "касапница" на пътя.

42

до Рашко,

преди 2 години

ам представих си го , само остава от общината да затворят за МПС по едно платно на всички улици/булеварди и да го обособят за алтернативни превозни средства. Много хора като видят че има необходимата инфраструктура биха се възползвали.

41

До Рашко

преди 2 години

Малко като се поразтърсиш у нета и ги намираш. Стига да искаш, гледам ти не искаш. Свали си розовите очила, не на всички тротинетките вършат работа, били те еко и опасни. Аз приключих с безполезния спор :)

40

Рашко

преди 2 години

До 43И на базата на какво ги "стъкмяваш" тия проценти бе приятелю?!! Не са статистически данни, какво са?!!