33

...

преди 2 години

И каква е разликата ако съм ваксиниран?Нали пак разнасям вируса!???? Неграмотни чучула

32

...

преди 2 години

Предоставям отрицателен тест и пак карантина????? Алоооооо

31

....

преди 2 години

Неграмотни умствено скопени биологични имдивиди. ДА. Такива ни управляват. Неграмотност, неграмотност и пак неграмотност.Първо тестове за бебета, после по два , после с валсина и ваксинация. Кой ви създаде бе!!!!

30

зевзек-подстрекател

преди 2 години

Да бе вярно Бойко се ваксинира.Останалите защо се ослушват?Очакваме Нинова,Трифонов,Карадаъя и другите.Да дават пример на електората си,я!Ами президента?Това президент ли е? От една ваксина да го е страх!Виж го ти генерал бил.....

29

Анонимен

преди 2 години

Отданва беше време да се повдигне въпроса официално за тази набиваща се на очи неравнопоставеност на хора в подобно положение. Единственото обаснение за нея е, че всячески се опитват да набутат ваксини дори на преболедували и със създаден вече имунитет хора. И то не са ваксини, защото не са одобрени и не преминали през всики нужни изпитания, а просто експериментална химия.

28

Дедо ПОП

преди 2 години

Бойко даде личен пример.Всички комунисте-фашисте от ГЕРБ под строй да ги бодат.Чакаме личен пример и от Нинова и Станишев,а и чалгаря и да приключим.

27

Анонимен

преди 2 години

Ваксърчета давайте повече инфо за експеримента,Увце!!

26

Идеалист

преди 2 години

За господарите от Давоското сборище, най са вредни преболедувалите, защото са се заразили, но са имали наглостта да преболедуват, да получат естествен имунитет, вместо планирано да умрат. За това не ги признават. Карат ги да се ваксинират с генетинчни ваксини с надеждата да се съгласят и след 3 години да умрат от автоимунно заболяване или поне да останат стерилни. Доре е, че официална институция повдигна този въпрос. Приветствам този акт! Друго. което описах е в сферата на спекулациите.

25

Анонимен

преди 2 години

В САЩ вече отричат pcr тестовете, боли неточни и само зачитат сертификат за ваксинация.

24

Дедо ПОП

преди 2 години

Президентитеиграят по нашата свиркa, те изпълняват нашата воля, правяттова, което ние искаме.Ние плюем на вашите депутати-радикали, дори и да са милиони. Върхът винаги ще бъденаш! Вие можете да ни отнемете вилите, привилегиите,колите и прочие, но властта- НИКОГА! Ние не сеинтересуваме от общественото мнение, за нас то е глас впустиня. Та нали ние го създаваме

23

Дедо ПОП

преди 2 години

До 123Изповедта на един свръхчовек-Статията, която разбуди духовете!Нашата цел е самоедна- да бъдем победители! Вашата участ е да бъдетероби за вечни времена. Ние успяхме да ви присадим генана робството завинаги. Ще ви дадем още хилядиреволюции и перестройки, вие вечно ще се борите засправедливост , но никога няма да я получите.Аз ще ви говоря открито не защото съм нагъл, а защото не знамкакво е страх. Зад мен стои гигантска непобедима сила. КГБ,МВР , правителството, прокуратурата. И всякакви върховниинстанции- те са само лостове в нашите ръце. Президентитеиграят по наш

22

123

преди 2 години

Без излизане по площадите ще ни изтровят с инджекции. Колкото по скоро излезем толкова по-бързо ще си върнем нормалния живот иначе ще ни ликвидират с иглата.

21

Дедо ПОП

преди 2 години

До ----къв ти е проблема не си ли чел за Содом и Гомор?

20

Анонимен

преди 2 години

До Миналата: PCR тестпвете са, за да събират ДНК на хората!!! Манипулативен инструмент, за да се излъжат хората да направят толкова сериозно нещо като съгласие за ДНК проба! После могат да правят каквото си искат с тези проби: всякакви експерименти, много по-страшни неща от Ковид ни чакат... И ако някой не е разбрал, че Ковид е излязъл от лаборатория близо до пазара в Ухан!

19

----

преди 2 години

Гадовете ще направят без сертификати да не можеш да излизаш в чужбина. Насилствено инжектиране с вредна субстанция.

18

Дедо ПОП

преди 2 години

Нема се плашите!У Библията писува,че Светия Отец ще прибере набодените Антихристи до март 2025-та година.АМИН.

17

Прекарали сте се

преди 2 години

До МиналатаЗащото ваксината е ненадеждна. В израел половината болни са с по 2 дози. Затова искат и ПЦР, за да се презастраховат.

16

Миналата

преди 2 години

година август пътуваме с кола Мадрид-София - няма ПСР, няма карантина,(свободно влизане) тази година двамата със съпругата ми сме с ваксини и сартификат за имунизация и трябва да представим в същото време ПСР тест направен до 72 часа преди тръгване това са общо 240 евро допълнително за двама ни. Защо беше ваксинацията??? За какво е сартификата когато не се признава!!!! Абсолютна дескриминация и фалш в същоъо време!!

15

Анонимен

преди 2 години

Основния враг на ЕС е Русия и финансираните от нея ***. Успяха да промият мозъците на не малък брой хора. Идиотизмът набира сила и ако не измислят противодействие не искам да си мисля какви референдуми следват.

14

Анонимен

преди 2 години

Къде ми е жълтата звезда, бабо Фюрер Меркел, ФонДерЛайн, Сорос, Бил Гейтс, Си Дзинпин и подобните ви??? За лагери на Ковид фашизма тези в западен Китай ли ще се ползват-няма нужда да харчим пари за строене на нови... просто отваряйте пак старите!